Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie chce mi się tego wszystkiego nadrabiać, przeczytałam jakieś trzy ostatnie strony. Mój pies boi sie ognia, ogniska...:roll: mam nadzieje, że jakoś sie na zlocie tego wyzbędzie. Jaka tu jest milutka atmosfera:shake:, musicie tak na Basie jechać?:mad: Aha, i ja też jestem grzeczna, resztę kwoty wpłaciłam jakoś przed wczoraj.:razz:

Posted

mój pies się niczego nie boi, bo psa nie mam. przecież tego biszkoptowego cosia psem nie nazwę ]:->

a ja się chciałam nieśmialó spytać, czy jak się pakujemy do namiotu to też musimy czynić jakieś rezerwacje i przelewy, czy na miejscu wszystko sie zrobi? no i jeszcze jedno ważne pytanie czy za namiot bagażowo psi też trzeba bedzie zapłacić :P

Posted

BasiaPron, Dogomanka - niestety tacie nie udało się przełozyć spotkania, więc jedziemy juz ostatecznie pociągiem. Takze juz powoli mozna kupowac bilety ;)

Posted

dog193 napisał(a):
BasiaPron, Dogomanka - niestety tacie nie udało się przełozyć spotkania, więc jedziemy juz ostatecznie pociągiem. Takze juz powoli mozna kupowac bilety ;)

to widzimy się w Katosach, pociąg jest 9:36 chyba, z dogomanką dogadam się na gadu jak kupujemy bilety, jak mój komputer ożyje bo umarł, pisze na lapie a tu net jakoś dziwnie chodzi:/

Posted

Może już ktoś pytał, ale nie nadrobię tego wszystkiego...

Jak się nazywają poszczególne przystanki, na których należy wsiąść lub wysiąść?
Do jakiego przystanku powinien dojechać pociąg?
Gdzie później...? :oops:

Posted

autobus do Sulistrowic powinien byc gdzieś obok dworca, miejmy nadzieje
jakis bus odjeżdza 14:15, ale komar mówił że autobus 15:30 wiec w końcu dowiemy sie chyba na miejscu.

Posted

ja mam wiekszy problem
mam kawal drogi ale chodzi o to ,ze do Wroclawia to spoko sie dojedzie. ale silutrowic to na kilku mapach nawet nie bylo
i musimy przejechac przez wroclaw (po drodze sie zgubimy z 3 razy jak zawsze:evil_lol:) i stamtad niewiemy co dalej
nie ma zadnej drogi ktora prowadzi do silutrowic , przynajmniej na mapie
chyba ze to takie jakis malutki drozki ze ich na mapie nie ma

jedzie ktos samochodem?
i moze wie jak dojechac tam z wroclawia?

Posted

basiapron napisał(a):
sprawdź na zumi.pl Wrocław-Sulistrowice, tak mi sie wydaje
komar zdaje sie samochodem jedzie i wie

olekg89 napisał(a):
Ja jade samochodem ,ale dojazd mnie wali bo mamuśka zawozi:evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
gops, komar wie no ale jego nie ma..
a na zumi.pl próbowałaś? tam będzie na pewno :cool3:

na zumi zaraz spojze jeszcze raz ;)
jakby co bede dzwonic do kogos (pewnie marty) i pytac o droge was :lol:

kurcze szkoda ze sie wroclawia ominac nie da, ale trudno . jakos z niego wyjedziemy :lol:

Posted

gops napisał(a):
ja mam wiekszy problem
mam kawal drogi ale chodzi o to ,ze do Wroclawia to spoko sie dojedzie. ale silutrowic to na kilku mapach nawet nie bylo
i musimy przejechac przez wroclaw (po drodze sie zgubimy z 3 razy jak zawsze:evil_lol:) i stamtad niewiemy co dalej
nie ma zadnej drogi ktora prowadzi do silutrowic , przynajmniej na mapie
chyba ze to takie jakis malutki drozki ze ich na mapie nie ma

jedzie ktos samochodem?
i moze wie jak dojechac tam z wroclawia?

wejdź sobie na mapa.szukacz.pl - Mapa Polski z planami miast tam wpiszesz Sulistrowice, przyblizysz, i masz drogę pokazaną ;)

Posted

A mój szczur w pełni nadaje się do wyjazdu na zlot :multi: no może nie w pełni, ale bardziej niż mniej :diabloti: bo zaczął wracać na obcym terenie, mam nadzieję że przy tylu psach nie zfiksuje:cool1: