Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moniczkaa86']Siemka :cool1:
My czekamy do końca miesiąca i też trzeba będzie rwać :placz: Mam nadzieję, że jak coś to też tak sprawnie pójdzie jak u Was.
tzn jak u Yoko ;)

poszło sprawnie mimo ze ząbków było aż 6...a ja widziałam tylko 2 dolne:(
będziemy trzymać kciuki za Was:)

Posted

Witam z rana:) wczoraj nam dogo coś nie działało:( za to prawie cały dzień lało i mamy nową fotkę w kombinezonie przeciwdeszczowym.....tylko oczy coś zielone wychodzą:(

Posted

Witam weekendowo
To jest fajne u yorków że się nie wie jaki kolorek osiągnie jak dorośnie.
także ma się jednego pieska a co pół roku zmienia kolorki jak kameleon:evil_lol:
U mnie znajomi jak oglądają Tofinia to mówią ,,jaki ładny, taki czarny''a ja im na to, że on będzie jeszcze srebrny lub grafitowy a tak w ogóle to nie wiem jaki będzie,to nie chcą mi wierzyć:shake:
Całuski dla ślicznej Yoko:iloveyou:

Posted

Ja to bym chciała, zeby została taka jak jest teraz a tu nie wiadomo jak będzie:)

Ostatnich kilka dni Yoko jest jakaś ospała, cały czas śpi:sleeping: a jak nie śpi to snyje się po domu jak cien i tylko na ręce mi się pcha:)
Nie wiem co jej jest:(

Posted

[quote name='Yoko2009']Ja to bym chciała, zeby została taka jak jest teraz a tu nie wiadomo jak będzie:)

Ostatnich kilka dni Yoko jest jakaś ospała, cały czas śpi:sleeping: a jak nie śpi to snyje się po domu jak cien i tylko na ręce mi się pcha:)
Nie wiem co jej jest:(

Nic się nie martw Toffik też taki jest. Myślę że to przez tą pogodę bo wiesz raz upał a raz deszcz:shake:
Dzisiaj toffik na przykład zasnął na siedzącą
Ucałuj malucha ode mnie

Posted

Witam witam witam wszystkich bardzo serdecznie:multi::multi::multi:
Wczoraj mi coś net nie działał a dzisiaj po 3 tyg. laby musiałam wrócić do pracy:angryy::angryy: .....ale mi było źle.

Wieczorkiem postaram sie jakieś foteczki wrzucić:))))