Avaloth Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Estera napisał(a):chyba w typie podhalana ;) Jest za duży i za potężny na goldena. ;) Może, ja tam nie wiem. W każdym razie Anula go brała z 'hodowli'(ludzie podobno sprzedawali też psy z rodowodem, czemu ten miot był bez, nie wiem) jako goldena, i rodziców widziała. I z tego co pamiętam Bonek był największy i najbielszy. Ja tylko pisze to co wiem od Anuli, a ona wie to co powiedział jej sprzedający. Unbelievable cudne zdjęcia:loveu: Quote
Estera Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Co to za hodowla? Bo chętnie bym ich do związku podała. Quote
polciuaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Estera napisał(a):Co to za hodowla? Bo chętnie bym ich do związku podała. Wieczne szczęście czy coś takiego. Atka Ty miałaś kamere,nie? masz tam jakieś ciekawe filmiki?:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Iś & Chester napisał(a):Może, ja tam nie wiem. W każdym razie Anula go brała z 'hodowli'(ludzie podobno sprzedawali też psy z rodowodem, czemu ten miot był bez, nie wiem) jako goldena, i rodziców widziała. I z tego co pamiętam Bonek był największy i najbielszy. Ja tylko pisze to co wiem od Anuli, a ona wie to co powiedział jej sprzedający. Unbelievable cudne zdjęcia:loveu: tylko jaka pewność ze to byli rodzice tych szczeniaków?? Quote
Estera Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 dogomanka_ napisał(a):Wieczne szczęście czy coś takiego. Atka Ty miałaś kamere,nie? masz tam jakieś ciekawe filmiki?:diabloti:Dziękuję kondomciu :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ja nie wiem. Anuli nie ma w domu, wraca jakoś koło weekendu, sama może napisze. Quote
Atkaaaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To była kamera cioci, owszem bede miala te filmiki ale tylko na kasecie, nie wzieli kabla z domu:roll: Quote
polciuaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Estera napisał(a):Dziękuję kondomciu :diabloti: ależ nie ma za co.:loveu::eviltong: Atkaaaa napisał(a):To była kamera cioci, owszem bede miala te filmiki ale tylko na kasecie, nie wzieli kabla z domu:roll: łeee,szkoda. ale lepsze to niż nic. A miał ktoś kamere lub wgl. ma ktoś jeszcze jakieś filmiki? Quote
basia bonnie Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 dogomanka_ napisał(a):A miał ktoś kamere lub wgl. ma ktoś jeszcze jakieś filmiki? ja mam:evil_lol: ale z naszego domku:evil_lol: modlitwy i tańce:evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 basia bonnie napisał(a):ja mam:evil_lol: ale z naszego domku:evil_lol: modlitwy i tańce:evil_lol: no to dawaj.:diabloti: ale mi głownie chodziło o takie ogniskowe czy coś.;PP Quote
basia bonnie Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting modlitwa:diabloti: Quote
anka&autystyk Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 przy ognisku to pewnie bylby problem z utrzymaniem kamery prosto :P więc chyba nikt nic nie filmował. Quote
basia bonnie Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 i tańce :cool3: Video - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo Video - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo Quote
Recommended Posts