Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JOYka napisał(a):
Zaberz Yokusię do weta bo może to nic groźnego ale jesli jednak tak to im wczesniej tym lepiej:shake:

Nati28 napisał(a):
I jak Yoko, mam nadzieje ze lepiej? :roll:

***Paulina*** napisał(a):
I jak się czuje Yokusia???
Już lepiej???

dysia-u napisał(a):
co Yokusi sie stało? lepiej już? :loveu:

Balbina12 napisał(a):
Odezwij się:scream_3::helo:I szybko mów jak Yoko:-(:loveu:

Witam Was dziewczyny:):)
Z Yoko jest juz lepiej, wczoraj pracowałam do późna wiec tylko zadzwoniłam do zaprzyjaźnionego weta i powiedział, ze być moze jakiś włosek jej wpadł i podrażnia gardło i jeżeli jej nie przejdie to mam dzisiaj do niego iść. Podobno teraz "lata" jakiś wirus i opanowuje gardełka naszych psiaków i tak właśnie mogą "chrumkać", a wtedy nie podaje sie lekarstw tylko nie mozna dawać zimnego jedzenia a wodę nie z kranu tylko przegotowana lub mineralkę - i przejdzie.
Jak wieczorem wróciłam do domu to juz było oki :):), wiec pewnie cos jej podrażniło.
Ale wczoraj przestraszyłam sie nie na żarty...

Miło mi i Yokusi, ze tak sie o nia martwicie:) Dziekuje Wam bardzo i miłego dzionka zyczę. już prawie weekend:multi::multi::multi:

Posted

Nati28 napisał(a):
Super ze jej przeszlo, bo my tez sie przestraszylismy :roll:
Wymiziaj ja od nas :loveu:

***Paulina*** napisał(a):
Witamy:multi:
I cieszymy się że z Yokulą już wszystko dobrze:multi:

JOYka napisał(a):
Heja
Uff dobrze,że z Yokusią wszystko ok:loveu:

sandra291 napisał(a):
Cześć!:):):)

toffik napisał(a):

Hej, cieszę się, że Yokulce nic nie jest. Te nasze maluchy są takie kochane, że jak coś z nimi nie tak to człowiek zaczyna wariować .

Milka_85 napisał(a):
Witamy po długiej nieobecności:hand:
I zapraszamy do nas na new foteczki.

Witam wszystkich serdecznie, dzisaj juz wszystko jest dobrze,Yokula zadowolona z siebie merda ogonkiem i przynosi zabawki żeby jej rzucać:):)
Kupiłam małej świecącą obrożę, żeby w nocy było ją widać, może wieczorkiem cyknę jakąś fotkę:):)

Posted

Witamy witamy gościmy u Yoko po dłuższej nieobecności ;) Yoko jak zawsze piękna i słodziutka :loveu: Jak można się nie zakochać Życzymy miłej spokojnej nocki i pozdrawiamy :p

Posted

Witam :multi:Dobrze ze to ni jest jakaś infekcja tylko coś jej zalegało w gardełku
Póżno już i nie będę się rozpisywać bo jeszcze muszę wpaść do innych a już mi się oczy kleją .Pa,pa:sleep2: