tofikyork Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A tak przy okazji to ślicznego masz awatara :loveu: Quote
Princess_York Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 odswierzam galerię ,tak zwane podlewanie kwiatków :p.;) Quote
eve86 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Princess_York napisał(a):odswierzam galerię ,tak zwane podlewanie kwiatków :p.;) a ja sie dołączę :lol::p Quote
Yoko2009 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Witam wszystkich serdecznie:multi::multi::multi: Bardzo bardzo dziękuję ewe 86 Nati98 Princess_York tofikyork za odwiedzinki, wietrzenie mojej galerii i podlewanie kwiatków:lol::lol: wczoraj wróciliśmy wypoczęci i z nowymi foteczkami tu Yoko pierwszego dnia szukała chyba skarbów w piasku hmmm co ja tam widzę.....to mewy...może upoluję??? Quote
Yoko2009 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Jutro idziemy z Yoko na usunięcie podwójnych kiełków, strasznie się boję....mam nadzieje ze pójdzie gładko i nie będzie problemów z głupim jasiem czy narkozą. Wet powiedział że może się uda bez narkozy tylko z głupim jasiem ale zobaczymy:( Byle do jutra.... Quote
Yoko2009 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Pusto tu dzisiaj.....ja mam jeszcze tydzień wolnego a potem do pracki wracam Tu wracamy ze spacerku, mój mały pan chodzi po murku to i ja tak chcę:) ta moja pańcia znowu biega z aparatem....nigdy nie ma dość:) Quote
***Paulina*** Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Witamy się pierwszy raz u ślicznej Yoko:loveu: Trzymamy kciuki za jutro:kciuki: Quote
JOYka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Też trzymamy z Kenzo kciuki za jutro:smile: ja już mówiłam Kenzo o ząbkach i obiecał ,że sam się ich pozbędzie:evil_lol: Yoko jest śliczna:loveu: Quote
sandra291 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Witamy! SUPER galeria!:lol::lol::lol: Zapraszamy do nas;) Quote
Yoko2009 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Powiedzcie mi, że jutro wszystko będzie dobrze, ja dzisiaj o niczym innym nie mogę myśleć i wszystkim marudzę:( ale mam złe doswiadczenia jeżeli chodzi o narkozę... Miałam pięknego długowłosego owczarka niemieckiego Roya, miał niecałe 5 lat jak pewnego niedzielnego wieczoru co tylko się napił zaczął wymiotować i tak prawie pół nocy, wiec pojechaliśmy do naszego weta, Roy dostał narkozę, zrobili mu gastroskopię, usg i okazało się ze dostał skrętu żołądka i tylko operacja moze uratować, dostał nastepną narkozę bo sie juz budził..........a tej nastepnej nie przeżył.......:placz::placz::placz::placz::placz: Tak się boję o Yoko a to mój kochany Roy, którego juz z nami nie ma:placz::placz::placz: panikuję.....wiem:( Quote
JOYka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Masz prawo panikować ale nie martw się na pewno(!!!) będzie wszystko dobrze:calus: bądź dzielna bo Yoko też zacznie panikować Roy był piękny:-( Quote
karkakarka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Witam :) Trzymam kciuki za jutro :) na pewno będzie dobrze :glaszcze: Quote
Nati28 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Witamy, fotki piekne bo Yoko to piekna modelka:loveu: Nie martw sie wszytko bedzie napewno dobrze ;) Widze ze juz masz bannerek :lol: Quote
Skibka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witamy po raz pierwszy!:loveu: Przyciągnął mnie do Was avatar bo Yoko tam przypomina moją VIki:loveu: http://img27.imageshack.us/img27/1616/38155157.jpg Cudowna jest, bardzo ładnie wybarwiona.:loveu::loveu: Trzymamy kciuki za wyrywanie ząbków, my za niedługo będziemy też przechodzić stres przy narkozie przy sterylce..:roll: Quote
Yoko2009 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy, idziemy na 11:30 więc mamy teraz tylko chwilkę na małą kawkę przy kompie:) Yokula biedna głodna sie snuje po mieszkaniu:(, musiałam 20 godz. przed zabiegiem ją przegłodzić ale juz kurczaczek z ryżem na nią czeka:) Yoko to moja pierwsza sunia (wcześniej był pies), czy to możliwe aby psy wyczuwały u suni cieczkę zanim wogóle coś się pojawi????? Wczoraj jej kolega z podwórka też york strasznie ja obwąchiwał i nie opuszczał nawet na krok a co było najzabawniejsze nie dał żadnemu innemu psu do niej sie zbliżyć, na wszystkie się rzucał mały bohater hihih. Yoko ma 7 miesięcy to jeszcze nie za wcześnie nia cieczkę???? zmykam, odezwiemy sie po...:) Quote
JOYka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 To my z Kenzo już siadamy i trzymamy kciuki:buzi: Quote
***Paulina*** Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Moja miała pierwszą cieczkę gdzieś około 9 miesiąca...:roll: Już chyba po wyrywaniu, mam nadzieję że wszystko poszło tak jak trzeba:loveu: Quote
Karolina. Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Trzymamy kciuki, chociaż wy pewnie już jesteście po :) P.S. Ile Yoko ma miesięcy? P.S.2. Mieliście robione jakieś badania przed narkozą? Quote
iwa63 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Przyszliśmy się przywitać :bye:YOKO to śliczna dziewczynka :loveu::loveu::loveu: kolorki prześliczne ,kochane cudeńko ,mamy nadzieję że wszystko jest ok ;) Pozdrawiamy. Quote
Yoko2009 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Hej hej hej już jesteśmy po:multi::multi::multi::multi:wszystko poszło gładko i szybko, w sumie ok 10 min trwał zabieg. Wet wyrwał jej 6 ząbków 2 dolne i 2 górne kły i 2 siekacze. Korzenie miały dłuższe niż same zęby i nie było szans żeby same wypadły. Yoko nie dostała narkozy tylko głupiego jasia i teraz śpi mi smacznie na kolanach. Podobno może tak jeszcze 2-3 godz. spać. Próbowała wstać ale jej się łapki rozjechały na boki.. Dobrze trzymałyście kciuki dlatego tak szybko poszło:) Dziękuję dziękuję A Yokula dzisiaj dokładnie kończy 7 miesięcy:laola::laola::Dog_run: Quote
Yoko2009 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 I OCZYWIŚCIE ZA WSZYSTKIE KOMPLEMENTY BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY. CIESZĘ SIĘ, ŻE MOJA MALEŃKA WAM SIĘ PODOBA:multi::multi::multi: Quote
Yoko2009 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Kolejne fotki, tym razem Yoko odpoczywa po wielkim kopaniu dziur w piasku Quote
Recommended Posts