Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzlikowa']Następne allegro zrobię z własnym tekstem już o Melindzie...muszę też nieco pomarudzić przy szacie graficznej...ciut przyostre te barwy i odciągają wzrok od treści...

...a ludziska niestety wzbudzili we mnie nadzieję,choć dzwoniąc do Beaty prosiłam by przekazała im wszystkie uwagi już przy Meluni i pokazała Oliwkę...jednak miałam nadzieję,że upierają sie tak bo zakochali się i może Melunia to wyczuje...głupia byłam i tyle!Dobrze wyczułam,że nie maja zielonego pojecia o benkach...Melunia dla nich była...ogromna!A obok mieli Oliwkę,nawet nie spojrzeli.Cóż-skonfrontowali mit z rzeczywistością i mit runął...nie wystarczy obejrzeć Bethowena i myśleć,że sie wie wszystko o benkach.[/QUOTE]

oj ten Bethoven to nam nieźle daje wszystkim w kość
Barta też przez pryzmat ''gwiazdy tv'' oceniają i wypada nie najlepiej niestety

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro pogadam z Melunia o tym incydencie. Powie mi wszystko, ona zawsze mi duzo opowiada. Znajde tylko dla niej chociaz 15 minut na spacerek... wypstrykam wytule wymiziam :)
ehhh, jak ja ja kochammmm

Posted

[quote name='taubi']z wizyty nic nie wyszło :(

Oj,szkoda! Melunia tak się cieszy z odwiedzin!

Jeśli ktoś może wspomóc w ogłaszaniu...bardzo proszę!
Za moment wkleję tekścik...i namiary! Melunia bardzo potrzebuje domu!!!

Meluniu...buziole!!!

Posted

W DD tvn bylo kilka :) sama je tam upychalam :)

Bernardyn tez byl, ale w poczekalni a ie na wizji bo gryzla amsafke, ktora rzucila sie na szczeniaki, ktore zrobily kupe na wizji :):)

I moja Nana tez byla. Ale nie do adopcji, tylko jako eksponat :):) do adopcji byl z Nana na wizji mops o imieniu Benek. Zaraz znajde to sie pochwale :)

Posted

Nie ma szans. Po wystepie brudnej, agresywnej amstafki, z pewnej Fundacji, ktorej zlaltwilam miejsce w DDtvn (nie z Psiego Aniola) skonczyla sie Nasza wspolpraca :( Wsciekla jestem na ta Fundacje niemilosiernie. Amstafka przyjechala brudna i smierdzaca a program dotyczyl kapieli zwierzat i pielegnacji ich skory ;/ ehhhh, brak slow!

Posted

[quote name='bico']a wracając do Meli...[/QUOTE]
nie ma o czym pisac, bo nie bylam u niej... wiec watek spadnie....w standardzie :)

bico! jak zawsze! wspaniala i zaskakujaca pora :):)

ps. o ktorej Ty wstajesz? ;>;>

Posted

Madallena napisał(a):
nie ma o czym pisac, bo nie bylam u niej... wiec watek spadnie....w standardzie :)

bico! jak zawsze! wspaniala i zaskakujaca pora :):)

ps. o ktorej Ty wstajesz? ;>;>

Jak to spadnie?
Nic nie ma spadać...a tym bardziej Melunia!