Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To super!! Warto by zrobic allegro cegiełkowe- ale to z kontem fundacji bo na prywatne zbierac nie wolno. Quote
ocelot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):To super!! Warto by zrobic allegro cegiełkowe- ale to z kontem fundacji bo na prywatne zbierac nie wolno. To trzeba kogoś znaleźć kto zrobi. Po niedzieli mogę Rybbę poprosić. Zaraz spytam się Madziek czy dałoby radę Fundacyjne Filetowego Psa podać. Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja zaraz robię bazarek , na jutro musimy mieć przynajmiej 300 zł , żeby na początek było , potem będziemy kombinować . Quote
ocelot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Madziek zrobi allegro cegiełkowe tylko prosi o napisanie tekstu i zdjęcia. Użyczy psiakowi konta, pod warunkiem, że Skrytek przejdzie później pod opiekę fundacji:) No i lecznica musiałaby faktury wystawiać na fundację, ale chyba to da się zrobić? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Z fakturami na pewno żaden problem;) Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 nie wiem czy może byc ale udało mi się sklecić coś takiego: Cichutko wołam o pomoc!Jestem malutkim pieskiem , z powodu zaniedbania głodu i tułaczki zapadłem na groźną chorobę , bardzo boli. Jestem w trakcie leczenia. W tej chwili jestem w domu tymczasowym , jednak z powodu mojej choroby nie mogę tu zostać . Proszę pomóż mi , Potrzebuję pieniędzy na leczenie . Nie chcę znowu trafić na ulicę , nie chcę umierać w głodzie i cierpieniu . Choć zostałem tak bardzo skrzywdzony nadal chcę kogoś kochac . POMÓŻ PROSZĘ!! Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić bazarek ? Quote
ocelot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Anja2201 napisał(a):nie wiem czy może byc ale udało mi się sklecić coś takiego: Cichutko wołam o pomoc!Jestem malutkim pieskiem , z powodu zaniedbania głodu i tułaczki zapadłem na groźną chorobę , bardzo boli. Jestem w trakcie leczenia. W tej chwili jestem w domu tymczasowym , jednak z powodu mojej choroby nie mogę tu zostać . Proszę pomóż mi , Potrzebuję pieniędzy na leczenie . Nie chcę znowu trafić na ulicę , nie chcę umierać w głodzie i cierpieniu . Choć zostałem tak bardzo skrzywdzony nadal chcę kogoś kochac . POMÓŻ PROSZĘ!! Chyba musi być więcej... Zaraz coś wymyśle, tzn. może majgę poproszę... Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 bazarek dla Skrytka : http://www.dogomania.pl/forum/f99/skrytek-wola-o-pomoc-biedny-chory-bez-szans-na-dom-143228/#post12717633 Jeśli coś pominęłam to piszcie Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No i co w końcu ? Zawozimy jutro Skrytka ? Muszę wiedzieć wcześniej bo trzeba z lecznicą wszystko ustalić no i naszykować się na jutro , czy ktoś mógł by z nami pojechać? Bo ja zamocno nie wiem jak to wszystko tam załatwić? Quote
fizia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Biedactwo malutkie... Ale trzeba Go ratować! Allegro cegiełkowe powinno pomóc Znacie historię Moona? Wyglądał moim zdaniem znacznie gorzej, a jest leczony i jest coraz z Nim lepiej, cegiełki na allegro świetnie się sprzedają, wiele osób wysyła leki, podkłady itp Moon jest leczony na grzybicę , świerzb , nużycę, odleżyny Jest całkiem ślepy Natomiast wyniki krwi są dobre Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kiedys-byl-owczarkiem-141580/?highlight= To jest Moon w chwili interwencji i po ok. miesiącu - chyba nawet niecałym - leczenia Quote
iwop Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Też na razie zaznaczam, bo z pięniędzmi u mnie krucho, ale coś wymysle:oops:... Quote
Basia1968 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ja zaraz allegro cegiełkowe robię - czy na konto podane w poprzednich postach wpłaty? Skrytek kochanie będzie dobrze. :-( oczywiście trzeba mu pomóc, nie należy rezygnować - wiem, że to koszty, ale moze jednak wcale nie bęDzie tak źle. CHOLERA ŻE TEN ŚWIAT OPIERA SIE TYLKO NA PIENIĄDZACH:angryy::angryy: Damy rade:loveu: Quote
ocelot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Basia1968 napisał(a):ja zaraz allegro cegiełkowe robię - czy na konto podane w poprzednich postach wpłaty? Skrytek kochanie będzie dobrze. :-( oczywiście trzeba mu pomóc, nie należy rezygnować - wiem, że to koszty, ale moze jednak wcale nie bęDzie tak źle. CHOLERA ŻE TEN ŚWIAT OPIERA SIE TYLKO NA PIENIĄDZACH:angryy::angryy: Damy rade:loveu: Basiu na konto fundacji Fioletowy Pies z allegro, żeby nikt się nie doczepił. Zaraz poszukam konta w mailach. Quote
Basia1968 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ok - oczywiście - czekam na nr konta. Jakby Marlena sie pokazała to by mi taki tekst mogła napisać do allegro. Ona to potrafi! napisze do niej. Quote
ocelot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Konto fundacyjne już na pw wysłałam. Majga obiecała tekst na poniedziałek napisać, ale jeśli ktoś może wcześniej to chyba lepiej? Skrytek... nie martw się maleńki. Damy radę. Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Do w pól do 19 muszę wiedzieć czy jutro jedziemy . Jak by mnie nie było to niech mi ktoś smsa napisze 510849202 . No i co z pieniędzmi narazie żaden przelew nie przyszedł a jak mamy jutro jechać to trzeba żeby jakaś kasa była Quote
majqa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ocelot napisał(a): (...) Majga obiecała tekst na poniedziałek napisać, ale jeśli ktoś może wcześniej to chyba lepiej? (...) Pewno, że lepiej. Quote
coronaaj Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Anja2201 napisał(a):mój numer konta : 87 1160 2202 0000 0001 0062 6844 proszę w tytule wpisać "Skrytek " żebym wiedziała co na psiaka jest Podaj na PW reszte danych, do konta. moj bank lubi wszystkie dane... Podnosze skrytka i zaznaczam....dzieki Fizi.... Quote
ocelot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Anja2201 napisał(a):Do w pól do 19 muszę wiedzieć czy jutro jedziemy . Jak by mnie nie było to niech mi ktoś smsa napisze 510849202 . No i co z pieniędzmi narazie żaden przelew nie przyszedł a jak mamy jutro jechać to trzeba żeby jakaś kasa była Aniu chyba jechać. Trzeba małego ratować. Dzisiaj to już banki chyba nie pracują. Quote
ocelot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 majqa napisał(a):Pewno, że lepiej. Nie wiadomo Izuniu, ale tu się czas dla malucha liczy bardzo. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Niestety ale dziś powysyłane pieniążki i tak dojda dopiero w poniedziałek.W weekendy banki nie księgują przelewów. Quote
Recommended Posts