Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ciekawe czemu tak się Agataa nie mogła rozstać z tą buteleczką czyżbym miał rację??:evil_lol:
Oj a na ostatnim zdjątu chyba kogoś komar upi..........

Posted

Nie ma bata jadę na następny zlot:razz: Mam nadzieje, że moja suka jest na tyle wyjściowa żeby ja tam zabrać:eviltong:
Zazdroszczę wam okropnie:evil_lol: :loveu: Zdjęcia super:p

Posted

olekg89 napisał(a):
Macho na przyszły zlot to ja widzę nowinkę odchudzoną:angryy::mad::mad: Bo taka fajna wesoła sunia ,a musi taszczyć ze sobą taki balast.:-(

Olek- ja jest obcięta to tego tak nie widać :eviltong:

A tak poważnie to ja już kilka razy próbowałam ją (i siebie :eviltong:) odchudzić, ale ja sobie mogę gadać jak nie mieszkam sama i każdy ją dokarmia... :shake:

Posted

Macho napisał(a):
Olek- ja jest obcięta to tego tak nie widać :eviltong:

A tak poważnie to ja już kilka razy próbowałam ją (i siebie :eviltong:) odchudzić, ale ja sobie mogę gadać jak nie mieszkam sama i każdy ją dokarmia... :shake:

jeżeli ją duzo dokarmiają, to nie dawaj karmy albo na prawdę malutkie ilości, to się wyrówna;)

Posted

Nie straci, bo i tak dziennie jak rodzice przychodzą z roboty to dają jej jeść :roll: nie ważne czy dostała czy nie... nie wierzą mi, jak mówię, że już jadła :eviltong: