luka1 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 bo on jest smutny i obcy w swoim mieście. I najciekawsze jest to że tuż obok jest Szymanów - święte miejsce, jak mawiaja okoliczni mieszkańcy. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 poprawiłam dane kontaktowe. A z tym tytułem to jak chcesz, ale ja bym choć na Rudy Smutny Kundelek. Moim zdaniem bardziej łapie za serce ;) Będę zaglądać do biedactwa :-( Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 tez uwazam ze rudy kundel to tak odstraszajaco brzmi. no, ale nie ma jak sie wkrasc na konto luki, zeby za nia pozmieniac hihi ;) Quote
luka1 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:A są jeszcze jakieś propozycje? Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja mam taka, zeby wynajac jakiegos jasnowidza, ktory wysni twoje haslo do allegro i zmienic tytul u rudzika :) hihi chichu smichu, ale fakt faktem, ze trzeba cos pomyslec, zeby psu pomoc. Quote
Olga7 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 a może ? : Rudy,bity wilczek-spod TIR-a. albo : Bity,przeganiany,na ulicy,śpi pod TIR-em. Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dobre, "bity, przeganiany, spi na ulicy pod tirem" !!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Widzę, że burza mózgów tutaj nad tytułem :evil_lol: Quote
Julie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 super,że coraz więcej osób jest na wątku:multi: może by jeszcze mu zrobić allegro cegiełkowe? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Julie - a Ty umiesz coś takiego robić? Bo jeśli tak to chciałabym Cię poprosić o nauczenie mnie Quote
Olga7 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tytul jak tytuł -ważne ,żeby skutek byl dobry i rezultat : czyli jakiś ratunke dla psa tego rudo-beżowego wilczastego kawalera : milego ,spokojnego psa -Rudusia :) . Moze jakies cegielki i ogloszenia ,zeby ktos go wypatrzyl -a poki co DT ?? Jak kolejny raz go pobiją ci miejscowi bandyci ,pies moze byc kaleką albo zginąć w mękach ...:-(:shake: . Kto umie mu pomóc w tym ? Prosimy !!! Quote
Julie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 szczerze mówiąc nie... ale może ktoś umie zrobić allegro cegiełkowe?? Quote
mari23 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [I]skorzystałam z "instrukcji" i też wkleiłam... może choć trochę pomogę...[/I] [I]biedny piesek:-([/I] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='olga7']Tytul jak tytuł -ważne ,żeby skutek byl dobry i rezultat : czyli jakiś ratunke dla psa tego rudo-beżowego wilczastego kawalera : milego ,spokojnego psa -Rudusia :) . Moze jakies cegielki i ogloszenia ,zeby ktos go wypatrzyl -a poki co DT ?? Jak kolejny raz go pobiją ci miejscowi bandyci ,pies moze byc kaleką albo zginąć w mękach ...:-(:shake: . Kto umie mu pomóc w tym ? Prosimy !!![/quote] tak, tylko na te DT nie ma kasy :shake: - każde to jakieś 10 zł za dobę, co daje 300 zł w miesiącu!! :-o zbierzemy tyle deklaracji? :-( biedna psina... może tak w pierwszym poście napisać jakie piesek ma ogłoszenia i pozbierać na razie deklaracje na to kto jakie zrobi, bo gadamy gadamy, a ogłoszeń nie przybywa... Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 a moze tak luka zmienilaby tytul, ze potrzebna kasa na dt... bo ludzie jasnowidzami nie sa i nie wiedza, ze my tutaj sie nad tym glowimy :) allegro cegielkowe umie robic xmartix. tez sie chetnie od niej naucze i zrobie na taka jedna bidule. Quote
luka1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 jeśli pies nie znajdzie domu , może uda mi sie wsadzić go do Azorka. Teresin ma tam kilka własnych boksów i są puste. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='luka1']jeśli pies nie znajdzie domu , może uda mi sie wsadzić go do Azorka. Teresin ma tam kilka własnych boksów i są puste.[/quote] byłoby super - na spokojnie możnaby mu szukać domeczku Quote
irysek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ale wiesci fajne. a azorek to co to? schronisko w sochaczewie? bo ja sie juz ciesze, a dobrze nie wiem o co chodzi hehe. Quote
asiamm Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='irysek']ale wiesci fajne. a azorek to co to? schronisko w sochaczewie? bo ja sie juz ciesze, a dobrze nie wiem o co chodzi hehe.[/quote] tak, to samo, w którym Oren siedzi Quote
Julie Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 no super by było bo przynajmniej byłby bezpieczny. A miałabyś szansę go złapać i tam umieścić? Quote
Olga7 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 jesli jest miejsce w tym Azorku -to już chociaż tam bylby bezpieczny i nie zagrazali by mu ci bandyci,ktorzy już kilak razy go dotlkliwie pobili ...:-(:shake: i dobrze by bylo ,gdyby tam go dowieżć ...a pozniej-szukac domku stalego .. Quote
luka1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 dziewczyny, jesli psina dostanie sie do schroniska to trudno bedzie mu zdobyć dom. Tam jest tyle bardziej rzucajacych się w oczy psów. Ten w boksie zaszyje sie w budzie i bedzie tam tkwił. Dlatego schronisko to ostateczność. Pewnie że tam bedzie miał spokój i jedzonko, ale dom to dom. No i trzeba przekonać panów urzędników by go tam skierowali. Quote
irysek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ale jak juz rudzio trafi do schronu bedzie mu mozna szukac na spokojnie domu w necie, albo kombinowac wyciagniecie go do dt lub hotelu. podkreslam - wszystko na spokojnie - a nie bojac sie kazdego dnia o niego, ze jakis bandzior go dopadnie, albo psiak za jedzeniem idac wpadnie pod auto, albo inne takie. luko mam do ciebie sprawe, juz klece pw, moja droga ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='irysek']ale jak juz rudzio trafi do schronu bedzie mu mozna szukac na spokojnie domu w necie, albo kombinowac wyciagniecie go do dt lub hotelu. podkreslam - wszystko na spokojnie - a nie bojac sie kazdego dnia o niego, ze jakis bandzior go dopadnie, albo psiak za jedzeniem idac wpadnie pod auto, albo inne takie. [/quote] dokładnie tak. To, że nie będzie zauważony już mu nie grozi - ma już rzeszę zakochanych babek na wątku :razz: Tylko z tymi ogłoszeniami trzeba ruszyć babeczki :lol: Kto mu zrobi kolejne?? Ja nie jestem nigdzie zarejestrowana poza tymi dwoma portalami, a niech każda choć jedno zrobi to już będzie dużo Quote
aashaa74 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Umieściłam go w swoim profilku na Naszej Klasie. Quote
Recommended Posts