Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Będą fotki, muszę tylko moją małą modelkę z aparatem złapać:):) Moi chłopcy w domu mówią, że małej robię wiecej zdjęć niz im:)

Yorki ciezko zalapac z aparatem, jest to duze wyzwanie :evil_lol:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich:), dziękujemy wraz z Yoko za same komplementy i cieszymy się, ze Yoko sie podoba, dzisiaj byliśmy na działce i troszkę popstrykaliśmy zdjęć ale juz nie mam czasu i przeglądnąć i wrzucić. Ja wyrywałam chwaściory a Yokula kopała w czarnej ziemi (co próbowałam uwiecznić) dlatego zmykam ją wykąpać i lulu:)
:multi:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Witam witam :) będą foteczki jak wrócę z pracki do domku:))

O w pracy na dogo :) Nie ładnie :eviltong::eviltong::eviltong: Czekamy w taki razie :loveu:

Posted

Bardzo pracowitego masz yoreczka:evil_lol: musi za panią kopać:diabloti:kolegów i koleżanki też ma super. A nie boisz się że oni niechcąco zrobią jej krzywdę np. łapką:-(

Posted

FREDZIU napisał(a):
Bardzo pracowitego masz yoreczka:evil_lol: musi za panią kopać:diabloti:kolegów i koleżanki też ma super. A nie boisz się że oni niechcąco zrobią jej krzywdę np. łapką:-(

Ja bym się bała :roll: Ale może to dobrzy koledzy-nauczeni przebywać z małymi pieskami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

eve86 napisał(a):
Ja bym się bała :roll: Ale może to dobrzy koledzy-nauczeni przebywać z małymi pieskami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ten kolega zza płotu nie ma do niej dostępu, a czarna labladorka zna ja od małego i jest bardzo ostrożna, ale zawsze jestem obok. Za to małą ma na podwórku przyjaciółkę "schitsu"chtba nie tak się pisze:( to jak tylko się spotkają potrafią bawić sie i biegać razem do upadłego:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Ten kolega zza płotu nie ma do niej dostępu, a czarna labladorka zna ja od małego i jest bardzo ostrożna, ale zawsze jestem obok. Za to małą ma na podwórku przyjaciółkę "schitsu"chtba nie tak się pisze:( to jak tylko się spotkają potrafią bawić sie i biegać razem do upadłego:)

to dobrze że Yoko ma swoich wiernych przyjaciól :loveu: pozdrawiamy i życzymy miłej nocki :multi: