Doti1986 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witamy śliczna Yoko:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 mróz był u nas :angryy: -5 ale cieplutko witamy :loveu: Quote
Nati28 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witam i przesylam pozdrowienia w swiateczna niedziele :loveu: Quote
Yoko2009 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Witam wieczornie, szkoda że to już koniec weekendu, mam kilka dzisiejszych, typowo jesiennych foteczek może już takiech ostatnich gdyż od jutra zapowiadają pogorszenie pogody i nie będzie juz tak ładnie coś młodej nie widać w tych liściach coś bardzo ciekawego musiało być w tych liściach Quote
Nati28 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Yoko sliczna :loveu: Jak Coco wejdzie w liscie i z nich wyjdzie to wyglada jak drzewo, taki oblepiony :evil_lol: Quote
*Jot* Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witamy wieczornie. Piękne te jesienne zdjęcia. Yokula cudowna jak zawsze :loveu::loveu::loveu: Bello to zawsze wszystkie liście goni gdy wiatr je rozwiewa......:lol: Quote
*kleo* Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Yoko2009']coś bardzo ciekawego musiało być w tych liściach[/QUOTE] Tyle zapachów, toż to raj dla psiego nosa :lol::lol: Quote
dysia-u Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://i37.tinypic.com/24mw555.jpg dobrze że ma szelki to ją widać :crazyeye: uwielbiam chodzić i szeleścić liśćmi. Mój pies to dopiero ma frajde jak idziemy do lasu :multi: i może wytalać się w nich do woli Quote
Marzena* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy po krótkiej nieobecności :loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy serdecznie w poniedziałek :multi::multi: Quote
matiz91 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pozdrowionka w chłodny, poniedziałkowy ranek ! :p :eviltong: Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 :evil_lol::evil_lol: hihi nos przy ziemi cały czas :) Quote
Doti1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy w zimny ranek:loveu:Pięknie Yokulka wygląda w tych listkach:loveu: Quote
FREDZIU Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy was gorąco w ten zimny poranek, Yokula slicznie wygląda w tych listkach, Fredzi tez nie widac w listkach:evil_lol:. Yokula bez smyczki, nie zwiewa:razz: Quote
Truska34 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy jesienną Yoko i jej panią oraz dziękujemy za miłe słowa pozostawione w naszej galerii. Oczywiście odwiedzaliśmy Was już wcześniej i zachwycaliśmy się po cichutku ślicznotą, ale dzisiaj możemy już głośno. Yokunia jest tylko miesiąc młodsza od Iva (Ivo dzisiaj kończy 11 m-cy- urodzinki??). Oczywiście zapraszamy częściej do nas, bo mamy masę czasu do nadrobienia... Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pies tropiacy:evil_lol: http://i37.tinypic.com/24mw555.jpg cze zagladamy bo u nas Was dawno nie bylo...:roll: Quote
Juustii Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 witamy serdecznie i przesyłamy buziaki:loveu: Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hej :lol: troszke zimno , ale ogień na kominku juz jest. Ide poszperać w lodówce bo mi sie coś zachciewa , tylko zaś nie wiem czego :roll: Quote
Yoko2009 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='karkakarka']:evil_lol::evil_lol: hihi nos przy ziemi cały czas :) fajnie to wygląda jak cały czas węszy [quote name='Doti1986']Witamy poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: [quote name='ewa2909']Witamy w zimny ranek:loveu:Pięknie Yokulka wygląda w tych listkach:loveu: [quote name='charlotta']Poniedziałkowe kawkowe powitanko :) Witamy popołudniowo [quote name='Truska34']Witamy jesienną Yoko i jej panią oraz dziękujemy za miłe słowa pozostawione w naszej galerii. Oczywiście odwiedzaliśmy Was już wcześniej i zachwycaliśmy się po cichutku ślicznotą, ale dzisiaj możemy już głośno. Yokunia jest tylko miesiąc młodsza od Iva (Ivo dzisiaj kończy 11 m-cy- urodzinki??). Oczywiście zapraszamy częściej do nas, bo mamy masę czasu do nadrobienia... odwiedzimy was jeszcze nie raz:) Ivo jest śliczny [quote name='Pegaza']Pies tropiacy:evil_lol: http://i37.tinypic.com/24mw555.jpg cze zagladamy bo u nas Was dawno nie bylo...:roll: [quote name='Juustii']witamy serdecznie i przesyłamy buziaki:loveu: Witam [quote name='dysia-u']hej :lol: troszke zimno , ale ogień na kominku juz jest. Ide poszperać w lodówce bo mi sie coś zachciewa , tylko zaś nie wiem czego :roll: Ja kominka nie mam:( a za oknem szaro buro i pada:), i co dobrego znalazłaś w lodówce??? Ja jestem strasznie głodna a mój obiadek dopiero sie robi:):) Quote
Recommended Posts