Yoko2009 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Hej hej !!!!!! Dziękuję Wam dziewczynki za miłe słowa:):) Wczoraj wykąpałam Yokulkę w nowym szamponie i z nową odżywką i jestem w szoku, jak ją czesałam po kąpieli to grzebień wchodził jak w masło i nie było żadnych "zacięć" z rozczesywaniem i przepieknie dzisiaj pachnie:):) do tej pory używałam szamponu i odżywki Iv San Bernard i wydawało mi się że są rewelacyjne a tu taka niespodzianka:) Obecny szampon i odżywkę kupiłam na wystawie, która była w czerwcu w Szczecinie od jakiejś Niemki, która sama to produkuje w dwóch litrowych budelkach. Nawet nie wiem ani jak ona się nazywa ani szampon bo nie ma żadnych nalepek ale sama też wystawia yorki, znajomy mnie zaprowadził do jej namiotu, dużo ludzi u niej kupuje. Ale się rozpisałam a tu zaraz trzeba skończyć kawkę i zmykać na działeczkę posadzić tulipanki, żeby na wiosnę było kolorowo:) :evil_lol::evil_lol: Quote
Katie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hej :loveu: ale macie sprzecicho na spacerki :loveu: to teraz foteczki po kapieli poprosimy :loveu: Quote
iwa63 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Powitanko sobotnie i buziaczki przesyłamy:loveu: Quote
eve86 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Wit6amy i przesyłamy słoneczne sobotnie pozdrowionka :lol: Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 E no szkoda ze nie pamietasz nazwy:roll: chetnie bym wyprobowala:cool1: Quote
FREDZIU Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Yoko jak zwykle piękna i brdzo pilnowana widzę przez panią:evil_lol: nowy sprzęcik na spacerki super11!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: Quote
Marzena* Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witamy :loveu::loveu::loveu:, szkoda że wcześniej nie wiedziałam o tych kosmetykach :shake:. Może dziś ta Niemka była we Wrocławiu a ja nawet nie zwróciłam na nią uwagi :shake:. Pozdrawiamy cieplutko i uciekamy witac się dalej :loveu::bye: Quote
karkakarka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witam :) A może pani Niemka będzie w Rybniku :roll: Quote
Yoko2009 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Hej hej pozdrawiam niedzielnie:):) Ja nawet bym tej Niemki nie poznała:(, szczególnie, że ona nie wystawia tych szamponów na światło dzienne:), tak wiec trzeba wiedzieć gdzie iść... Quote
FREDZIU Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 My też sie witamy i prosimy o fotki:razz: Quote
Nati28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witamy sie wieczorkiem z naszymi sasiadkami i przesylamy pozdrowienia z drugiego konca miasta :lol::loveu: Quote
Juustii Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wiamy i pozdrowienia dla Yoko i jej Pani przesyłamy :kiss_2: Quote
*Jot* Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dzień dobry Yoko :loveu: Dzień dobry dla jej Pani ;) Quote
moniczkaa86 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Courier New]Pozdrawiamy Sąsiadeczki, przesyłamy buziole :loveu:[/FONT] Quote
iwa63 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Powitanko poniedziałkowe ślemy:loveu: Quote
Marzena* Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witamy w poniedziałkowy wieczór :loveu: Quote
Yoko2009 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy śliczna Yokulkę:loveu: [quote name='jot11']Witamy w słoneczną niedzielę :multi: [quote name='FREDZIU']My też sie witamy i prosimy o fotki:razz: [quote name='Nati28']Witamy sie wieczorkiem z naszymi sasiadkami i przesylamy pozdrowienia z drugiego konca miasta :lol::loveu: [quote name='Juustii']Wiamy i pozdrowienia dla Yoko i jej Pani przesyłamy :kiss_2: [quote name='jot11']Dzień dobry Yoko :loveu: Dzień dobry dla jej Pani ;) [quote name='moniczkaa86'][FONT=Courier New]Pozdrawiamy Sąsiadeczki, przesyłamy buziole :loveu:[/FONT] [quote name='iwa63']Powitanko poniedziałkowe ślemy:loveu: [quote name='Viky i Ja']Witamy w poniedziałkowy wieczór :loveu: Witam Was wszystkie dziewczynki porannie wtorkowo:) ostatnio nie mam nawet chwilki zeby zajrzeć na dogo:( jedynie z samego rana z pracki hihi. Dziekuję za odwiedzinki, ja wpadnę do Waszych galeryjek prawdopodobnie dopiero w czwrtek. Jutro mam urodzinki synka, miałam nic nie szykować ale rodzinka nie dała za wygraną i się wprosili hehehe więc czeka mnie dzisiaj pieczenie ciast i sprzątanko:). Mam foteczki Yokuli z niedzielnej działeczki ale to też dopiero w czwartek...no chyba ze jakiś cud się stanie:) pozdrawiam cieplutko naszych miłych gości:evil_lol::evil_lol: Quote
Juustii Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy w ten wtorkowy poranek i ślemy buziaki :loveu: Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy i przesylamy gorace pozdrowienia :loveu: Quote
Recommended Posts