Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich serdecznie:multi::multi::multi: Bardzo bardzo dziękuję
ewe 86
Nati98
Princess_York
tofikyork
za odwiedzinki, wietrzenie mojej galerii i podlewanie kwiatków:lol::lol:

wczoraj wróciliśmy wypoczęci i z nowymi foteczkami

tu Yoko pierwszego dnia szukała chyba skarbów w piasku

hmmm co ja tam widzę.....to mewy...może upoluję???

Posted

Jutro idziemy z Yoko na usunięcie podwójnych kiełków, strasznie się boję....mam nadzieje ze pójdzie gładko i nie będzie problemów z głupim jasiem czy narkozą. Wet powiedział że może się uda bez narkozy tylko z głupim jasiem ale zobaczymy:(

Byle do jutra....

Posted

Pusto tu dzisiaj.....ja mam jeszcze tydzień wolnego a potem do pracki wracam
Tu wracamy ze spacerku, mój mały pan chodzi po murku to i ja tak chcę:)

ta moja pańcia znowu biega z aparatem....nigdy nie ma dość:)

Posted

Też trzymamy z Kenzo kciuki za jutro:smile: ja już mówiłam Kenzo o ząbkach i obiecał ,że sam się ich pozbędzie:evil_lol:
Yoko jest śliczna:loveu:

Posted

Powiedzcie mi, że jutro wszystko będzie dobrze, ja dzisiaj o niczym innym nie mogę myśleć i wszystkim marudzę:( ale mam złe doswiadczenia jeżeli chodzi o narkozę...

Miałam pięknego długowłosego owczarka niemieckiego Roya, miał niecałe 5 lat jak pewnego niedzielnego wieczoru co tylko się napił zaczął wymiotować i tak prawie pół nocy, wiec pojechaliśmy do naszego weta, Roy dostał narkozę, zrobili mu gastroskopię, usg i okazało się ze dostał skrętu żołądka i tylko operacja moze uratować, dostał nastepną narkozę bo sie juz budził..........a tej nastepnej nie przeżył.......:placz::placz::placz::placz::placz:

Tak się boję o Yoko

a to mój kochany Roy, którego juz z nami nie ma:placz::placz::placz:

panikuję.....wiem:(

Posted

Masz prawo panikować ale nie martw się na pewno(!!!) będzie wszystko dobrze:calus: bądź dzielna bo Yoko też zacznie panikować
Roy był piękny:-(

Posted

Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy, idziemy na 11:30 więc mamy teraz tylko chwilkę na małą kawkę przy kompie:)
Yokula biedna głodna sie snuje po mieszkaniu:(, musiałam 20 godz. przed zabiegiem ją przegłodzić ale juz kurczaczek z ryżem na nią czeka:)

Yoko to moja pierwsza sunia (wcześniej był pies), czy to możliwe aby psy wyczuwały u suni cieczkę zanim wogóle coś się pojawi????? Wczoraj jej kolega z podwórka też york strasznie ja obwąchiwał i nie opuszczał nawet na krok a co było najzabawniejsze nie dał żadnemu innemu psu do niej sie zbliżyć, na wszystkie się rzucał mały bohater hihih. Yoko ma 7 miesięcy to jeszcze nie za wcześnie nia cieczkę????

zmykam, odezwiemy sie po...:)

Posted

Przyszliśmy się przywitać :bye:YOKO to śliczna dziewczynka :loveu::loveu::loveu:
kolorki prześliczne ,kochane cudeńko ,mamy nadzieję że wszystko jest ok ;)
Pozdrawiamy.

Posted

Hej hej hej już jesteśmy po:multi::multi::multi::multi:wszystko poszło gładko i szybko, w sumie ok 10 min trwał zabieg. Wet wyrwał jej 6 ząbków 2 dolne i 2 górne kły i 2 siekacze. Korzenie miały dłuższe niż same zęby i nie było szans żeby same wypadły.
Yoko nie dostała narkozy tylko głupiego jasia i teraz śpi mi smacznie na kolanach. Podobno może tak jeszcze 2-3 godz. spać. Próbowała wstać ale jej się łapki rozjechały na boki..

Dobrze trzymałyście kciuki dlatego tak szybko poszło:)

Dziękuję dziękuję
A Yokula dzisiaj dokładnie kończy 7 miesięcy:laola::laola::Dog_run: