Izabela124. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ha ha Dolar w różowych szeleczkach wymiata:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Gram w kolczatce:lol: nie wspominając o dogu:diabloti: Quote
komar Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 a jaki rodzaj tej kasety z filmem??;> bo jak bym ją dostał to moge przerzucić na wersje "zero-jedynkową":p:p Quote
Mysia_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ile fotek :cool3: wstawiać, wstawiać :cool3: No to z niecierpliwością czekamy na Anulę, bo ja osobiście cały czas była przekonana, że Bono to bardziej mix podhalana niż pies w typie goldena, a tymbardziej golden :shake: z taka "hodowlą" to koniecznie trzeba by było zrobić porządek :mad: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Karilka napisał(a):Widzieliśmy z daleka, nie wyglądało ciekawie. Dla mnie nie ma różnicy, czy to była Rika czy Shagi. dokładnie! Według mnie to było chyba najbardziej agresywne zachowanie wśród psów na zlocie :shake: Chociaż myśle, że największym problem było to, że właścicielka Bono zupełnie nie dawała sobie z nim rady i nie potrafiła opanować :shake: Ja mojej Wiki na zloty nie brałam dlatego, bo tez ma odpały w stosunku do innych psów, ale ja jestem pewna w 100% pewna, że w takiej sytuacji poradziłabym sobie z nią 10 razy szybciej.... Quote
olekg89 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Przypomnijcie sobie tego podhalana zza płotu był identyczny jak Bono tylko szczuplejszy. OOo a może powie mi ktoś czym tak Anula ze swoją matką psikały psa??? Quote
Mysia_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 olekg89 napisał(a):Przypomnijcie sobie tego podhalana zza płotu był identyczny jak Bono tylko szczuplejszy. no dokładnie ;) dlatego, aż dziwi mnie to, że Anula mówi o nim jako o goldenie :crazyeye: Quote
Marta_Ares Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 to chyba o tym podhalanczyku mówisz? niestety lepszego zdjecia nie mam Quote
Avaloth Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Olek psikały psa ? a czymś psikały ? xD Anula prosi(jej słów raczej prośbą nazwać nie można, ale ona nerwowa jest więc ja proszę w jej imieniu xD) żeby nie interweniować w sprawie tej hodowli itp. jak nie wiecie dokładnie jak to wszystko wyglądało. I w ogóle może zostawmy to na razie, jak wróci to się każdy zapyta co chce. Ja mam jedno zdjęcie tego podhalana z jego pięknym kolegą pudlem:loveu: ale też niewiele widać Ale jak dla mnie, porównując na bieżąco do zdjęć, Bonek ma pysk taki raczej bardzo mało podhalańczykowaty.. http://republika.pl/blog_wa_4567336/6838913/tr/owczarek_podhalanski.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fb/Podhalaner_Sven_Fischer.jpg Quote
Estera Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Iś & Chester napisał(a): Anula prosi(jej słów raczej prośbą nazwać nie można, ale ona nerwowa jest więc ja proszę w jej imieniu xD) żeby nie interweniować w sprawie tej hodowli itp. jak nie wiecie dokładnie jak to wszystko wyglądało. I w ogóle może zostawmy to na razie, jak wróci to się każdy zapyta co chce. A co mamy wiedzieć? Wiem, że hodowla wypuszcza psy z rodowodem i psy bez rodowodu. To mi wystarczy. Znam nazwę hodowli. Zawsze takie hodowle zgłaszane są z prośbą o wykluczenie ze związku. I tak teraz będzie. Co związek z tym zrobi - nie mój interes. Quote
olekg89 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ale w takich sprawach trzeba interweniować ,żeby nie psuć dobrego imienia ZK takimi "hodowcami" puszczającymi lewe mioty. Quote
Rahl Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jezu macie piękne zdjęcia, a filmiki wymiatają normalnie :loveu:. Modlitwa świetna :razz:. Coś religijny ten zlot :grins:...:diabloti: Ja zmniejszam właśnie pozostałe foty, jest już 14% :loveu:. A robi mi się od jakichś 10 minut :diabloti: Co do Bona i podhalan retrieverów (przepraszam, jeżeli drugi człon nazwy źle napisałam :lol:) to hodowlę rzeczywiście trzeba zgłosić do ZK :shake:... Quote
olekg89 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A jeśli anula nie chce ,żeby to zgłaszać to znaczy.Że nie kupiła psa w tej "hodowli" tylko gdzieś z kartonu a tą bajeczke sobie tylko wymyśliła.:cool3: Quote
rose Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 olekg89 napisał(a):A jeśli anula nie chce ,żeby to zgłaszać to znaczy.Że nie kupiła psa w tej "hodowli" tylko gdzieś z kartonu a tą bajeczke sobie tylko wymyśliła.:cool3: to lepiej poczekać na jej powrót i nie robić przedwcześnie szumu w okół być może niewinnych właścicieli hodowli :eviltong: Quote
Rahl Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Hmmm, to też jest możliwe, niewykluczone... Lepiej żeby powiedziała, bo chyba nikt nie chce oskarżać niewinnej hodowli... :razz: 29% :multi: Quote
olekg89 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To ją podadzą do sądu za zniesławienie:cool3: Quote
Izabela124. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Co do Bona to nie ma co go porównywać do żadnej rasy, bo i tak to tylko śliczny kundelek:loveu: Wstawiajcie foteczki, bo nie ma co oglądać:evil_lol::lol: Quote
Izabela124. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 olekg89 napisał(a):w typie podhalana :cool3:Może:eviltong: Nie widziałam go "na żywo", więc się nie wypowiadam;) Quote
Marta_Ares Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 na zdjeciach wlasnie nie widac jego gabarytów i dokladnie koloru, ale na żywo to na prawde bardziej podhalana przypomina niz goldena. zaraz jeszcze jakies fotki dorzuce, troche tego mam, a nie chce mi sie wszystkiego od razu wstawiac:lol: Quote
Atkaaaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 kawałkowy napis:shake:: Od tyłu:diabloti: Majka się obija:loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ej to ja też zakoszę na nk fotkę grupową dogomaniaków:loveu: mój w ślady dogomanki i Asi, za chwile fotki piesów Quote
Recommended Posts