Nati28 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 I jak Yoko, mam nadzieje ze lepiej? :roll: Quote
***Paulina*** Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 I jak się czuje Yokusia??? Już lepiej??? Quote
Balbina. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Odezwij się:scream_3::helo:I szybko mów jak Yoko:-(:loveu: Quote
Yoko2009 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 JOYka napisał(a):Zaberz Yokusię do weta bo może to nic groźnego ale jesli jednak tak to im wczesniej tym lepiej:shake: Nati28 napisał(a):I jak Yoko, mam nadzieje ze lepiej? :roll: ***Paulina*** napisał(a):I jak się czuje Yokusia??? Już lepiej??? dysia-u napisał(a):co Yokusi sie stało? lepiej już? :loveu: Balbina12 napisał(a):Odezwij się:scream_3::helo:I szybko mów jak Yoko:-(:loveu: Witam Was dziewczyny:):) Z Yoko jest juz lepiej, wczoraj pracowałam do późna wiec tylko zadzwoniłam do zaprzyjaźnionego weta i powiedział, ze być moze jakiś włosek jej wpadł i podrażnia gardło i jeżeli jej nie przejdie to mam dzisiaj do niego iść. Podobno teraz "lata" jakiś wirus i opanowuje gardełka naszych psiaków i tak właśnie mogą "chrumkać", a wtedy nie podaje sie lekarstw tylko nie mozna dawać zimnego jedzenia a wodę nie z kranu tylko przegotowana lub mineralkę - i przejdzie. Jak wieczorem wróciłam do domu to juz było oki :):), wiec pewnie cos jej podrażniło. Ale wczoraj przestraszyłam sie nie na żarty... Miło mi i Yokusi, ze tak sie o nia martwicie:) Dziekuje Wam bardzo i miłego dzionka zyczę. już prawie weekend:multi::multi::multi: Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Super ze jej przeszlo, bo my tez sie przestraszylismy :roll: Wymiziaj ja od nas :loveu: Quote
Milka_85 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy po długiej nieobecności:hand: I zapraszamy do nas na new foteczki. Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy:multi: I cieszymy się że z Yokulą już wszystko dobrze:multi: Quote
JOYka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Heja Uff dobrze,że z Yokusią wszystko ok:loveu: Quote
toffik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hej, cieszę się, że Yokulce nic nie jest. Te nasze maluchy są takie kochane, że jak coś z nimi nie tak to człowiek zaczyna wariować . Quote
Yoko2009 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Nati28 napisał(a):Super ze jej przeszlo, bo my tez sie przestraszylismy :roll: Wymiziaj ja od nas :loveu: ***Paulina*** napisał(a):Witamy:multi: I cieszymy się że z Yokulą już wszystko dobrze:multi: JOYka napisał(a):Heja Uff dobrze,że z Yokusią wszystko ok:loveu: sandra291 napisał(a):Cześć!:):):) toffik napisał(a): Hej, cieszę się, że Yokulce nic nie jest. Te nasze maluchy są takie kochane, że jak coś z nimi nie tak to człowiek zaczyna wariować . Milka_85 napisał(a):Witamy po długiej nieobecności:hand: I zapraszamy do nas na new foteczki. Witam wszystkich serdecznie, dzisaj juz wszystko jest dobrze,Yokula zadowolona z siebie merda ogonkiem i przynosi zabawki żeby jej rzucać:):) Kupiłam małej świecącą obrożę, żeby w nocy było ją widać, może wieczorkiem cyknę jakąś fotkę:):) Quote
Yoko2009 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Skąd macie takie duże buźki??? Ja tez chcę:):):) Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 O to my czekamy na fotki w obrozy :evil_lol: Ja wlasnie tez nie mam tych duzych buziek :-( Quote
moniczkaa86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy słodką Yoko :loveu: Dobrze, że już wszystko okej :sweetCyb: Quote
JOYka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Yoko2009 napisał(a):Skąd macie takie duże buźki??? Ja tez chcę:):):) To klikaj tam niżej tam są schowane Quote
dysia-u Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 my wieczorami chodzimy po polach na spacer i taka świecąca obroża była by super.:lol: ja też bym chciała kupić Quote
karkakarka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dobrze, że z Yoko już ok :) ufff A o jakiej świecącej obróżce piszecie???:cool3: Quote
eve86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy witamy gościmy u Yoko po dłuższej nieobecności ;) Yoko jak zawsze piękna i słodziutka :loveu: Jak można się nie zakochać Życzymy miłej spokojnej nocki i pozdrawiamy :p Quote
iwa63 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witam :multi:Dobrze ze to ni jest jakaś infekcja tylko coś jej zalegało w gardełku Póżno już i nie będę się rozpisywać bo jeszcze muszę wpaść do innych a już mi się oczy kleją .Pa,pa:sleep2: Quote
moniczkaa86 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dzień dobry !!!!!!!! :cool3: Wstajemy i na spacerek idziemy ! :painting: Quote
Recommended Posts