zuzlikowa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Madallena napisał(a):Mietek Napletek :P kurna Ja,a bo co?...a kto ma jakie skojarzenia,to ja niestety nie mogę przewidzieć...hahaha...no i jak widać do pięt Ci nie dorastam w wymyślaniu imion...ale nie mogę we wszystkim być wspaniała... Jednak mnie trafiłaś!!!...ujawniła się moja złośliwość! A tak nawiasem mówiąc...to nie mietek tylko MIECIU... Quote
Asior Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 zuzliku, jest radlin jeszcze koło Rybnika, to ten sam??? Quote
Madallena Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 zuzlikowa napisał(a):Ja,a bo co?...a kto ma jakie skojarzenia,to ja niestety nie mogę przewidzieć...hahaha...no i jak widać do pięt Ci nie dorastam w wymyślaniu imion...ale nie mogę we wszystkim być wspaniała... Jednak mnie trafiłaś!!!...ujawniła się moja złośliwość! A tak nawiasem mówiąc...to nie mietek tylko MIECIU... pojechalas mi po konkrecie :) BRAWO :) od tej strony to Cie nie znam :P:P Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Madallena napisał(a):pojechalas mi po konkrecie :) BRAWO :) od tej strony to Cie nie znam :P:P hahaha...a ostrzegałam,ze życzliwość nie oznacza bezwolności!!! Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Asior napisał(a):zuzliku, jest radlin jeszcze koło Rybnika, to ten sam??? Ten Radlin koło Rybnika ,to Radlin koło Wodzisławia...leży właśnie między Wodzisławiem Śl,a Rybnikiem! Natykam się dziś często na posty o nim...i dalej nie wiem,czy chodzi o ten mój Radlin...jam korzeniami właśnie z Wodzia i Radlin znałam niezgorzej...i nijakie schronisko mi się tam nie kojarzy,ale czasu już troszkę minęło,więc może... Quote
bico Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Madallena napisał(a):Kto Mieciowi dal takie imie??? biedny psiak ... :) kto nie z Mieciem, tego zmieciem i tyle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...tak...jest biedny...bo waży 31 kg, jest całkowicie ślepy i nie ma domu...w tym wszystkim jakoś imię martwi mnie najmniej:-(:-(:-( Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 zuzlikowa napisał(a):Ten Radlin koło Rybnika ,to Radlin koło Wodzisławia...leży właśnie między Wodzisławiem Śl,a Rybnikiem! Natykam się dziś często na posty o nim...i dalej nie wiem,czy chodzi o ten mój Radlin...jam korzeniami właśnie z Wodzia i Radlin znałam niezgorzej...i nijakie schronisko mi się tam nie kojarzy,ale czasu już troszkę minęło,więc może... tamten Radlin od schroniska to koło Jarocina Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='bico']kto nie z Mieciem, tego zmieciem i tyle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ależ gierki słówek ...mimo wszystko, wiać mi na wątek Miecia i nie... zamieciać Melinkowego...!:mad: Zapraszamy do Miecia http://www.dogomania.pl/threads/178319-MIECIO-A-lepe-31kg-ZagA-odzonego-i-ZamarzajAE-cego-Bernardyna-POMOCY-Ratunku?p=13970893&posted=1#post13970893 Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Zajrzyjcie proszę na wątek ONka z mojego podpisu...bardzo pilne- zamarza na dworze!Pilnie potrzebna pomoc!!! Quote
zuzlikowa Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Meluś...przypedził mnie mróz...wysyłam gorące myśli niech rozgrzeją wokół Ciebie wszystko...spokojnej nocki kochana!!! Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Melinko...trzymaj dziś kciuki za Smajlika...mocno trzymaj! Bazarek dla beników i nie tylko...dla Smajlika,Meluni,Emilki i Miecia...zapraszam i bardzo proszę o pomoc w podnoszeniu... jadę dziś do chorego Smajlika...pomóżcie podnosić! http://www.dogomania.pl/threads/178589-Damska-Garderoba-NOWE-ciuszki-z-Dodatkami-zuzlikowej-na-A-lepego-Miecia-i-inne-2-2 Quote
ANETTTA Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 przybywajcie domki benkowe .......benków masa !! Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Został jeszcze jeden dzień http://allegro.pl/item902516314_piekna_mloda_wysterylizowana_bernardyn_ka_mela.html Quote
ANETTTA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 MElka czy ktos chociaz zadzwonił ...zapytał ...??? Quote
zuzlikowa Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='ANETTTA']MElka czy ktos chociaz zadzwonił ...zapytał ...???[/QUOTE] Dwie osoby...jedna z małym szczekaczem i gromadką maluchów...drugi dostał fotki,bo prosił o jeszcze i czekam... Domek z dziećmi tak bardzo napierał się na Melę,że nie pomagało tłumaczenie,że nie mają doświadczenia z dużymi psami,a mają malutkie dzieci(1 rok,4 lata) i szczekającego psiaka małego...dzwonił kilka razy...podrzucałam pomysł innej suni(Oliwka,Emilka...)...nie pomagało-Mela i już! Zaproponowałam odwiedziny u Meli...pojechali i... Temat Meli przestał istnieć,na Oliwkę nie spojrzeli.Nawet nie oddzwonili. Quote
bico Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='zuzlikowa'] Domek z dziećmi tak bardzo napierał się na Melę,że nie pomagało tłumaczenie,że nie mają doświadczenia z dużymi psami,a mają malutkie dzieci(1 rok,4 lata) i szczekającego psiaka małego...dzwonił kilka razy...podrzucałam pomysł innej suni(Oliwka,Emilka...)...nie pomagało-Mela i już! Zaproponowałam odwiedziny u Meli...pojechali i... Temat Meli przestał istnieć,na Oliwkę nie spojrzeli.Nawet nie oddzwonili.[/QUOTE] niech się tacy bujają...pewnie chcieli "słodkiego misia bernardyna" dla dzieciarni swojej:mad: swoją drogą Twórca tego allegro, nie wiem po co, na sam początek dał "pogadankę" o wetach - co to ma wspólnego z szukaniem domu dla Meli?:roll: Quote
Madallena Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 co za dupki :) dobrze ze Melunia ich ogonila :) :P Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='bico']niech się tacy bujają...pewnie chcieli "słodkiego misia bernardyna" dla dzieciarni swojej:mad: swoją drogą Twórca tego allegro, nie wiem po co, na sam początek dał "pogadankę" o wetach - co to ma wspólnego z szukaniem domu dla Meli?:roll:[/QUOTE] Następne allegro zrobię z własnym tekstem już o Melindzie...muszę też nieco pomarudzić przy szacie graficznej...ciut przyostre te barwy i odciągają wzrok od treści... ...a ludziska niestety wzbudzili we mnie nadzieję,choć dzwoniąc do Beaty prosiłam by przekazała im wszystkie uwagi już przy Meluni i pokazała Oliwkę...jednak miałam nadzieję,że upierają sie tak bo zakochali się i może Melunia to wyczuje...głupia byłam i tyle!Dobrze wyczułam,że nie maja zielonego pojecia o benkach...Melunia dla nich była...ogromna!A obok mieli Oliwkę,nawet nie spojrzeli.Cóż-skonfrontowali mit z rzeczywistością i mit runął...nie wystarczy obejrzeć Bethowena i myśleć,że sie wie wszystko o benkach. Quote
anita_happy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Prawdziwa GWIAZDA!!!! juz pisałm madallenie.. do REKLAMY Z NIĄ!!! ech pies marzenie...ale nie na moje możliwości.. ;P nawet jak zsumuje wagę swoich psów to MELI nie mamy :P hihihihi 12+12+6 hahah Quote
happy-mamas Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 u mnie w bloku jest taki benio-sunia ,jest b.kochana--oby Mela tez miała takiego pana Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ostatni dzien bazarku na "maluchy"..... http://www.dogomania.pl/threads/178589-OSTATNI-DZIEA-Damska-Garderoba-NOWE-ciuszki-z-Dodatkami-na-Miecia-i-inne-4-02?p=14037641#post14037641 ...ALE JAK W ŻYCIU- JEDNO SIĘ KOŃCZY I NOWE SIĘ ZACZYNA...nowe bazarki na benie... dekoracyjne przedmiociki do domu http://www.dogomania.pl/threads/179265-Jeszcze-ZIMOWO-i-juA-WALENTYNKOWO-z-odrobinAE-WIOSNY-dla-DOMU-na-benie-11-2?p=14036584#post14036584 i kosmetyki http://www.dogomania.pl/threads/179296-PozwA-l-sobie-czuAE-siAE-PIAE-KNAE-kosmetyki-rA-A-niaste-na-benie-od-cioteczki-bico-do-11-02?p=14037552#post14037552 Quote
Recommended Posts