olekg89 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Grzeczne dziecię:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
gops Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 czemu nikt nie liczy no :eviltong: juz sie pogubilam ile zostalo dni ? Quote
Dog Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 olekg89 napisał(a):Grzeczne dziecię:evil_lol::loveu::loveu::loveu: ja zawsze jestem grzeczniutkaa :loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nie chce mi się tego wszystkiego nadrabiać, przeczytałam jakieś trzy ostatnie strony. Mój pies boi sie ognia, ogniska...:roll: mam nadzieje, że jakoś sie na zlocie tego wyzbędzie. Jaka tu jest milutka atmosfera:shake:, musicie tak na Basie jechać?:mad: Aha, i ja też jestem grzeczna, resztę kwoty wpłaciłam jakoś przed wczoraj.:razz: Quote
anka&autystyk Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 mój pies się niczego nie boi, bo psa nie mam. przecież tego biszkoptowego cosia psem nie nazwę ]:-> a ja się chciałam nieśmialó spytać, czy jak się pakujemy do namiotu to też musimy czynić jakieś rezerwacje i przelewy, czy na miejscu wszystko sie zrobi? no i jeszcze jedno ważne pytanie czy za namiot bagażowo psi też trzeba bedzie zapłacić :P Quote
dog193 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 BasiaPron, Dogomanka - niestety tacie nie udało się przełozyć spotkania, więc jedziemy juz ostatecznie pociągiem. Takze juz powoli mozna kupowac bilety ;) Quote
basiapron Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 dog193 napisał(a):BasiaPron, Dogomanka - niestety tacie nie udało się przełozyć spotkania, więc jedziemy juz ostatecznie pociągiem. Takze juz powoli mozna kupowac bilety ;) to widzimy się w Katosach, pociąg jest 9:36 chyba, z dogomanką dogadam się na gadu jak kupujemy bilety, jak mój komputer ożyje bo umarł, pisze na lapie a tu net jakoś dziwnie chodzi:/ Quote
Macho Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Może już ktoś pytał, ale nie nadrobię tego wszystkiego... Jak się nazywają poszczególne przystanki, na których należy wsiąść lub wysiąść? Do jakiego przystanku powinien dojechać pociąg? Gdzie później...? :oops: Quote
olekg89 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pociąg Wrocław Gł. a potem PKS do Sulistrowice skrzyżowanie o ile dobrze pamiętam:cool3::eviltong: Quote
basiapron Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 autobus do Sulistrowic powinien byc gdzieś obok dworca, miejmy nadzieje jakis bus odjeżdza 14:15, ale komar mówił że autobus 15:30 wiec w końcu dowiemy sie chyba na miejscu. Quote
basiapron Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 sprawdź na zumi.pl Wrocław-Sulistrowice, tak mi sie wydaje komar zdaje sie samochodem jedzie i wie Quote
gops Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja mam wiekszy problem mam kawal drogi ale chodzi o to ,ze do Wroclawia to spoko sie dojedzie. ale silutrowic to na kilku mapach nawet nie bylo i musimy przejechac przez wroclaw (po drodze sie zgubimy z 3 razy jak zawsze:evil_lol:) i stamtad niewiemy co dalej nie ma zadnej drogi ktora prowadzi do silutrowic , przynajmniej na mapie chyba ze to takie jakis malutki drozki ze ich na mapie nie ma jedzie ktos samochodem? i moze wie jak dojechac tam z wroclawia? Quote
olekg89 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja jade samochodem ,ale dojazd mnie wali bo mamuśka zawozi:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gops, komar wie no ale jego nie ma.. a na zumi.pl próbowałaś? tam będzie na pewno :cool3: Quote
gops Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 basiapron napisał(a):sprawdź na zumi.pl Wrocław-Sulistrowice, tak mi sie wydaje komar zdaje sie samochodem jedzie i wie olekg89 napisał(a):Ja jade samochodem ,ale dojazd mnie wali bo mamuśka zawozi:evil_lol: basia bonnie napisał(a):gops, komar wie no ale jego nie ma.. a na zumi.pl próbowałaś? tam będzie na pewno :cool3: na zumi zaraz spojze jeszcze raz ;) jakby co bede dzwonic do kogos (pewnie marty) i pytac o droge was :lol: kurcze szkoda ze sie wroclawia ominac nie da, ale trudno . jakos z niego wyjedziemy :lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Szukajcie dojazdu na Sobótkę (Góra Ślęża), Sulistrowice są rzut beretem. ;) Quote
Dog Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 gops napisał(a):ja mam wiekszy problem mam kawal drogi ale chodzi o to ,ze do Wroclawia to spoko sie dojedzie. ale silutrowic to na kilku mapach nawet nie bylo i musimy przejechac przez wroclaw (po drodze sie zgubimy z 3 razy jak zawsze:evil_lol:) i stamtad niewiemy co dalej nie ma zadnej drogi ktora prowadzi do silutrowic , przynajmniej na mapie chyba ze to takie jakis malutki drozki ze ich na mapie nie ma jedzie ktos samochodem? i moze wie jak dojechac tam z wroclawia? wejdź sobie na mapa.szukacz.pl - Mapa Polski z planami miast tam wpiszesz Sulistrowice, przyblizysz, i masz drogę pokazaną ;) Quote
Unbelievable Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 A mój szczur w pełni nadaje się do wyjazdu na zlot :multi: no może nie w pełni, ale bardziej niż mniej :diabloti: bo zaczął wracać na obcym terenie, mam nadzieję że przy tylu psach nie zfiksuje:cool1: Quote
olekg89 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Oo czyli nie będzie musiał wisieć na lince:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts