cymbianka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Atkaaaa napisał(a):a czyj to psiak??:loveu: Ania no wiesz:diabloti: to co napisałam miało być komplementem:eviltong: Piesia jest cuudna:loveu: a jest od ulvhedinn;) Quote
dog193 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Piesia jest od cioci Ulv ;) Asia (gordonowa) miała chyba jakieś jej zdjęcia, może wstawi jak przyjdzie. Quote
dog193 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 cymbianka napisał(a):a jest od ulvhedinn;) Od jej cioci ;) Quote
rose Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='& Gloria &']Strona www Na Rogach Camping - ObiektyTurystyczne.pl a mi sie tam podoba:loveu: i ŁÓDŹ :) parę postów nad Toba i to jeszcze na tej samej stronie umieściłam ten sam link:eviltong: Quote
& Gloria & Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 rose napisał(a):parę postów nad Toba i to jeszcze na tej samej stronie umieściłam ten sam link:eviltong: Wiem, widziałam:razz: Napisałam, ponieważ podoba mi sie ten osrodek:p Quote
Karilka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Estera napisał(a):A tak serio to trzeba poszukać coś w okolicach Łodzi. Ja mogę dzwonić i się targować, ale na pewno ośrodków szukać nie będę :cool3: mhm...:loveu::cool1::eviltong: Marta_Ares napisał(a):gdzie tam centrum duzo lepsze:eviltong: szczególnie okolice Łodzi:lol: :lol: O taaak. Łódź jak najbardziej. Park krajobrazowy wzniesień Łódzkich. Co myślicie o jakimś większym gospodarstwie agroturystycznym? ;) Quote
Atkaaaa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ej ten osrodek jest zarabisty! Mamuska dzwon!:cool3: Quote
Karilka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kolejny przykład, że mój pies jest totalnym ciapowatym, workiem treningowym - przed chwilą wróciłam od weterynarza. Koleżanka urąbała mu połowe ucha, oczywiście jak zawsze - była w kagańcu:cool1:. Szyliśmy mu to pod narkozą 1,5 godziny. Paranoja.:roll: Za każdym razem kiedy jakiś pies go zaatakuje - mój ma za dobry kaganiec. KURRR*A! Quote
Estera Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Karina i kto Ci uwierzy? :cool3: Przecież wszyscy widzieli, biednego, zakrawionego podhalana, którego chciał zjeść, Twój Dolar- bo to zły pies! To doberman! Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 uwaga uwaga a może ktoś chciałby piękną unikatową chustę dogomanii? CHUSTA Dogomanii - UNIKAT!!! Na karmę dla kotków do 7.08 Quote
Karilka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Musiałam wyładować swoją frustracje:cool1:. Ehh nigdy więcej psa z nie ciętymi uszami.:shake: 4 raz szyte uszy. Biedny morderca:-( Quote
Kasia&Rika Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Picasa Web Albums - Katarzyna - 2009.07.26 ZLOT Quote
polciuaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ulvhedinn napisał(a):Ma ktoś może zdjęcia Piesiastej? :cool3: Ty się nie upominaj o zdjęcia od innych tylkoswoje dawaj! :mad::diabloti: cymbianka napisał(a):a ja widziałam:cool3: i jest tak brzydka, że aż piękna:loveu::loveu: dokładnie.:loveu::loveu::loveu: Quote
dog193 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 dogomanka_ napisał(a):Ty się nie upominaj o zdjęcia od innych tylkoswoje dawaj! :mad::diabloti: Lepiej nie :diabloti: Quote
polciuaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 dog193 napisał(a):Lepiej nie :diabloti: a właśnie,że tak.:razz: Quote
Karilka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Taak, więcej, więcej zdjęć:multi:! Czekam na kolejne zdjęcia Dolarka, dziękuję wszystkim fotografom. :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 & Gloria & napisał(a):Myśka-> JA CHCĘ PINEZKĘ :evil_lol::eviltong: mówisz masz :diabloti: gordonowa napisał(a):Co to za rzeczy się dzieją - żeby matki alkoholiczki adoptowały dzieci :shake::diabloti:. ojjj tam... żeby odrazu alkoholiczki :roll: A tak w ogóle to wróciłam, Baśka pewnie też wkrótce dotrze do domu :cool3: i jestem oburzona tak małą ilością zdjęć! :shake::shake::shake::shake: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mysz, ja o 13:30 już w domku byłam:loveu: i myślałam,że będę siedzieć teraz ponad godzine i nadrabiać.. a tu raptem kilka zdjęć:( wstawiać ludzie fotyyyy:loveu:! Quote
rose Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 A Wy dziewczyny już nie macie?:eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 rose napisał(a):A Wy dziewczyny już nie macie?:eviltong: ja mam i własnie usiłuje ustalić do którego zdjęcia wstawiłam i które musze jeszcze zmniejszyć:evil_lol: Quote
cymbianka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nooo wreszcie coś się ruszy:cool3::cool3: i będą zdjęcia:multi: Quote
Recommended Posts