Nutusia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nie ma za co dziękować - na zdrówko! Idolek i Tosina z pewnością dobrze życzą Aresiątku. Essentiale Sławek nie znalazł. Poszukam jak wrócę do domu - już niedługo!!! A co do "zalet", to myślę, że grzeczność może jednak być ważniejsza od urody :))))) Quote
Ellig Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Zagladam do Aresa . Ciesze sie ,ze wszystko sie udalo i ,ze taki z niego przemily i grzeczny psiak:) Quote
gusia0106 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='Ellig']Zagladam do Aresa . Ciesze sie ,ze wszystko sie udalo i ,ze taki z niego przemily i grzeczny psiak:)[/QUOTE] Bardzo! Wczoraj wieczorem spotkałam chłopaków na spacerze - obaj wyrwali jak nienormalni (Kajak przy okazji wyrwał Panu rękę ze stawu bo był na smyczy ;) ) i cieszyli się bardzo, ale to Aresik wrócił ze mną do domu bez oglądania, a Kajkun poszedł na spacer z Pańciem ;) Quote
Ewa Marta Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='gusia0106']Bardzo! Wczoraj wieczorem spotkałam chłopaków na spacerze - obaj wyrwali jak nienormalni (Kajak przy okazji wyrwał Panu rękę ze stawu bo był na smyczy ;) ) i cieszyli się bardzo, ale to Aresik wrócił ze mną do domu bez oglądania, a Kajkun poszedł na spacer z Pańciem ;)[/QUOTE] Mądre psy, wiedziały który jest czyj;-) Quote
mysza 1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dobrze, że zabieg z głowy i wszystko ok. Quote
gusia0106 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='mysza 1']Dobrze, że zabieg z głowy i wszystko ok.[/QUOTE] Przed chwilą sprawdziłam organoleptycznie - z ryja nie cuchnie ;) Quote
mmd Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Niuchałaś mu w paszczy? Ale my wszystkie walnięte jesteśmy... Dzisiaj karmiłam Adasia: za mamusię, za tatusia, patrz ptaszek leci i do buzi wlatuje, no, a teraz zjedz za ciocię... Obecna przy tym wetka wykazała całkowite zrozumienie:) Quote
gusia0106 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='mmd'] Dzisiaj karmiłam Adasia: za mamusię, za tatusia, patrz ptaszek leci i do buzi wlatuje, no, a teraz zjedz za ciocię... Obecna przy tym wetka wykazała całkowite zrozumienie:)[/QUOTE] Pewnie sama tak robi ;) A tak na serio to przydałby się mu już domek. On się niestety zakochuje we mnie od nowa. Quote
Nutusia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ja osobiście WCALE mu się nie dziwię! :) Quote
gusia0106 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Coś mi się wydaje, że Mendzioch ma nawrót anginy. Po południu skoczymy do weta. Quote
3 x Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='gusia0106']Coś mi się wydaje, że Mendzioch ma nawrót anginy. Po południu skoczymy do weta.[/QUOTE] czy wy nie mozecie w spokoju chociaż tyg przezyć? jak nie ty to zwierzaki <olaboga> Quote
gusia0106 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='3 x']czy wy nie mozecie w spokoju chociaż tyg przezyć? jak nie ty to zwierzaki <olaboga>[/QUOTE] Ja też mam nawrót ;) Myślę, że nam zmutowała ta bakteria - mnie w nocy zaczęło boleć gardło od nowa, a Ares od rana wymiotuje pianą czyli jego też boli. To się nazywa solidarność :) Quote
mmd Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Może sobie sprzedajecie tego samego wirusa. Quote
gusia0106 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='mmd']Może sobie sprzedajecie tego samego wirusa.[/QUOTE] Dokładnie tak jest, sądzę , że bakteria pomieszana zmutowała i zaatakowała nam osłabione miejsca. Quote
mmd Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 To teraz razem pewnie na antybiotyk znowu i trzeba chałupę dobrze wywietrzyć po wszystkim. Poluję codziennie na metro. Dla Aresa też. Dziś mam dwa psiaki i bardzo sie cieszę. W końcu może Mendzioch się złapie, a ktoś normalny zadzwoni;) Quote
gusia0106 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='mysza 1']Mnie też ta bakteria dosięgła chociaż Was nie widziałam ;) Gardło boli, słabo... Pewnie Rosjanie grypę przywlekli ;)[/QUOTE] Pewnie ptasią ! ;) Quote
mysza 1 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Mnie też ta bakteria dosięgła chociaż Was nie widziałam ;) Gardło boli, słabo... Pewnie Rosjanie grypę przywlekli ;) Quote
mmd Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='gusia0106']...A Aresik na dokładkę dwa zastrzyki w dupala.[/QUOTE] A Tobie się upiekło;) Tak z ciekawości - byliście razem u lekarza? :razz: Quote
gusia0106 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 No to mamy nawrót - i Aresik i ja. Dostaliśmy, piękne, nowe, wielkie, kolorowe antybiotki na 10 dni. A Aresik na dokładkę dwa zastrzyki w dupala. Quote
gusia0106 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='mmd']A Tobie się upiekło;) Tak z ciekawości - byliście razem u lekarza? :razz:[/QUOTE] Razem byliśmy u jego lekarza ;) U swojego już niestety byłam sama ;) Quote
rufusowa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 to ja znowu zdrówka Wam życzę strach wychodzić na ulicę.. jak nie grypa, to angina... na szczęście tfu, tfu na razie wszystko mnie omija Quote
gusia0106 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='rufusowa']to ja znowu zdrówka Wam życzę strach wychodzić na ulicę.. jak nie grypa, to angina... na szczęście tfu, tfu na razie wszystko mnie omija[/QUOTE] TY jak teraz będziesz wychodzić to tylko po produkty na ciasto ;) [quote name='Ellig']Zdrowka Wam zycze....:)[/QUOTE] Dziękujemy Elu ;) Quote
mysza 1 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Gusia, dlaczego nie masz podpisu i nie robisz nam reklamy? ;) Czas 1 % się zbliża, musimy banerek z tą informacją zrobić :) Quote
Recommended Posts