Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Mysza, a mogłabyś nam zrobić allegro z nowymi?
[B]Zapłacimy ;)[/B][/QUOTE]
Już naprawdę masz coś z głową :evil_lol:
A podrzucicie tekst?

Posted

[quote name='mysza 1']Już naprawdę masz coś z głową :evil_lol:
A podrzucicie tekst?[/QUOTE]

Możemy, choć on jest 100% konkret, mało emocjonalny ;)

Ares jest młodym, około 4-5 letnim psem. Sięga poniżej kolan i waży około 20kg.
Jest bardzo grzeczny - umie chodzić na smyczy, umie chodzić przy nodze, zna podstawowe komendy. Zachowuje czystość w domu, nie niszczy. Bardzo ładnie jeździ samochodem, jest łagodny, przyjaźnie nastawiony do innych psów.
Jest radosnym, ułożonym bardzo przyjacielskim psem, który do szczęścia potrzebuje tylko własnego domu.

Ares jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany.
Przebywa w domu tymczasowym w Warszawie.

Kontakt w sprawie adopcji:
510 833 888
[email][email protected][/email]

Posted

I dopisek: Ares robi głupie miny, stąd ten dziwny wyraz pyska na zdjęciach. Proszę nie brać tego do siebie, w rzeczywistości Ares to piękny psiak o nienagannych manierach i przepięknej sylwetce :evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='mala_czarna']I dopisek: Ares robi głupie miny, stąd ten dziwny wyraz pyska na zdjęciach. Proszę nie brać tego do siebie, w rzeczywistości Ares to piękny psiak o nienagannych manierach i przepięknej sylwetce :evil_lol::cool3:[/QUOTE]

Naćpałaś się czy jak ? :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Ja pitolę. Ja Ci tu super PR robię dla niego, a ta się jeszcze kurna czepia:lol::razz:![/QUOTE]

No bo się martwię trochę o Ciebie ;) On jest superPsem to fakt, ale z tym ładnym to się zaczynam niepokoić ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Możemy, choć on jest 100% konkret, mało emocjonalny ;)

Ares jest młodym, około 4-5 letnim psem. Sięga poniżej kolan i waży około 20kg.
Jest bardzo grzeczny - umie chodzić na smyczy, umie chodzić przy nodze, zna podstawowe komendy. Zachowuje czystość w domu, nie niszczy. Bardzo ładnie jeździ samochodem, jest łagodny, przyjaźnie nastawiony do innych psów.
Jest radosnym, ułożonym bardzo przyjacielskim psem, który do szczęścia potrzebuje tylko własnego domu.

Ares jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany.
Przebywa w domu tymczasowym w Warszawie.

[/QUOTE]

ja bym jeszcze dorzuciła przy zwrocie "nie niszczy" - chyba, że popisuje się w towarzystwie innego ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']I dopisek: Ares robi głupie miny, stąd ten dziwny wyraz pyska na zdjęciach. Proszę nie brać tego do siebie, w rzeczywistości Ares to piękny psiak o nienagannych manierach i przepięknej sylwetce :evil_lol::cool3:[/QUOTE]
Jestem za :)

Posted

[URL="http://allegro.pl/ares-super-pies-idealny-czeka-na-dom-i1548169638.html"]ARES- super pies idealny czeka na dom ![/URL] Wyróżnione.

Szczerze mówiąc nie wiem jak napisać super pies razem czy osobno? Bardzo rózną pisownię spotkałam w google...

Posted

Dobrymi chęciami to takie jedno miejsce brukowane ;)
Nic to - pakiet w "rodzinie" zostanie - niech Mysza któregoś z tych co-sam-jej-w-ręce-wlazł wytypuje:)

Posted

[quote name='mmd']Dobrymi chęciami to takie jedno miejsce brukowane ;)
Nic to - pakiet w "rodzinie" zostanie - niech Mysza któregoś z tych co-sam-jej-w-ręce-wlazł wytypuje:)[/QUOTE]

Ja to tak myślę, że by jej nie uciąć tych łap ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Ja to tak myślę, że by jej nie uciąć tych łap ;)[/QUOTE]
Zejdzie zupełnie na psy - w zębach będzie nosić :diabloti:

Posted

[quote name='gusia0106']Ja to tak myślę, że by jej nie uciąć tych łap ;)[/QUOTE]

[quote name='mmd']Zejdzie zupełnie na psy - w zębach będzie nosić :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='gusia0106']Fakt, to mi właśnie do Niej pasuje... ;)[/QUOTE]
Pięknie, ja tu od 2 godzin bazarki rozliczam, allegra robię a tu się mnie obsmarowuje i to na forum! A musicie wiedzieć, że jestesmy ostro śledzone, każdy ruch jest skrzętnie odnotowany ;)

Chciałam napisac, że Ares ma obserwatora ale znając życie to tylko jakis szpieg...

Posted

[quote name='mysza 1']Chciałam napisac, że Ares ma obserwatora ale znając życie to tylko jakis szpieg...[/QUOTE]

To ja korzystając z okazji serdecznie chciałam pozdrowić Irenę K. z Krakowa ;)

Posted

ja nieśmiało po prośbie, może ktoś zechce dołaczyć do wsparcia ubogiej rodziny z Tarnowa
chcemy zapełnić im stół na Wielkanoc
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/205325-Koszyczek-Wielkanocny-dla-ubogiej-rodziny-prosimy-o-wsparcie"]Nie pozwólmy by stół Wielkanocny świecił pustką :([/URL]

a próbowałyście czegoś takiego jak pełna ignorancja?
bo wy swoje inni swoje i każdy każdego może się za słówko czy przecinek czepić
wydaje mi się, ze nie warto bo człowiek tylko nerwy straci