Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Beata miała się tym zająć. Miejsce w Azorku zaklepane i załatwiłam że go przyjmą na pewno. Tylko teraz nuie ma kto go złapać i tam zawieżć.
Najłatwiej zadzwonić i powiedzieć że pies potrzebuje pomocy. Spełniło sie dobry uczynek, a jak dokończyć ten "dobry uczynek" niech sie inni głowią.
Mam gdzies takie "dobre uczynki" i taką pomoc psu.

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(:-(

no jak poprzegania się osoby chcące pomagać, jak np. Cekinkę, bo za przeproszeniem nie tak pierdnęły jak się co poniektórym podobało to potem jest coraz mniej rąk do pomocy.

Pseudo miłośnicy mogą być dumni z siebie.

Co teraz będzie z tym psem :shake:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
:-(:-(

no jak poprzegania się osoby chcące pomagać, jak np. Cekinkę, bo za przeproszeniem nie tak pierdnęły jak się co poniektórym podobało to potem jest coraz mniej rąk do pomocy.

Pseudo miłośnicy mogą być dumni z siebie.

Co teraz będzie z tym psem :shake:

Hm, jakoś sobie nie przypominam bym kogokolwiek przeganiała, a już na pewno nie za pierdzenia.

Posted

luka1 napisał(a):
Hm, jakoś sobie nie przypominam bym kogokolwiek przeganiała, a już na pewno nie za pierdzenia.

Nie chodzi o to, że Ty przegoniłaś Cekinkę tylko Rodzice Maciusia podali przykład Cekinki, że też tak jak Ty chciała pomagać psom a inni...ehh szkoda gadać...

Posted

luka1 napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ziutka - dzięki za wyjaśnienie :)

Luka - a czy są jakieś dogomanki w okolicy psiaka? Czy gdybyśmy zebrały kaskę to miałabyś kogoś z kim mogłabyś podjechać i złapać psiaka, po czym zawieźć go do Azorka? Trzeba działać, musimy podjąć konkretne działania, to nie Sahara, ktoś pomoże w transporcie.

Luka, to jest Teresin pod Warszawą, tak? Tam z tego co kojarzę jest działaczka, koleżanka Cekinki, jakoś na D się jej nick zaczyna, czy ktoś kojarzy?

Posted

właśnie trzeba podjąć konkretne działanie.
Może jak nikt nie chce go tam zawieźć to może ktoś to zrobi za kasę( oddamy za benzynę) bo tak wymyślać można w nieskończoność.
Ma może ktoś znajomych którzy by mogli dowieźć psa do Azorka za zwrot za koszty podróży...?

Posted

dzwoniłam do Pani Beaty. Karmi psiaka i narazie mówi że mu nic nie jest. Ona może go złapać, do niej dochodzi, daje się jej głaskać. Myślałam że załatwię miejsce w Azorku, a ona i Mira zawioza go tam. Ale Mira ma teraz zabiegane życie i nie może się tym zająć. A Pani Beata? - no chyba tez. :cool3:

Posted

A moze jednak zapytac konkretnie p.Beaty ,czy znajdzie czas na tego psa -na przewoz ?? Bo a nuż -będzie mogla ...? Bo tak to pewnosci nie ma i jest problem ,kto ma psa zlapać i pomoc odwiezc -bo na kolanach kierowcy to raczej pies nie bedzie siedzial ..:razz:

Posted

eh... dobrze chociaż, że nie chodzi głodny.
A ta pani Beata mówiła coś więcej niż tyle, że pies ma się dobrze?
gdzie śpi? nie jest pobity?

Posted

Pani Mira zgodziła się przewieźć psiaka, więc wydaje mi się, że nie ma w tym momencie przeszkód. Trzeba uzgodnić z p. Basią aby w dany dzień wzięła psiaka do siebie i przetrzymała do czasu odbioru go przez p. Mirę. Proszę uzgodnijcie czy tak to się da zrobić, a ja wtedy ustalę konkretny dzień z p. Mirą, kiedy jej pasuje i już.

Posted

super by było gdyby to wszystko się udało.
Ja jutro wyjeżdżam na tydzień ale mam nadzieję, że jak wrócę to już psiak będzie nie tylko w Azorku ale i w nowym domku :)

Posted

nijak. Pies nadal na ulicy. Mira ma teraz strasznie duże problemy, ktore rozwiazuje dzielnie ale nie bez trudności. Ale jak sie dogada z Panią Beatą......