Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My zaglądamy :) Riki to w wodzie tylko łapki moczy :evil_lol: Taki odważny. Życzymy w takim razie mile spędzonego czasu i czekamy na foteczki:loveu:

Posted

karkakarka napisał(a):
jaki śliczny błyszczący włos :)
Tolka ostatnio nawet wskoczyła do jeziora, ale bardzo szybko z niego wyszła :evil_lol:

Pewnie woda za zimna :evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam po weekendzie:)
jestem w wielkim szoku, gdyż moja malutka była pierwszy raz nad jeziorem i bez chwili zastanowienia wbiegła do wody za moim synkiem i sobie do niego popłynęła

Gdzie te chłopaki???? pozcekajcie już idę do was:)

tutaj sobie dzielnie płynę:)

Posted

Niestety nie do Gdyni tylko do Międzyzdrojów a słyszałam że tam nawet na niestrzeżone plaże nie można z psem wchodzić:( jak rezerwowaliśmy sobie wczasy to Yoko jeszcze z nami nie było

Posted

[quote name='Yoko2009']Niestety nie do Gdyni tylko do Międzyzdrojów a słyszałam że tam nawet na niestrzeżone plaże nie można z psem wchodzić:-( jak rezerwowaliśmy sobie wczasy to Yoko jeszcze z nami nie było
Witamy się wczesnoporannie i deszczowo...

W Świnoujściu jest plaża dla psów z tego co się orientuję A w Międzyzdrojach może być faktycznie ciężko wejść z Yoko na plażę, chyba, że wieczorkiem dopiero, jak się plaża wyludni.

Posted

Witam środowo:)
wczoraj nic nie działało

a oto nowe foteczki pokazujące jaki to mały żebraczek jest z naszej suni

może się uda i coś dostanę od pana............

huraaaa warto było czekać, ale dobra ta kanapeczka

Posted

[CENTER]Witamy :multi:
[/CENTER]
Yoko jest śliczna :loveu: Do pysia jej w różowej spineczce :lol:
I też tak słodko prosi żeby dać jej chociaż odrobinę kanapki, Lucky też zawsze gdy coś jem robi oczy niczym kot ze Shreka :p

W jakim ona jest wieku? :razz: