Yoko2009 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Nati28']Yoko sliczna :loveu: Jak Coco wejdzie w liscie i z nich wyjdzie to wyglada jak drzewo, taki oblepiony :evil_lol:[/QUOTE] nio, Yoko też jest cała w lisciach szcególnie łapki i brzuszek [quote name='jot11']Witamy wieczornie. Piękne te jesienne zdjęcia. Yokula cudowna jak zawsze :loveu::loveu::loveu: dziękujemy:) Bello to zawsze wszystkie liście goni gdy wiatr je rozwiewa......:lol:[/QUOTE] Yoko też bardzo lubi ganiać liście [quote name='*kleo*']Tyle zapachów, toż to raj dla psiego nosa :lol::lol:[/QUOTE] racja a to mały wąchacz pospolity hihi [quote name='dysia-u'] dobrze że ma szelki to ją widać :crazyeye: uwielbiam chodzić i szeleścić liśćmi. Mój pies to dopiero ma frajde jak idziemy do lasu :multi: i może wytalać się w nich do woli[/QUOTE] ona też wczoraj szalała w tych liściach, goniła się ze swoją z koleżanką [quote name='Viky i Ja']Witamy po krótkiej nieobecności :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='jot11']Witamy serdecznie w poniedziałek :multi::multi:[/QUOTE] [quote name='matiz91']Pozdrowionka w chłodny, poniedziałkowy ranek ! :p :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Nati28']Witam goraco w ten mrozny dzien :loveu:[/QUOTE] Witamy witamy, u nas nie dość ze zimno to jeszce teraz leje deszcz i nawet nie ma jak wyjść z psem:)ale Yokula na szczęście spi i jak narazie się nie domaga Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 moja jak deszcz i wiatr to leniwie wyjdzie na ganek :evil_lol: rozejrzy się i chce wracać. O spacerze nie ma mowy :shake: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='dysia-u']moja jak deszcz i wiatr to leniwie wyjdzie na ganek :evil_lol: rozejrzy się i chce wracać. O spacerze nie ma mowy :shake:[/QUOTE] To tak jak Coco, wyjdzie przed dom, popatrzy i wraca :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy śliczną panienke i jej Pańcie:lol: Quote
pycia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wieczornie witamy ślicznotkę Yoko i jej Pańcię:) Quote
Marzena* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy wieczorowo i życzymy spokojnej nocki :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Nati28 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 witam nasze sasiadki i zycze milego dnia :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;) Quote
Truska34 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ivo wita Yokusię w południe. Yoko jest nam tym bardziej bliska, bo nazywa się bardzo podobnie, jak siostra Ivcia. Tamta ma na imię Yuko, co ponoć po japońsku oznacza księżniczka. Jej właścicielką jest moja wieloletnia przyjaciółka, notabene wróg psów do tej pory... Pojechała ze mną po pieska z zamiarem wyperswadowania mi zakupu i ....sama wróciła z sunią:lol:. Jak znajdę zdjęcia Yuko to wkleję u siebie. Buziaki! Quote
Yoko2009 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Witam wszystkich naszych miłych gości bardzo serdecznie i kawowo:):) Jeśli Yuko znaczy po japońsku księżniczka to moja Yoko jest prawie księżniczka:evil_lol::evil_lol: :):) Pozdrawiamy serdecznie:) Quote
dysia-u Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Yoko2009']Witam wszystkich naszych miłych gości bardzo serdecznie i kawowo:):) Jeśli Yuko znaczy po japońsku księżniczka to moja Yoko jest prawie księżniczka:evil_lol::evil_lol: :):) Pozdrawiamy serdecznie:)[/QUOTE] w takiej srebrnej szacie naprawde wygląda jak księżniczka :loveu: Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hej :) Z Yoko to prawdziwa księżniczka :loveu: Quote
Nati28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witam ksiezniczke i jej Pania z rana :loveu: Quote
iwa63 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy nocnie i życzymy miłych snów:sleep: Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
Nati28 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witam nasze sasiadeczki i sle im gorace pozdrowienia :lol::loveu: Czy u was tez tak mokro? :roll: Quote
Recommended Posts