Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy :lol:
Cieszymy sie ze wszystko dobrze poszlo :multi:
Wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesiecy :loveu::loveu:

Widze na fotkach ze Yoko troche juz zarosnieta, ale piekna :cool3:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy :lol:
Cieszymy sie ze wszystko dobrze poszlo :multi:
Wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesiecy :loveu::loveu:

Widze na fotkach ze Yoko troche juz zarosnieta, ale piekna :cool3:

Troszke zarośnięta:) próbuję jej troszkę zapuścić tylko uszka, łapki i przy oczkach przydałoby się podciąć

dziekujemy za życzzonka a dla naszych gości mamy pyszny torcik:tort:

Posted

Jak super że już po i że wszystko jest ok:loveu: Najlepsze życzenia dla siedmiomiesięcznej Ślicznotki:new-bday::BIG: i słodki zimno noskowy buzior od Kenzo dla Yokusi:buzi::Dog_run:

Posted

Gratulujemy Yokusi ze wszystko poszło dobrze :multi::multi: Mała biedna królewna dobrze ze Rikiemu wszystkie ząbki same wypadły :cool3: Ale widać wypoczynek się udał i zabawy w piasku też były :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy i życzymy miłej spokojnej nocki :p

Posted

[quote name='eve86']Gratulujemy Yokusi ze wszystko poszło dobrze :multi::multi: Mała biedna królewna dobrze ze Rikiemu wszystkie ząbki same wypadły :cool3: Ale widać wypoczynek się udał i zabawy w piasku też były :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy i życzymy miłej spokojnej nocki :p

Na szczęście wszystko poszło sprawnie, 10 min i po wszystkim:)Na plaży były szaleństwa zarówno w piasku jak i morzu gdy nie było fal:):)

i kolejna foteczka.....tym razem gram sobie w karty...tylko coś mi grzywka na oczy wpadła hihihi

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Jutro idziemy z Yoko na usunięcie podwójnych kiełków, strasznie się boję....mam nadzieje ze pójdzie gładko i nie będzie problemów z głupim jasiem czy narkozą. Wet powiedział że może się uda bez narkozy tylko z głupim jasiem ale zobaczymy:(

Byle do jutra....

Moja Suzi też ma podwójne kiełki, ale wet mówił ze same wypadną :shake:

Posted

Jusis <3;12816359 napisał(a):
Moja Suzi też ma podwójne kiełki, ale wet mówił ze same wypadną :shake:

nasze ząbki miały korzenie większe od nich samych dlatego ani myślały sie nawet ruszać:)

Posted

[quote name='Yoko2009']nasze ząbki miały korzenie większe od nich samych dlatego ani myślały sie nawet ruszać:)
Siemka :cool1:
My czekamy do końca miesiąca i też trzeba będzie rwać :placz: Mam nadzieję, że jak coś to też tak sprawnie pójdzie jak u Was.
tzn jak u Yoko ;)