Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madallena napisał(a):
Mietek Napletek :P kurna

Ja,a bo co?...a kto ma jakie skojarzenia,to ja niestety nie mogę przewidzieć...hahaha...no i jak widać do pięt Ci nie dorastam w wymyślaniu imion...ale nie mogę we wszystkim być wspaniała...
Jednak mnie trafiłaś!!!...ujawniła się moja złośliwość!

A tak nawiasem mówiąc...to nie mietek tylko MIECIU...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Ja,a bo co?...a kto ma jakie skojarzenia,to ja niestety nie mogę przewidzieć...hahaha...no i jak widać do pięt Ci nie dorastam w wymyślaniu imion...ale nie mogę we wszystkim być wspaniała...
Jednak mnie trafiłaś!!!...ujawniła się moja złośliwość!

A tak nawiasem mówiąc...to nie mietek tylko MIECIU...

pojechalas mi po konkrecie :) BRAWO :) od tej strony to Cie nie znam :P:P

Posted

Asior napisał(a):
zuzliku, jest radlin jeszcze koło Rybnika, to ten sam???

Ten Radlin koło Rybnika ,to Radlin koło Wodzisławia...leży właśnie między Wodzisławiem Śl,a Rybnikiem!
Natykam się dziś często na posty o nim...i dalej nie wiem,czy chodzi o ten mój Radlin...jam korzeniami właśnie z Wodzia i Radlin znałam niezgorzej...i nijakie schronisko mi się tam nie kojarzy,ale czasu już troszkę minęło,więc może...

Posted

Madallena napisał(a):
Kto Mieciowi dal takie imie??? biedny psiak ... :)

kto nie z Mieciem, tego zmieciem i tyle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...tak...jest biedny...bo waży 31 kg, jest całkowicie ślepy i nie ma domu...w tym wszystkim jakoś imię martwi mnie najmniej:-(:-(:-(

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Ten Radlin koło Rybnika ,to Radlin koło Wodzisławia...leży właśnie między Wodzisławiem Śl,a Rybnikiem!
Natykam się dziś często na posty o nim...i dalej nie wiem,czy chodzi o ten mój Radlin...jam korzeniami właśnie z Wodzia i Radlin znałam niezgorzej...i nijakie schronisko mi się tam nie kojarzy,ale czasu już troszkę minęło,więc może...

tamten Radlin od schroniska to koło Jarocina

Posted

[quote name='ANETTTA']MElka czy ktos chociaz zadzwonił ...zapytał ...???[/QUOTE]

Dwie osoby...jedna z małym szczekaczem i gromadką maluchów...drugi dostał fotki,bo prosił o jeszcze i czekam...

Domek z dziećmi tak bardzo napierał się na Melę,że nie pomagało tłumaczenie,że nie mają doświadczenia z dużymi psami,a mają malutkie dzieci(1 rok,4 lata) i szczekającego psiaka małego...dzwonił kilka razy...podrzucałam pomysł innej suni(Oliwka,Emilka...)...nie pomagało-Mela i już! Zaproponowałam odwiedziny u Meli...pojechali i...
Temat Meli przestał istnieć,na Oliwkę nie spojrzeli.Nawet nie oddzwonili.

Posted

[quote name='zuzlikowa']
Domek z dziećmi tak bardzo napierał się na Melę,że nie pomagało tłumaczenie,że nie mają doświadczenia z dużymi psami,a mają malutkie dzieci(1 rok,4 lata) i szczekającego psiaka małego...dzwonił kilka razy...podrzucałam pomysł innej suni(Oliwka,Emilka...)...nie pomagało-Mela i już! Zaproponowałam odwiedziny u Meli...pojechali i...
Temat Meli przestał istnieć,na Oliwkę nie spojrzeli.Nawet nie oddzwonili.[/QUOTE]
niech się tacy bujają...pewnie chcieli "słodkiego misia bernardyna" dla dzieciarni swojej:mad:

swoją drogą Twórca tego allegro, nie wiem po co, na sam początek dał "pogadankę" o wetach - co to ma wspólnego z szukaniem domu dla Meli?:roll:

Posted

[quote name='bico']niech się tacy bujają...pewnie chcieli "słodkiego misia bernardyna" dla dzieciarni swojej:mad:

swoją drogą Twórca tego allegro, nie wiem po co, na sam początek dał "pogadankę" o wetach - co to ma wspólnego z szukaniem domu dla Meli?:roll:[/QUOTE]

Następne allegro zrobię z własnym tekstem już o Melindzie...muszę też nieco pomarudzić przy szacie graficznej...ciut przyostre te barwy i odciągają wzrok od treści...

...a ludziska niestety wzbudzili we mnie nadzieję,choć dzwoniąc do Beaty prosiłam by przekazała im wszystkie uwagi już przy Meluni i pokazała Oliwkę...jednak miałam nadzieję,że upierają sie tak bo zakochali się i może Melunia to wyczuje...głupia byłam i tyle!Dobrze wyczułam,że nie maja zielonego pojecia o benkach...Melunia dla nich była...ogromna!A obok mieli Oliwkę,nawet nie spojrzeli.Cóż-skonfrontowali mit z rzeczywistością i mit runął...nie wystarczy obejrzeć Bethowena i myśleć,że sie wie wszystko o benkach.