Unbelievable Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='basiapron']w sumie my prócz burzy i petard nie mamy specjalnych problemów jeśli chodzi o banie się (no może prócz wchodzenia na posesje na której kiedyś pilnowała) Kudłatą mozna odkurzać odkurzaczem i ona jest spokojna całkowicie, pozwala przy sobie robic wszystko-nie wyrywa się podczas golenia, jest bardzo ciekawska (zawsze szuka źródła nowych dźwięków itp) więc zostaje nam jedynie ta burza i petardy, chociaż mysle że odwracanei uwagi by pomogło ale na pewno nei o trzeciej w nocy:) dzięki za radę,przekaże właścicielce:) czemu nie? psa masz cały czas a nie tylko w dzień, a skoro i tak nie śpisz to czemu nie zrobić mu czegoś dobrego zamiast krzywdzić? :roll: Quote
basiapron Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Unbelievable napisał(a):czemu nie? psa masz cały czas a nie tylko w dzień, a skoro i tak nie śpisz to czemu nie zrobić mu czegoś dobrego zamiast krzywdzić? :roll: uważasz że ją krzywdzę??? sorry ale to określenie chyba troszke nie pasuje. ja o 3 w nocy śpię, chyba że mnie burza obudzi,ale nie zmienia to faktu że wole spać podobnie jak inni domownicy którzy by chyba cholery dostali jakbym nagle zaczęła się z psem piłeczką bawić, bo w przypadku Kudłatej nie jest to cicha zabawa Quote
polciuaa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ludzie soryy za offa ale może ktoś moze jakoś pomóc. Przeklejam wiadomość od dogomaniaczki,która adoptowała odemnie pitbulla red nosa Fiodora. UWAGA!!!!! SARA I FIODOR ZAGINĘŁY!!!!!!! Wczoraj, 7 lipca 2009 r., ok godziny 17.00 psy poszły na spacer z mężem. Sara biegała luzem po łąkach, Fiodor był na smyczy (taśmie 20 metrowej). W pewnym momencie, odgryzł smycz i pobiegł w długą, a Sara za nim. Psy zaginęły w okolicach Ustowa, Kurowa i Przecławia koło Szczecina, prawdopodobnie pobiegły za dziką zwierzyną. To teren niezamieszkały, ogromny, dziesiątki hektarów pól i łąk, one mogą być wszędzie :-(:-(:-( Szukaliśmy do północy, dzisiaj od 5 rano, ale psów ani widu ani słychu. Nie wiem, jak one przeżyły tę noc, Sara nigdy nie była poza domem, musi być przerażona :placz: Powiadomiłam TOZ w Szczecinie, koło łowieckie i schronisko. Agaga21 zrobiła plakat, zaraz będę drukować i rozwieszać gdzie się da. Sąsiadów z osiedla już powiadomiłam. Jestem załamana :placz::placz::placz: Błagam o pomoc, te psy są dla mnie wszystkim :placz::placz::placz: Mój nr telefonu 600881691, niestety nie mam dostępu do internetu, teraz jestem u rodziców, aby skopiować plakat, który Agata mi wysłała na maila. Jezu, nie przeżyję, jak coś im się stanie ... :-( Bardzo prosimy o wszelaką pomoc w szukaniu Fiodorka i Sary.:placz::placz::placz: Tutaj wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f85/uwaga-sara-fiodor-zaginely-szczecin-okolice-pomocy-125620/#post11306609 Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Estera-męska XXXXXXXL:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nie bądź okrutna:shake::-( Esti oć oć oluć utulka atititi:evil_lol: Baśka pamiętasz "Bonnie atititi ":lol::lol::lol: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 olekg89 napisał(a):Estera-męska XXXXXXXL:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaa, chyba na kostkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 olekg89 napisał(a):Nie bądź okrutna:shake::-( Esti oć oć oluć utulka atititi:evil_lol: Baśka pamiętasz "Bonnie atititi ":lol::lol::lol: sieplasiam, wyrwało mi sie :-( jestem niezrównoważona jak basiakondom, nie umiem zapanować nad moją bujną wyobraźnią:-( atittii puci puci niuniusiusiu estelkusia ne plakusiaj bo będę mieć wyrzuty sumienia:-( pamiętam :roflt: i nie ugryzła Cię! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 basiapron napisał(a):uważasz że ją krzywdzę??? sorry ale to określenie chyba troszke nie pasuje. ja o 3 w nocy śpię, chyba że mnie burza obudzi,ale nie zmienia to faktu że wole spać podobnie jak inni domownicy którzy by chyba cholery dostali jakbym nagle zaczęła się z psem piłeczką bawić, bo w przypadku Kudłatej nie jest to cicha zabawa tak, bo potęgujesz jej strach- większy strach=większe krzywdzenie psychiczne psa. nie musisz się bawić piłeczką, można poćwiczyć jakiś siad/waruj/zostań i można to wszystko zrobić po cichu, albo nauczyc psa dawać łapę i to podczas burzy ćwiczyć. Tylko nie wolno dawać nic za darmo, bo wtedy też sie nagradza, tylko że strach. Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Martyna nie wysilaj się bo ona i tak nic nie rozumie. Quote
Bewarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mojej jak jest burza albo sylwester to nic się poradzić nie da, żadne ćwiczenia, piłeczka-kompletnie bez sensu, może jak ledwo co nią słychać a nie tak jak np. dziś w nocy i jest już nakręcona, a apetytu też nie ma na smakołyki...Jedynie co to chowa się pod łóżko między szafę i ścianę, bo tak akurat od niedawna jest w moim pokoju. I spokój. :cool3: Quote
Estera Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 olekg89 napisał(a):Estera-męska XXXXXXXL:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: basia bonnie napisał(a):taaa, chyba na kostkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wredoty jedne :mad: Damska XL wystarczy. Czarna oczywiście :placz: Ide po moje plastikowe żyletki i do kąta popłakusiać. olekg89 napisał(a):Nie bądź okrutna:shake::-( Esti oć oć oluć utulka atititi:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: It`s so sweet :loveu: basia bonnie napisał(a):sieplasiam, wyrwało mi sie :-( jestem niezrównoważona jak basiakondom, nie umiem zapanować nad moją bujną wyobraźnią:-( atittii puci puci niuniusiusiu estelkusia ne plakusiaj bo będę mieć wyrzuty sumienia:-( wyrzuty czego? :crazyeye: Przecież Wy tego nie macie :cool3: Nie płakusiam- nie ma wyrzutów. Oluś chciał mnie utulkać- od razu lżej na sercu :lol: Dzwoniłam do ośrodka, rozmawiałam z moim "ulubionym" Panem :multi: :loveu: Najpierw nie skojarzył, a potem powiedział, że doskonale mnie pamięta i miło mu że dzwonię :loveu: Pokój w tym terminie ma jeden wolny, ale tylko do 25 lipca.... Marta- będziecie musieli z Tżtem na ostatnią noc do kogoś się przenieść :cool1: Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 dobrze ze przynajmniej jest do 25:multi: w takim razie na ostatnia noc wpakujemy sie do Gops i Kasi (nie wiem kto jeszcze z nimi jest) na pewno sie ucieszą:evil_lol: Quote
gops Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Marta_Ares napisał(a):dobrze ze przynajmniej jest do 25:multi: w takim razie na ostatnia noc wpakujemy sie do Gops i Kasi (nie wiem kto jeszcze z nimi jest) na pewno sie ucieszą:evil_lol: no ba :evil_lol: jestesmy takie szczesliwe :lol: Quote
Kasia&Rika Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Marta_Ares napisał(a):dobrze ze przynajmniej jest do 25:multi: w takim razie na ostatnia noc wpakujemy sie do Gops i Kasi (nie wiem kto jeszcze z nimi jest) na pewno sie ucieszą:evil_lol: super:multi: podłogi zawsze dużo:diabloti: Quote
basiapron Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a niejaka marta925 - zgłos się bo miejsce jest, a skrzynkę pw masz pełną!! ps. oddam psa do schroniska,tam go nikt podczas burzy głaskaniem krzywdzić nie będzie Quote
basiapron Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 strona 303 post 3022-cytuje go już po raz drugi,jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś go nei przegapił [quote name='Estera'] Nie pamięam niku, ale osobo ćwierć wieku starsza od nas :evil_lol:, jest miejsce w domku: 7. Domek 4-osobowy 1. 2. maksowa17 3. basiapron 4. dogomanka_ Skontaktuj się z manixą albo Patikujek, im przelej kasę, a dziewczyny niech się najlepiej kasą podzielą. Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jak komuś zależy to sam śledzi wątek.Zacznijmy od tego... Quote
Estera Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Basia czy Ty masz jakąś misje na forum? Napisałam post na forum wystarczy. Czemu molestujesz kogoś privami? Quote
basia bonnie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 basiapron napisał(a):strona 303 post 3022-cytuje go już po raz drugi,jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś go nei przegapił Gdyby nie czytał ze zrozumieniem to by go nie zrozumiał..a gdyby czytał uważnie to by go nie przegapił... Naucz się pisać po polsku, a potem pisz głupoty. Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A może tak się przeniesiecie na PW albo gg z tymi dyskusjami? Czy może ktoś chce bana? Bo co niektórzy modzi tylko czatują, żeby bana dać. :cool1: Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja byłem grzeczny:loveu: A poza tym za zjechanie kogoś na gg i privie też dostałem niegdyś bana:cool3: Więc to nie jest wcale bezpieczne Quote
polciuaa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ludzie czy wy nie przeginacie? Baśka tylko zaznaczyła,że miejsce jest gdyż w natłoku postów na tym wątku Marta mogła go przeoczyć a wy już niewiadomo jaką nagonkę na nią robicie.:shake: Quote
olekg89 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ale basiakondom jest dorosła i może się sama bronić przecież ona ma 23lata:-o:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
polciuaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ale ja nikogo nie mam zamiaru bronić,poprostu wyrażam swoje zdanie. Quote
Recommended Posts