Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma za co dziękować - na zdrówko! Idolek i Tosina z pewnością dobrze życzą Aresiątku. Essentiale Sławek nie znalazł. Poszukam jak wrócę do domu - już niedługo!!!
A co do "zalet", to myślę, że grzeczność może jednak być ważniejsza od urody :)))))

Posted

[quote name='Ellig']Zagladam do Aresa . Ciesze sie ,ze wszystko sie udalo i ,ze taki z niego przemily i grzeczny psiak:)[/QUOTE]

Bardzo!
Wczoraj wieczorem spotkałam chłopaków na spacerze - obaj wyrwali jak nienormalni (Kajak przy okazji wyrwał Panu rękę ze stawu bo był na smyczy ;) ) i cieszyli się bardzo, ale to Aresik wrócił ze mną do domu bez oglądania, a Kajkun poszedł na spacer z Pańciem ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Bardzo!
Wczoraj wieczorem spotkałam chłopaków na spacerze - obaj wyrwali jak nienormalni (Kajak przy okazji wyrwał Panu rękę ze stawu bo był na smyczy ;) ) i cieszyli się bardzo, ale to Aresik wrócił ze mną do domu bez oglądania, a Kajkun poszedł na spacer z Pańciem ;)[/QUOTE]

Mądre psy, wiedziały który jest czyj;-)

Posted

Niuchałaś mu w paszczy?
Ale my wszystkie walnięte jesteśmy...

Dzisiaj karmiłam Adasia: za mamusię, za tatusia, patrz ptaszek leci i do buzi wlatuje, no, a teraz zjedz za ciocię... Obecna przy tym wetka wykazała całkowite zrozumienie:)

Posted

[quote name='mmd']
Dzisiaj karmiłam Adasia: za mamusię, za tatusia, patrz ptaszek leci i do buzi wlatuje, no, a teraz zjedz za ciocię... Obecna przy tym wetka wykazała całkowite zrozumienie:)[/QUOTE]

Pewnie sama tak robi ;)

A tak na serio to przydałby się mu już domek. On się niestety zakochuje we mnie od nowa.

Posted

[quote name='gusia0106']Coś mi się wydaje, że Mendzioch ma nawrót anginy. Po południu skoczymy do weta.[/QUOTE]

czy wy nie mozecie w spokoju chociaż tyg przezyć?
jak nie ty to zwierzaki <olaboga>

Posted

[quote name='3 x']czy wy nie mozecie w spokoju chociaż tyg przezyć?
jak nie ty to zwierzaki <olaboga>[/QUOTE]

Ja też mam nawrót ;) Myślę, że nam zmutowała ta bakteria - mnie w nocy zaczęło boleć gardło od nowa, a Ares od rana wymiotuje pianą czyli jego też boli.
To się nazywa solidarność :)

Posted

[quote name='mmd']Może sobie sprzedajecie tego samego wirusa.[/QUOTE]

Dokładnie tak jest, sądzę , że bakteria pomieszana zmutowała i zaatakowała nam osłabione miejsca.

Posted

To teraz razem pewnie na antybiotyk znowu i trzeba chałupę dobrze wywietrzyć po wszystkim.

Poluję codziennie na metro. Dla Aresa też. Dziś mam dwa psiaki i bardzo sie cieszę. W końcu może Mendzioch się złapie, a ktoś normalny zadzwoni;)

Posted

[quote name='mysza 1']Mnie też ta bakteria dosięgła chociaż Was nie widziałam ;) Gardło boli, słabo... Pewnie Rosjanie grypę przywlekli ;)[/QUOTE]

Pewnie ptasią ! ;)

Posted

[quote name='gusia0106']...A Aresik na dokładkę dwa zastrzyki w dupala.[/QUOTE]
A Tobie się upiekło;)
Tak z ciekawości - byliście razem u lekarza? :razz:

Posted

[quote name='mmd']A Tobie się upiekło;)
Tak z ciekawości - byliście razem u lekarza? :razz:[/QUOTE]

Razem byliśmy u jego lekarza ;) U swojego już niestety byłam sama ;)

Posted

[quote name='rufusowa']to ja znowu zdrówka Wam życzę

strach wychodzić na ulicę.. jak nie grypa, to angina... na szczęście tfu, tfu na razie wszystko mnie omija[/QUOTE]

TY jak teraz będziesz wychodzić to tylko po produkty na ciasto ;)

[quote name='Ellig']Zdrowka Wam zycze....:)[/QUOTE]

Dziękujemy Elu ;)