Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta dam!! Ta dam!!

Zniszczeń zero (jedno małe w zasadzie ale się nie liczy :evil_lol: )

A proces socjalizacji trwa ;)

[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/9003/78863225.jpg[/IMG]

[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/2144/dsc00738a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/4978/dsc00740a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/8084/dsc00741a.jpg[/IMG]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106'][IMG]http://img29.imageshack.us/img29/2144/dsc00738a.jpg[/IMG][/QUOTE]
Gusia:loveu: czy Ty aby na pewno wklejasz zdjęcia Aresa. Byłam w Niepołomicach, widziałam Aresa i mam wątpliwości :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Ares to mądrala.
Już odkrył, że na łóżeczku jest zdecydowanie wygodniej niż na podłodze :mad:[/quote]

Arystokrata, kurna go raz! Pomarańczowy dywan niech docenia, bo się na nim prezentuje nie gorzej niż Radarosław...:evil_lol:

Posted

To pochwalę jeszcze Aresa :cool3:

Wczoraj w godzinach popołudniowych w celu pogaduch i spożywania alkoholu przyjechała do mnie kumpela z pracy.
Aresik na początku nieufny, ale po około 30 min juz dał się głaskać po całym ciele. Nie za długo. Ale dał. I nawet go pocałowała w czubek głowy :multi:

I z wieści uspokajających....powiedziała, że on wcale nie jest taki brzydki ;)
Że wręcz przeciwnie - ładny jest!!!:cool3:

Posted

[quote name='gusia0106']
I z wieści uspokajających....powiedziała, że on wcale nie jest taki brzydki ;)
Że wręcz przeciwnie - ładny jest!!!:cool3:[/quote]

która to kłamczucha? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rufusowa']która to kłamczucha? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Domi ;)

Ale akcja była niezła bo Domi bardzo boi się psów. Varia to nawet nie głaskała :evil_lol:
I jak patrzyłam na nich to nie wiedziałam, które boi się bardziej :cool3:
Na początku chyba jednak Ares, ale później to już nie wiem :evil_lol:

Posted

Znowu ktoś mi się naraża;), przecież Aresiątko jest piękny:loveu::loveu:.
Na dodatek spokojny i grzeczny ( nie licząc demolek).
A te jego oczy, to mnie zawsze rozwalały:evil_lol:

Dziękuję Cioci Ewusi:loveu: za wsparcie dla Areska

Posted

[quote name='irenaka']Dziękuję Cioci Ewusi:loveu: za wsparcie dla Areska[/quote]

Cała przyjemność po mojej stronie:loveu:
Super, że Ares zaczyna się otwioerać na ludzi, no i że skończyły się demolki, bo nie wiem ile Gusia by to jeszcze wytrzymała. Święta to ona jest, ale nawet świętość ma swoje granice;)

Posted

Znalazłam wątek przez banerek-myślałam, że to szczeniak, tak milusińsko na tym banerku wygląda. A tu się okazuje,że waży 20 kg :crazyeye::crazyeye:. Na zdjęciach z nogą kobiecą w życiu nie wygląda na 20 kg. Przeczytałam cały wątek i ( sorry Gusiu ) uśmiałam się po pachy z demolek i Twojej obolałej szczeny.:evil_lol::evil_lol: Jeszcze raz naprawdę sorry :oops: na radochę z Twojego sprzatania i Twojego bólu.
A tak w ogóle chciałam napisać, że ARES JEST CUDNY.

Posted

[quote name='Bambino']

A tak w ogóle chciałam napisać, że ARES JEST CUDNY.[/quote]

A ja Cię kocham:evil_lol:
Ja wszystkich kocham:multi::multi: którzy kochają Aresiątko:loveu:.

Posted

[quote name='Bambino']Znalazłam wątek przez banerek-myślałam, że to szczeniak, tak milusińsko na tym banerku wygląda. A tu się okazuje,że waży 20 kg :crazyeye::crazyeye:. Na zdjęciach z nogą kobiecą w życiu nie wygląda na 20 kg. Przeczytałam cały wątek i ( sorry Gusiu ) uśmiałam się po pachy z demolek i Twojej obolałej szczeny.:evil_lol::evil_lol: Jeszcze raz naprawdę sorry :oops: na radochę z Twojego sprzatania i Twojego bólu.
A tak w ogóle chciałam napisać, że ARES JEST CUDNY.[/quote]

Bo to gruba noga :evil_lol: Moja znaczy :evil_lol: Może słoń by wyglądał przy niej na 20 kg ;)

Co Ty;) ja się nie gniewam - śmiech to zdrowie ;)

Mój zaprzyjaźniony lekarz pierwszego kontaktu po konsultacji telefonicznej orzekł, iż moja szczena powinna zostać nastwiona przez chirurga gdyż wypadła mi żuchwa ze stawu. Ale ja poczekam jeszcze przez weekend :evil_lol: Lekarza, a zwłaszcza chirurdzy są mili zazwyczaj tylko przez telefon :evil_lol: I jak ręce trzymają przy sobie :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Bo to gruba noga :evil_lol: Moja znaczy :evil_lol: Może słoń by wyglądał przy niej na 20 kg ;)

Co Ty;) ja się nie gniewam - śmiech to zdrowie ;)

Mój zaprzyjaźniony lekarz pierwszego kontaktu po konsultacji telefonicznej orzekł, iż moja szczena powinna zostać nastwiona przez chirurga gdyż wypadła mi żuchwa ze stawu. Ale ja poczekam jeszcze przez weekend :evil_lol: Lekarza, a zwłaszcza chirurdzy są mili zazwyczaj tylko przez telefon :evil_lol: I jak ręce trzymają przy sobie :evil_lol:[/quote]

:crazyeye: moje biedactwo :-( musi bardzo boleć...
idz do naszego dohtore firmowego - on Cie nastawi :diabloti:

Posted

[quote name='rufusowa']:crazyeye: moje biedactwo :-( musi bardzo boleć...
idz do naszego dohtore firmowego - on Cie nastawi :diabloti:[/quote]

Ja widziałam już paru przez niego nastawionych:diabloti:
Po wyjściu z gabinetu wyglądali dużo gorzej :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Nie jest dobrze Ciotki.......:shake:

Demolki ciąg dalszy i............ugryzł Sławka.[/quote]

O kurde... A w jakich okolicznościach?Coś go wystraszyło czy jak?