gusia0106 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='mysza 1']Gusia, dlaczego nie masz podpisu i nie robisz nam reklamy? ;) Czas 1 % się zbliża, musimy banerek z tą informacją zrobić :)[/QUOTE] Skopiować mi się badziewie nie chce ;) Byliśmy się ważyć - 22,7 ;) Czyli chudniemy, powoli ale systematycznie. Ciekawe czy mu ten antybiotyk żołądka nie rozwali. Aaa, rachunek mam zbiorczy, razem z Kajkunem. Za Aresa zapłaciłam 72 zł czyli jego stan konta wynosi 38 zł. Adresówkę, pastę do zębów i szczoteczkę dostał ode mnie w prezencie ;) Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Oj tam badziewie ;) mam obiecane nowe ale coś opóźnienia u Macka się zrobiły ;) W IE się skopiuje, bo Mozilli to niekoniecznie. Myliście już ząbki? ;) Quote
gusia0106 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='mysza 1']Myliście już ząbki? ;)[/QUOTE] Dzisiaj po obiadku mamy w planach mycie. I Kajakowe czyszczenie uszu ;) Coś czuję, że obaj się będą wić. Ale najpierw jedziemy na spacer do lasu ;) A co ;) Quote
3 x Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='gusia0106']Dzisiaj po obiadku mamy w planach mycie. I Kajakowe czyszczenie uszu ;) Coś czuję, że obaj się będą wić. Ale najpierw jedziemy na spacer do lasu ;) A co ;)[/QUOTE] to moze wpadniesz też michała płetwala wykąpać?? dzisiaj jeszcze lepiej łapę powyginał ale wstyd mi to publikowac ;) Quote
gusia0106 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='3 x']to moze wpadniesz też michała płetwala wykąpać?? dzisiaj jeszcze lepiej łapę powyginał ale wstyd mi to publikowac ;)[/QUOTE] Publikuj ;) Tak wiesz, w ramach ciekawostki Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='gusia0106']Dzisiaj po obiadku mamy w planach mycie. I Kajakowe czyszczenie uszu ;) Coś czuję, że obaj się będą wić. Ale najpierw jedziemy na spacer do lasu ;) A co ;)[/QUOTE] Jak Aresik po spacerku ? fajnie ze macie niedaleko las, psa to napewno pasuje. Quote
gusia0106 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Jak Aresik po spacerku ? fajnie ze macie niedaleko las, psa to napewno pasuje.[/QUOTE] Nie mamy blisko, ale jeździmy, żeby było fajnie ;) Mamy swój ulubiony po drugiej stronie miasta ;) Quote
rufusowa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 kurde do łóżka a nie po lasach się włóczycie! :-x Quote
gusia0106 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='rufusowa']kurde do łóżka a nie po lasach się włóczycie! :-x[/QUOTE] U mnie psy nie śpią w łóżku ;) Przynajmniej nie wtedy kiedy to widzę :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='gusia0106']U mnie psy nie śpią w łóżku ;) Przynajmniej nie wtedy kiedy to widzę :evil_lol:[/QUOTE] Okropna jesteś, naprawdę. Zresztą widziałam zdjęcia z psami na łożku ;) Quote
gusia0106 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [quote name='mysza 1']Okropna jesteś, naprawdę. Zresztą widziałam zdjęcia z psami na łożku ;)[/QUOTE] A bo wtedy nie miałam siły zgonić tych osłów ;) Quote
Nutusia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 To ja nie wiem czy w dobrze pojętym interesie osłów powinniśmy Ci życzyć powrotu do zdrowia :diabloti: (w dodatku szybkiego! ;)) Quote
mmd Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Pewnie, niech sobie ośliny poleżakują :evil_lol: Ty uważaj Gusia, bo Ci czegoś przewlekłego będą życzyć;) A mój ostatnio wynosi się na kanapę w salonie - dziś w nocy zasnąć nie mogłam i już miałam go sobie przynieść, ale przyczłapał w końcu;) Bez psa to ja spać nie umiem :diabloti: Quote
Nutusia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ja mam to samo! :) Jak samo nie przylezie - przynoszę na siłę! A potem rano żałuję, jak mi się zaczynają na poduszce... bawić o 5 nad ranem! :) Quote
Ewa Marta Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ufff..... to znaczy, że jestem zupełnie normalna, kiedy po nocy szukam psów, jeśli nie rozpychają się w łóżku albo nie chrapią tuż obok na swoim posłanku:-) Quote
gusia0106 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [quote name='Ewa Marta']Ufff..... to znaczy, że jestem zupełnie normalna, kiedy po nocy szukam psów, jeśli nie rozpychają się w łóżku albo nie chrapią tuż obok na swoim posłanku:-)[/QUOTE] Nie jesteś :) Ale to nic :) Ewuś, może ja podejdę wieczorkiem i podrzucę Ci książkę z bazarku? Quote
mmd Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='gusia0106']Nie jesteś :) Ale to nic :)[/QUOTE] Drobiazg:) Nie przejmuj się Ewa, w większości jesteśmy:P Quote
Ewa Marta Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='gusia0106']Nie jesteś :) Ale to nic :) Ewuś, może ja podejdę wieczorkiem i podrzucę Ci książkę z bazarku?[/QUOTE] Gusiu, jadę włąśnie na pocztę, bo dostałam awizo. Coś mi mówi, że to film od mmd z bazarku:-) Zadzwonię do Ciebie i jakoś się spotkamy po drodze może? Muszę Ci dać kaskę za tę książkę:-) [quote name='mmd']Drobiazg:) Nie przejmuj się Ewa, w większości jesteśmy:P[/QUOTE] Dzięk mmd;-) Quote
Nutusia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No fakt... Gusia ze swą normalnością jest na tym forum w zdecydowanej... mniejszości! :) A może po prostu nie wie co traci?... :) Quote
gusia0106 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [quote name='Nutusia']No fakt... Gusia ze swą normalnością jest na tym forum w zdecydowanej... mniejszości! :) A może po prostu nie wie co traci?... :)[/QUOTE] Może tak być ;) Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 O masz, Aresik ma minę niewiniątka albo winnego, który dobrze się maskuje. Kajak całkowicie wyluzowany. Szkło wszędzie rozsypane? Quote
gusia0106 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 A dzisiaj np to mam taki prezent [img]http://img821.imageshack.us/img821/8360/img4041sm.jpg[/img] Który Łach Nieprany to zrobił - nie wiem Ale ten z tyłu ma rozciętego ryja, wnioskuję więc, że to on [img]http://img814.imageshack.us/img814/549/img4043l.jpg[/img] Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 O masz, Aresik ma minę niewiniątka albo winnego, który dobrze się maskuje. Kajak całkowicie wyluzowany. Szkło wszędzie rozsypane? Quote
mysza 1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Myślę jak on/i to zrobił/li ? i nie mam pojęcia... Quote
Recommended Posts