Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

ja może wieczorem wrzucę resztę moich :eviltong:

a ma ktoś jakies inne gupowe niż to co wszyscy na nk wrzucali? bo bym wstawiła sobie, ale nie chcę takiego identycznego jak wszyscy :P

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja jeszcze mam jakieś psie zdjęcia :razz: ale wstawię jak się ogarnę bo tez dopiero wróciłam : P

a gdzie żeś łaziła?:eviltong: tez na woodstocku byłas?:eviltong:

Posted

rose napisał(a):
a gdzie żeś łaziła?:eviltong: tez na woodstocku byłas?:eviltong:

mnie rodzice na zlot nie chcieli puścić to co mówić o łudstoku :evil_lol: poza tym trochę nie moje klimaty ;)
ja się wczasowałam nad morzem:diabloti:

Posted

Wrzucę w końcu te obiecane fotki, jak odżyję, najpierw praca do zdychu, a wczoraj Pikulec wycięła mi numer- mało nie umarła. Użarła ją osa, spuchła jak balon momentalnie- okazało sie że jest uczulona na jad. Na szczęście zdążyłam do weta....

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Wrzucę w końcu te obiecane fotki, jak odżyję, najpierw praca do zdychu, a wczoraj Pikulec wycięła mi numer- mało nie umarła. Użarła ją osa, spuchła jak balon momentalnie- okazało sie że jest uczulona na jad. Na szczęście zdążyłam do weta....

Pikulinka biedulinka. Pogłaszcz ją koniecznie ode mnie:)

Posted

basia bonnie napisał(a):
Atkaaaa:loveu::loveu::loveu: widzimy się w sobote w Sopocie?:loveu::loveu::loveu:

taak, taaak:multi::loveu::loveu::diabloti:
cymbianka napisał(a):
eej to ja też chcę do Sopotu z Wami!!:cool3:

Estera napisał(a):
Cymbianka no to ruszaj dupsko i przyjeżdżaj :cool3:

Dokładnie :D pamiętaj o bransoletce :diabloti:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Ania przyleć na miotle:lol:

jak mi pożyczysz swojej miotły to przylecę:diabloti: słyszałam ze na miotłach to tylko czarownice więc na pewno masz jakąś fajną :cool3:

Posted

proszek fiuuuuuu jest patrolowany przez Ministerstwo Magii! A Ty jako notowana nie możesz sobie pozwolić na takie niebezpieczeństwo! Dementorzy szukają :D:loveu::loveu: