Atkaaaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti: Ubelibleble... ehh.. Tinko xD tatus sie mamusia zajmie inaczej:diabloti:, mamusia juz bezplodna jest, juz 40 lat, tyle dzieci a przeciez jeszcze musi miec sile zeby nam obiadki robic. Chyba, ze babcia roseee nam pomoc bedzie chciala:lol:. Quote
Estera Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Szkoda słów... Szlaban na tydzień! Obie :evil: Quote
Unbelievable Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Atkaaaa napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Ubelibleble... ehh.. Tinko xD tatus sie mamusia zajmie inaczej:diabloti:, mamusia juz bezplodna jest, juz 40 lat, tyle dzieci a przeciez jeszcze musi miec sile zeby nam obiadki robic. Chyba, ze babcia roseee nam pomoc bedzie chciala:lol:. to ja chyba wolę nie wnikać :evil_lol: Estera napisał(a):Szkoda słów... Szlaban na tydzień! Obie :evil: ja wolę banana! 11 :loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 dlaczego obie?? Unbeliblable to tez Twoja corka? :O Ehh... ile razy Ty sie matko puszczalas... oh co moj biedny ojciec na to powie xD Quote
Estera Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Babcia Rose będzie Wam gotować, a że nie umie, to się potrujecie :evil_lol: Macie szlaban, przed 23cią do domu mi nie wracać! I po bananie dożywotnim, na dwa tygodnie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Atkaaaa napisał(a):dlaczego obie?? Unbeliblable to tez Twoja corka? :O Ehh... ile razy Ty sie matko puszczalas... oh co moj biedny ojciec na to powie xD nooo adoptowana, i ancor też :evil_lol: chyba że się nie przyznaje :diabloti: estera, powiem jak basia do lucynki: zamknij się :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Estera napisał(a): Macie szlaban, przed 23cią do domu mi nie wracać! :evil_lol: a co musze zrobic zeby nie wracac przed 1:00?? Mamusia glupia krowa, mamusia glupia krowa, wystarczy??:loveu::loveu::lol: Quote
Estera Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Unbelievable napisał(a):nooo adoptowana, i ancor też :evil_lol: chyba że się nie przyznaje :diabloti: estera, powiem jak basia do lucynki: zamknij się :loveu::loveu::evil_lol: Znowu nie wiem kiedy adoptowałam. :roll: Ale widzisz Atkaaa-mamusia się nie puszcza, mamusia adoptuje biedne dzieci. :cool3: Tinka sama się zamknij :mad: A może ktoś jakieś fotki da? :cool3: Marta_Ares dlaczego Twoje są "chwilowo niedostępne"? :placz: Chciałam na dysku zapisać a tu lipa... :shake: Atkaaaa napisał(a):a co musze zrobic zeby nie wracac przed 1:00?? Mamusia glupia krowa, mamusia glupia krowa, wystarczy??:loveu::loveu::lol:Teraz to przed 21 do domu :mad: Quote
cymbianka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 a tu widzę telenowela:lol::lol: nikt nie wie kto z kim i kiedy:eviltong: droga Atkoooo ja też tatusia nie znam:lol::lol::lol: Quote
Atkaaaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Estera']Teraz to przed 21 do domu :mad: porozmawiamy sobie w Sopocie!!:mad::loveu: muuuuu:evil_lol: ide zglosic o przemocy w rodzinie:-(:diabloti: [quote name='cymbianka']a tu widzę telenowela:lol::lol: nikt nie wie kto z kim i kiedy:eviltong: droga Atkoooo ja też tatusia nie znam:lol::lol::lol: romantica:lol: no jak to... Twoja druga mamusia jest po prostu Machonek... chociaz nie... to nie wygladalo na relacje mama-corka..-:diabloti: Marta Ares xD -Wasze zdjecia sie zbuntowaly:loveu: pewnie fotosik? Estera! Jak tak mozesz.. nie piszemy post pod postem, ide zglosic do kompetetnego moda:diabloti: Quote
Estera Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Atkaaaa']porozmawiamy sobie w Sopocie!!:mad::loveu: muuuuu:evil_lol: ide zglosic o przemocy w rodzinie:-(:diabloti: W Sopocie to ja będę rozmawiać z Twoimi właściwymi rodzicami :cool3: [quote name='Atkaaaa'] Estera! Jak tak mozesz.. nie piszemy post pod postem, ide zglosic do kompetetnego moda:diabloti:nie mam pojęcia o czym mówisz :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Estera napisał(a):W Sopocie to ja będę rozmawiać z Twoimi właściwymi rodzicami :cool3: nie mam pojęcia o czym mówisz :evil_lol: a ze mna nie?:-(:lol: o nie! To jest naduzywanie mozliwosci moderatora:lol: Estera napisał(a):Ale widzisz Atkaaa-mamusia się nie puszcza, mamusia adoptuje biedne dzieci. cztery ''a'' na koncu!:diabloti::mad: ale to tylko te o ktorych wiemy, a co z tymi o ktorych nie wiemy?:shiny: Quote
polciuaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Estera jest jak kocica-dzieciaka karmi i juz następne może mieć.:evil_lol: Dlatego teraz nikt nie wie co kto i z kim.:roll: :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 no niestety wrzucalam na fotosik bo chcialam zeby bylo szybciej:angryy: a teraz widze, że za dużo wgrałam i limit sie wyczerpał:shake: Quote
Karilka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Asia & Ginger napisał(a): Ale co Ty w ogóle porównujesz dziury w łapie do zmierzwionej i obślinionej sierści Bona. :-o Jakiej tam zmierzwionej i obślinionej?:crazyeye: Toż to on mu nawet kłaczka nie wyciągnął. Kłapnął szczęką ze znanym sobie i tylko sobie strrraszliwym szczeko-warkotem. Marta_Ares napisał(a): a nam zgineły 2 kubki metalowe z łyżkami ostatniego wieczoru:-( zostawilismy na lawce jak szlismy do Vipow, a jak wracalismy to juz ich nie bylo:roll: To był pewnie ten sławny odwet sąsiadów za umazanie fathera :cool1: Quote
polciuaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ja zawsze na imageshac.us wrzucam,ale teraz na tinypic.com się przerzuciłam.;) Quote
Atkaaaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 moja matka znowu zaczyna...wrrr :( Esterka to bedzie cud jak uda Ci sie z nimi dogadac ja zawsze na imageshack a teraz na photobucket Quote
Estera Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Atkaaaa weź ich do Sopotu, może mi się uda. Zrobię co w mojej mocy :cool3: Ja na tinypic się przerzuciłam, po tym jak image i fotosik zaczęły strajkować :evil_lol: Ma ktoś jeszcze jakiś zdjęcia? :( Quote
polciuaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ja mam troche ale to już takie bardziej domkowo-spacerowe.:shake: ale wkleje je dopiero po powrocie z Kielc,koło 10. Quote
Asia & Ginger Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Oleczek i jego dzieło. :evil_lol: Esternesta też pomagała. :cool3: I oto piorunujacy efekt. :evil_lol: Quote
Recommended Posts