Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nati28']Mozesz przy lapkach troche pocinac szczegolnie zima zeby snieg sie do lap tak nie kleil ;)

A Yoko dzieki czarnej kitce jest nie typowa :lol:

[quote name='Karolina&Lucky']Właśnie też to zauważyłam :loveu:
Super to wygląda :loveu:

[quote name='***Paulina***']No ja też uważam że fajnie jej z tą czarną kituszką:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Balbina12']JESTEM,DOTARłAM

YOKO JAK ZWYKLE śLICZNA:loveu:

[quote name='ewa2909']Wpadliśmy się przywitać z piękną Yoko i jej pancią:multi:.
Ucholki ogolone pierwsza klasa:loveu:(może i do mnie byście wpadły na golenie???)

W końcu udało mi się dotrzeć do domu, byłam na zakupach i hipermarket nas wchłonął hihih, juz myślałam że nigdy nie dotrę do domku
Dziękujemy dziękujemy bardzo za komplementa. Yokulka tu z radości merda ogonkiem:):):):)Nietypowa z czarną kiteczką pozostanie jeszcze jakis czasa dalej jej jasne rosną:)

Posted

[quote name='JOYka']A my już mówimy dobranoc bo jutro mamy ciężki dzień(szczepienie):-(

będziemy za Was trzymać kciuki:)

[quote name='Nati28']A my wpadlimy powiedziec dobranoc ;)
Dobranoc dziewczynki...rano do pracki trzeba zmykac

Posted

ewa2909 napisał(a):
Wpadliśmy się przywitać z piękną Yoko i jej pancią:multi:.
Ucholki ogolone pierwsza klasa:loveu:(może i do mnie byście wpadły na golenie???)

Nie ma sprawy, zapraszamy:)ucholki jakoś wyszły, ale wierciła się strasznie łobuziara

Posted

sandra291 napisał(a):
Dzień dobry!:) Miłego dnia:)

Nati28 napisał(a):
Przyszlismy przywitac sie z rana i milego dnia zyczyc :lol:

Witam porannie moich gości i miłego dzionka życzę:):)

Yokulka chyba ma katar:(, chociaż nie wiem:( co prawda nie leci jej z noska ale wydaje takie odgłosy jakby pociagała nosem jakbyy jej cos spływało do gardełka:(:(:(. Dzisiaj do późna jestem w pracy ale jak jej nie przejdzie to jutro do weta bedę musiała isć...

Miały Wasze psiaczki cos takiego????? Mój poprzedni piesio owczarek nigdy tak nie robił:(

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Wiem wiem już co robi moja Yokula, wcześniej zabrakło mi słowa, ona nie charczy tylko chrumka jak świnka:(
co to moze być????
Słuchaj, a może coś jej stanęło w przełyku? I nie może sobie z tym poradzić? Chyba musisz do weta z nią iść. :(