cymbianka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mysia_ napisał(a):mówisz masz :diabloti::diabloti::diabloti: ja się mamą dzielić nie będę:mad::mad: taka ze mnie egoistka:diabloti::diabloti: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 http://lh5.ggpht.com/_It6MDs7nEIc/SnCjdEuoVTI/AAAAAAAAA9o/FFPzJ4nOeRo/s400/P7200058.JPG jaka ja ładna:loveu::loveu: choć wyglądam trochę jakbym gacie ściągała:evil_lol: zastanawiam sie dlaczego mnie nie było przy tej fajnej zabawie?:evil_lol: ale może to i lepiej:diabloti: Quote
polciuaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jeeee!:loveu: po wielu dniach nieudanych poszukiwań wreszcie mam mamusie!:loveu: :razz: Quote
polciuaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 cymbianka napisał(a):ja się mamą dzielić nie będę:mad::mad: taka ze mnie egoistka:diabloti::diabloti: to ja Ci kubek oddawałam abyś Ty się teraz mamusią ze mną nie dzieliła? :placz: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 anka&autystyk napisał(a):i stopy :evil_lol::eviltong: o czymś jeszcze sobie pomyślałam..:diabloti: o blee:evil_lol: Quote
Estera Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Atkaaaa'] jeee :D kochana mamusia:loveu::loveu::loveu: ale nie będę miała takich słitaśnych podpisów :( no a skąd mam wiedzieć? Przecież mnie adoptowałaś.. nie pamiętasz? Ehh... :shake::lol: My z Basią się podpiszemy :eviltong: Nie ważne podpisy- ważne, że ode mnie :diabloti: Pamiętam? Oczywiście, że pamiętam. Pamiętam, że adopotwałam. Ale czemu i kiedy? :shake: Quote
cymbianka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dogomanka_ napisał(a):to ja Ci kubek oddawałam abyś Ty się teraz mamusią ze mną nie dzieliła? :placz: jak tak można kubek do mamusi kochanej porównywać:loveu::mad:? Quote
Atkaaaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Estera napisał(a):My z Basią się podpiszemy :eviltong: Nie ważne podpisy- ważne, że ode mnie :diabloti: Pamiętam? Oczywiście, że pamiętam. Pamiętam, że adopotwałam. Ale czemu i kiedy? :shake: ale w środku, w środku, nie na zewnątrz:loveu: Czemu?! :placz::placz: Idę sie rzucić z mostu... ewentualnie do morza, mamusiamnie nie kocha:placz: Quote
Asia & Ginger Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lorien:) napisał(a):Asia, litości!!!:mad: :eviltong: A co to takiego? :hmmmm: rose napisał(a):rzygała rzygała :evil_lol: Ćśśśśśśśśśśśśśśśś! :oops: Quote
Estera Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Atkaaaa napisał(a):ale w środku, w środku, nie na zewnątrz:loveu: Czemu?! :placz::placz: Idę sie rzucić z mostu... ewentualnie do morza, mamusiamnie nie kocha:placz: Dobrze. Wyskrobiemy się w środku :eviltong: Nie histeryzuj. Kocham Cię, oczywiście, że kocham :loveu: Tylko nie pamiętam kiedy i w jakich okolicznościach Cię adoptowałam :eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 cymbianka napisał(a):ja się mamą dzielić nie będę:mad::mad: taka ze mnie egoistka:diabloti::diabloti: czy tego Cię mamusia uczyła? :shake: w sumie czy ja Cię w ogóle czegoś nauczyłam? :evil_lol::diabloti: dogomanka_ napisał(a):jeeee!:loveu: po wielu dniach nieudanych poszukiwań wreszcie mam mamusie!:loveu: :razz: a żadna inna Cię chciała? :roll: chyba jeszcze sobie to musze przemyśleć :eviltong: cymbianka napisał(a):jak tak można kubek do mamusi kochanej porównywać:loveu::mad:? no i taka postawa mi sie podoba :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Estera napisał(a):Tylko nie pamiętam kiedy i w jakich okolicznościach Cię adoptowałam :eviltong: pewnie jak zwykle byłaś pijana :roll::shake: Quote
Atkaaaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Estera napisał(a):Dobrze. Wyskrobiemy się w środku :eviltong: Nie histeryzuj. Kocham Cię, oczywiście, że kocham :loveu: Tylko nie pamiętam kiedy i w jakich okolicznościach Cię adoptowałam :eviltong: :multi: Proponuje przestać chlać, puszczać się po kątach z Aleksandrem potem z Rose i nie wiadomo z kim jeszcze. Toż to skandal jakiś, kobieta po 40 i jeszcze w głowie takie zabawy? Dzieci czują sie odrzucone, siostrzyczka Basia nie może przeboleć, że nawet nie wiesz z kim sie puściłaś kiedy ją zrobiłaś:diabloti::diabloti::lol: Quote
polciuaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mysia_ napisał(a): a żadna inna Cię chciała? :roll: chyba jeszcze sobie to musze przemyśleć :eviltong: łeeee.:placz::placz::placz: będe płakać!:placz::placz::placz: cymbianka napisał(a):jak tak można kubek do mamusi kochanej porównywać:loveu::mad:? ale ja,broń boże,nie porównuje mamusi do kubka! Tylko ja dla Ciebie taka dobra byłam i Ci kubeczek oddałam,a Ty nawet nie chcesz mi troszeczke matczynej miłości oddać.:placz::mad: Quote
Lorien:) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mysia_ napisał(a):mogę sobie wstawić na nk? :diabloti::diabloti::diabloti: Jeśli tak bardzo chcesz to wstawiaj byle bez pinezek :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lorien:) napisał(a):Jeśli tak bardzo chcesz to wstawiaj byle bez pinezek :evil_lol: a co mi tam :evil_lol: wstawię :evil_lol: Esterka mi nie pozwoliła takiej jednej zajebistej fotki :placz: Quote
Estera Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Atkaaaa napisał(a)::multi: Proponuje przestać chlać, puszczać się po kątach z Aleksandrem potem z Rose i nie wiadomo z kim jeszcze. Toż to skandal jakiś, kobieta po 40 i jeszcze w głowie takie zabawy? Dzieci czują sie odrzucone, siostrzyczka Basia nie może przeboleć, że nawet nie wiesz z kim sie puściłaś kiedy ją zrobiłaś:diabloti::diabloti::lol: :oops: Żeby na forum takie rzeczy... Niech no ja tylko odnajdę Twego ojca, jak Cię przez kolano przełoży...... :mad: Quote
polciuaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Estera napisał(a)::oops: Żeby na forum takie rzeczy... Niech no ja tylko odnajdę Twego ojca, jak Cię przez kolano przełoży...... :mad: o ile w ogóle go znajdziesz.:evil_lol: Quote
cymbianka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dogomanka_ napisał(a):łeeee.:placz::placz::placz: będe płakać!:placz::placz::placz: ale ja,broń boże,nie porównuje mamusi do kubka! Tylko ja dla Ciebie taka dobra byłam i Ci kubeczek oddałam,a Ty nawet nie chcesz mi troszeczke matczynej miłości oddać.:placz::mad: za kubek dziękuję :loveu: ale ja się nie dzielę:diabloti::diabloti: może, że mama rozkaże:-( mamo!! nie lepiej przygarnąć jakiegoś psa?:cool3::cool3: Quote
polciuaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 cymbianka napisał(a):za kubek dziękuję :loveu: ale ja się nie dzielę:diabloti::diabloti: może, że mama rozkaże:-( mamo!! nie lepiej przygarnąć jakiegoś psa?:cool3::cool3: ale Ty jesteś bee.:placz: Quote
& Gloria & Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Lorien:) napisał(a):Jeśli tak bardzo chcesz to wstawiaj byle bez pinezek :evil_lol: Myśka-> JA CHCĘ PINEZKĘ :evil_lol::eviltong: Quote
Rahl Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Co to za rzeczy się dzieją - żeby matki alkoholiczki adoptowały dzieci :shake::diabloti:. Quote
Atkaaaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Estera napisał(a)::oops: Żeby na forum takie rzeczy... Niech no ja tylko odnajdę Twego ojca, jak Cię przez kolano przełoży...... :mad: oo o i jeszcze mi grozi menda jedna! Zaraz zobaczysz co znacza problemy wychowawcze z dzieckiem w ''trudnym wieku''. A tatus kimkolwiek jest najpierw zajmie sie Toba:diabloti::lol::evil_lol::loveu: Quote
cymbianka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 no proszę jak nam się Atkaaaa zbuntowała:cool3::cool3::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Atkaaaa napisał(a):A tatus kimkolwiek jest najpierw zajmie sie Toba:diabloti::lol::evil_lol::loveu: chcesz mieć kolejną siostrę/brata/dwa w jednym? :evil_lol: Quote
Recommended Posts