Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']gusia wczesniej jak był u ciebie to też niszczył?
bo jak nie to to ewidentnie zły wpływ Kajaka ;)

btw wapna mu nie brakuje ?[/QUOTE]

Dostaje, osioł jeden

Posted

[quote name='Nutusia']Skąd ja to znam?... :)[/QUOTE]

O ile kończy się dziurami w ścianie to ok, gorzej jak się kończy dziurą w oku.

Miałam wstawić i cały czas zapominam - więc nadrabiam

[img]http://img121.imageshack.us/img121/4691/20110426125229802.png[/img]

Posted

Chciałam powiedzieć, że nam się karma kończy więc zbieramy na karmę.
Jakby ktoś chciał nas poratować albo ma karmę na zbyciu to chętnie przyjmiemy bo już i tak jesteśmy na minusie.

Posted

Ja się Aresikiem nieustannie i dożywotnio będę zachwycać i tyle :) A jak ktoś mi powie, że Ares jest brzydki, albo przeciętny, to dostanie ode mnie po głowie. Nie wyłączając Gusi, bo też dostanie :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='mala_czarna']Ja się Aresikiem nieustannie i dożywotnio będę zachwycać i tyle :) A jak ktoś mi powie, że Ares jest brzydki, albo przeciętny, to dostanie ode mnie po głowie. Nie wyłączając Gusi, bo też dostanie :eviltong::eviltong:[/QUOTE]

Przeciętny to ja mówię o nim w najlepszym wypadku - jak mam wypas humor i dzień dobroci! :)

Posted

Nie znasz się. Powiem szczerze, chociaż pewnie mi sie oberwie ;) Marlej mnie tak nie ujął jak Ares. Cos takiego ma w sobie, że człowiekowi się gęba cieszy jak się na niego patrzy :)

Posted

Aaaaa. moja droga, bo to, że on jest strasznie brzydki to nie oznacza, że nie jest super;)
To jeden z moich ulubionych tymczasowiczów. Radar był jeszcze moim idolem :)

Aresik charakterologicznie jest super psem, w zasadzie bez wad. I bardzo oddanym.
Byle komu (nawet jakby się jakimś cudem zgłosił ;) ) nie oddam!!

Posted

Faaajny jest i tyle:-) Trudno go porównywać do Marleja, bo tamten był psem przerażonym i potwornie skrzywdzonym. Ares po prostu lgnie do człowieka i tym od razu zaskarbia sobie sympatię. Pyszczek ma... oryginalny;-) ale na pewno nie jest brzydki. Facet ma pecha, bo jest niefotogeniczny.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Facet ma pecha, bo jest niefotogeniczny.[/QUOTE]

Założę się, że on tego nie postrzega w takich kategoriach! :) Szczęśliwy jest u Gusi, z Kajakiem, smaczną ścianą i ani w nosie nie ma co tu o nim wypisują :)

Posted

Patrzcie jak śpi Mendzioch ;)
Zdjęcie z komóry więc słabe ale nie mogłam się powstrzymać :)

[img]http://img687.imageshack.us/img687/1269/20110507003.jpg[/img]