Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cierpliwości :lol: muszę moje fotki pozmniejszać a to nie tak hop siup:)
a może swoje szczęścia pokażecie???? Ile ważą Wasze psinki? Ja ostatnio jak spotykam yorki na spacerkach to są jakieś takie bardzo wyrośnięte.....

Posted

Witamy w niedziele :) Uszka faktycznie ślicznie stoją :loveu::loveu: Mojemy troche sie wyginały przy wapadaniu ząbków to raz w jedna to raz w drugą stronę :lol: Ale jednak wrócily do swojego stanu :loveu:

Posted

My już po działeczce, malutka zmęczona smacznie sobie śpi....

A teraz foteczki zrobione podczas kąpieli tuż przed odwiedzinami u fryzjera...

oj jak ja nie lubię się kąpać

wychodzę !!!!! ej, puść mnie !!!!! ja chcę już wyjść !!!!!!

Posted

Nati28 napisał(a):
To Tola moze tak do 2 kg dobic ale raczej nie wiecej ;)

Mam nadzieję, że 2 będzie :roll: :lol:

FREDZIU napisał(a):
Pozdwonka:multi::multi:a Fredzia jak miała 4miesiące i tydzień wazyła 1,500;)

To pewnie też liczycie na 2 kilo :evil_lol:

http://img43.imageshack.us/img43/3804/41119320.jpg
słodziutki mokry pyszczek :loveu:... Tolka też nie lubi kąpieli:shake:, stara się wyskakiwać z wanny, ale na szczęście (jeszcze) jest za mała i się to jej nie udaje :diabloti:

Posted

Czasem zdarzaja się, pieski lubiące kąpiel, gdzieś tu na forum widziałam fotkę yoreczka superbawiacego się w wannie :)
kąpiel kąpielą ale za to po wszystkim Yoko dostaje "szału" i w zawrotnym tempie wyciera sie w rozłożony na podłodze ręcznik:evil_lol: i dopiero potem pozwala sie spokojnie wysuszyć:)

Posted

Coś chyba Yokulce zaszkodziło :( Zawsze karmię ją royalem, w sobotę wymiotowała cały dzionek wiec ugotowałam jej kurczaczka z ryzem i marchewką...zjadła z wielkim apetytem i wczoraj było ok....a dzisiaj na porannym spacerze znowu chciała zwymiotować lecz już nie miała czym :placz::placz::placz:
bardzo proszę o rady co mam zrobić...co jej dać do jedzonka zeby dobrze sie czuła????

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Yoko ma 6 miesiecy i waży 3,1kg.....ale już od jakiegoś mieiąca jej waga stoi w miejscu:)
:lol:

Gratulujemy wzorcowej wagi:loveu:
to mnie pocieszyłas! moja ma 4 miesiące i waży 3kg, jak tylko miesiąc będzie tyła to może nie przekroczy 3,5:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Czasem zdarzaja się, pieski lubiące kąpiel, gdzieś tu na forum widziałam fotkę yoreczka superbawiacego się w wannie :)
kąpiel kąpielą ale za to po wszystkim Yoko dostaje "szału" i w zawrotnym tempie wyciera sie w rozłożony na podłodze ręcznik:evil_lol: i dopiero potem pozwala sie spokojnie wysuszyć:)

ale mój robi to samo mało tego ze wyciera sie w ręcznik to obskoczy wszystkie łózka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trwa to nawet do 10 minut a biega wtedy po domu jak błyskawica :eviltong: