gusia0106 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='mysza 1']Jeśli chodzi o mnie to mogę ;) ale nie jutro, chyba ze wracając od Amigo jakoś, bo ja jadę za dnia, zawożę sunię nową:eviltong: do Megii.[/QUOTE] Dżizas...;) No dobra, pokaż [quote name='mala_czarna']Nie, nie musi być jutro :) I nie zapomnij na pw konto przesłać ;)[/QUOTE] A Ty musisz mieć powód żeby wpaść? Idziesz jutro do pracy? Quote
mala_czarna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Idę, bo jakoś szkoda było mi jeden dzień urlopu brać. A kole 17 będziesz w domu? Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Sie doczekałam:) Już go chcesz wykopać? Niech se pomieszka chwilę;) Quote
gusia0106 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='mmd']Sie doczekałam:) Już go chcesz wykopać? Niech se pomieszka chwilę;)[/QUOTE] I Ty się tak zgadzasz? Przecież jestem zwolenniczką lania psów i karmienia ich resztkami. Wstydziłabyś się ;) [quote name='mala_czarna']Idę, bo jakoś szkoda było mi jeden dzień urlopu brać. A kole 17 będziesz w domu?[/QUOTE] Będę ale koło 18 muszę wyjść bo jadę do Neigh. Ale jak masz ochotę to my czekamy Quote
mala_czarna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jak uda mi się wcześniej wyjść to jutro będę A do Neigh będziesz jechała przez śródmieście? :) Czy Mokotów? Albo Ochotę? :) Quote
mmd Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='gusia0106']I Ty się tak zgadzasz? [/QUOTE] Ty weź nie podpuszczaj... Ja Cię na wylot rozpracowałam - mam niby przyjechać psa odebrać ze złych warunków? Jakby nie można wprost napisać, że brakuje trzeciego do flaszki... :diabloti: Ares-Mendzioch-Baryła chyba jest fajniejszy niż się spodziewałaś Gusiu? Wyobrażałam sobie jakiegoś mega przerażonego psa, a on taki skołowany był i miałam nadzieję, że dzisiaj będzie tak jak jest. I jeszcze w tym schronie mówili, że do ludzi się przyplątał... Chyba sporo mu się odblokowało w łepetynie. No cóż, urodę ma taką... psią, ale brak problemów z zachowaniem to bardzo fajna wiadomość. Quote
Nutusia Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ares jest ładnym psem. To jest uwaga do tych o wyraźnie "spaczonym" guście, którym się nie podoba również myszowy Bruno i Kaluchny!!!! I na zdjęciach wcale nie jest gruby - jedynie mocnej budowy :) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ale fajne wiadomości:-) Gusia, a masz wagę domową w domu? Bo ja ważę się z psem na rękach, a zaraz potem bez psa i już wiem, ile waży:-) Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='mysza 1']Jeśli chodzi o mnie to mogę ;) ale nie jutro, chyba ze wracając od Amigo jakoś, bo ja jadę za dnia, zawożę sunię nową:eviltong: do Megii.[/QUOTE] To może wpadniesz po drodze? Czy zapomniałaś którędy się do mnie jedzie?:-) Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Ewa Marta']Ale fajne wiadomości:-) Gusia, a masz wagę domową w domu? Bo ja ważę się z psem na rękach, a zaraz potem bez psa i już wiem, ile waży:-)[/QUOTE] Weź przyjedz i się zważ z moją Tolą. Kochana psa to trzeba najpierw unieść........ Muszę się w końcu nauczyć tego multicytatu........ Jeeeeeny Owca pojechała, taka co jej nie zdążyłam nadać imienia pojechała..... I jakoś mi się tak tfu tfu tfuuuuu dobrze kocio ten rok zaczął.... Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Nutusia']Ares jest ładnym psem. To jest uwaga do tych o wyraźnie "spaczonym" guście, którym się nie podoba również myszowy Bruno i Kaluchny!!!! I na zdjęciach wcale nie jest gruby - jedynie mocnej budowy :)[/QUOTE] Buahaha doooooooobre. A Gerard jest zdrowy i normalny. ( to moze go chcesz?:-) ). Trzeba go wyadoptować jakiemuś facetowi........oni są jakby mniej dostrzegajacy różnice między psem a ładnym psem...... Quote
3 x Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Neigh']Weź przyjedz i się zważ z moją Tolą. Kochana psa to trzeba najpierw unieść........ [/QUOTE] dokladnie na próbe proponuję zważyć się z Michałem ;) Ewa ile twoje psię waży? Quote
mala_czarna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Właśnie padłam trupem. Przez wrodzoną pierdołowatość dopiero teraz, jak Neigh zacytowała post Myszy doczytałam, że Mysza wzięła kolejnego psa na hotel. Ojeeezuuu, Mysza!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Neigh Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='mala_czarna']Właśnie padłam trupem. Przez wrodzoną pierdołowatość dopiero teraz, jak Neigh zacytowała post Myszy doczytałam, że Mysza wzięła kolejnego psa na hotel. Ojeeezuuu, Mysza!! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ja się na innym wątku cukieraśnym przyznałam, ze jestem tu głównie po to, zeby sprawdzić ile psów się zmieści na głowie Myszy hihihihi Quote
mala_czarna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 A ja wypatrzyłam takie fajne szorściaczki w Obornikach Wielkopolskich, ale bez kasy, samochodu i hotelu to se mogę na fujarce tylko zagrać :roll: Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='3 x']dokladnie na próbe proponuję zważyć się z Michałem ;) Ewa ile twoje psię waży?[/QUOTE] Jedno 17 kg, a drugie 32kg:-) Z tym drugim mam rzeczywiście problem, ale jak muszę, to biorę się ostro w garść, podnoszę.... i jakoś się udaje:-) Tyle, że częściej ważę mniejszą Barsę, bo ona cały czas na odchudzaniu jest i sprawdzam, czy kolejny tydzień jest moją porażką wychowawczą, czy coś drgnęło;-) Bo ja nienormalna na punkcie tych psów jestem i nienawidzę im odmawiać przysmaków. A przez jakiś czas obiady jadłam w kibelku, żeby mnie Barsa nie kupiła swoimi żebraczymi oczami:-) Na szczęście Barsunia zgubila już 2,4 kg, a przed nią jeszcze ok.2.... Quote
gusia0106 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Baryła jest Mistrz! Nie boi się facetów (ani domowych, ani przypadkowych), daje buziaki, daje łapę, siada grzecznie przy zapinaniu smyczy, drze ryja jak dzwoni domofon, gazy ma już całkiem przyjazne, macha tym pół-ogonkiem jak walnięty i leży mi właśnie- z tą głową jak od innego psa - na udzie. Kajkun ma łeb na drugim. Warkną czasem na siebie poza tym gra. Po wczorajszej traumie ani śladu. Myślałam, że się zacznie od nowa praca u podstaw a tu - prócz wagi - nie ma nad czym pracować. Dziś Baryła podbiegł za Bam-baryłą z 5 metrów. Ja tam uważam, że to postęp ;) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Neigh']Ja się na innym wątku cukieraśnym przyznałam, ze jestem tu głównie po to, zeby sprawdzić ile psów się zmieści na głowie Myszy hihihihi[/QUOTE] Ja się pogubiłam totalnie... Po ostatnich adopcjach mia łąm wiedzę że mysza ma: Amigo MIsia Emi Kulę;-) Teraz jakąś sunię wiezie do Megii..... Czy ktoś wie coś jeszcze? Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='gusia0106']baryła jest mistrz! Nie boi się facetów (ani domowych, ani przypadkowych), daje buziaki, daje łapę, siada grzecznie przy zapinaniu smyczy, drze ryja jak dzwoni domofon, gazy ma już całkiem przyjazne, macha tym pół-ogonkiem jak walnięty i leży mi właśnie- z tą głową jak od innego psa - na udzie. Kajkun ma łeb na drugim. Warkną czasem na siebie poza tym gra. Po wczorajszej traumie ani śladu. Myślałam, że się zacznie od nowa praca u podstaw a tu - prócz wagi - nie ma nad czym pracować. Dziś baryła podbiegł za bam-baryłą z 5 metrów. Ja tam uważam, że to postęp ;)[/quote] super! Super! Super wiadomości:-) Quote
gusia0106 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Aaaaa, 3x, mam dla Ciebie niusa - Ares jest zaczipowany :) Na mnie :) Cieszysz się? ;) Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='gusia0106']Aaaaa, 3x, mam dla Ciebie niusa - Ares jest zaczipowany :) Na mnie :) Cieszysz się? ;)[/QUOTE] A kiedy go zdążyłaś zaczipować? DZISIAJ? Bo jakby mial czipa wcześmniej, to schronisko powinno do Ciebie zadzwonić chyba... Quote
gusia0106 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Ewa Marta']Ja się pogubiłam totalnie... Po ostatnich adopcjach mia łąm wiedzę że mysza ma: Amigo MIsia Emi Kulę;-) Teraz jakąś sunię wiezie do Megii..... Czy ktoś wie coś jeszcze?[/QUOTE] To w zasadzie stan aktualny, ale Mysza nie odzywa się od 20 więc mógł już ulec zmianie :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Ewa Marta']A kiedy go zdążyłaś zaczipować? DZISIAJ? Bo jakby mial czipa wcześmniej, to schronisko powinno do Ciebie zadzwonić chyba...[/QUOTE] Nie Ewuś, w schronisku go zaczipowali. A po adopcji zmienili tylko dane - schroniskowe na moje. Quote
Ewa Marta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='gusia0106']Nie Ewuś, w schronisku go zaczipowali. A po adopcji zmienili tylko dane - schroniskowe na moje.[/QUOTE] I dobrze! Najlepiej, żeby Twoje dane zostały, nawet, jak znajdzie nowy dom:-) Przynajmniej na jakiś czas... [quote name='gusia0106']To w zasadzie stan aktualny, ale Mysza nie odzywa się od 20 więc mógł już ulec zmianie :evil_lol:[/QUOTE] No tak... Zawsze może zgarnąć po drodze ze dwa... Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Neigh']To może wpadniesz po drodze? Czy zapomniałaś którędy się do mnie jedzie?:-)[/QUOTE] Trochę zapomniałam, dzięki za zaproszenie ale z sunią jadę i mężem, nie wiem ile wizyt zniesie ;) [quote name='mala_czarna']Właśnie padłam trupem. Przez wrodzoną pierdołowatość dopiero teraz, jak Neigh zacytowała post Myszy doczytałam, że Mysza wzięła kolejnego psa na hotel. Ojeeezuuu, Mysza!! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Neigh']Ja się na innym wątku cukieraśnym przyznałam, ze jestem tu głównie po to, zeby sprawdzić ile psów się zmieści na głowie Myszy hihihihi[/QUOTE] Nie ma to jak polewkę z myszy mieć, co? ;) [quote name='Ewa Marta']Ja się pogubiłam totalnie... Po ostatnich adopcjach mia łąm wiedzę że mysza ma: Amigo MIsia Emi Kulę;-) Teraz jakąś sunię wiezie do Megii..... Czy ktoś wie coś jeszcze?[/QUOTE] Amigo Emi Misio Kula Sonia Jasper- niewidomy onek Nero- łysy prawie onek, w hotelu u Mariamc Do Megii jedzie 4- miesięczna Buka, to imię średnio mi się podoba ale trudno ;), myslę też o dwoch 6-miesięcznych braciach o pięknym umaszczeniu ale nie wiem gdzie mam je upchnąć. Quote
Recommended Posts