Jump to content
Dogomania

BULLTERRIERKA MALINKA zamieszka w super, extra domu w Warszawie :)

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

U Malinki wszystko dobrze. No prawie wszystko.
Po sterylce i mastektomii doszła bardzo szybko do siebie.
Po nich miała pobierany wymaz z gardła, ponieważ antybiotyki nie działały. Przy okazji miała wyczyszczone ząbki.
Ustalono antybiotyki, na które jest "wrażliwa" i obecnie jest doleczana.

Dodatkowo Malina się przeprowadziła do innego DT :) Do Maćka od Kasi Fetowej, gdzie jest pojedynczym zwierzakiem. Bardzo dobrze to na nią wpłynęło.

Była szansa super domku w Krakowie, jednak z powodu choroby adopcja nie doszła do skutku, czego bardzo żałujemy.

Posted

doddy napisał(a):
Była szansa super domku w Krakowie, jednak z powodu choroby adopcja nie doszła do skutku, czego bardzo żałujemy.

Doddy, a może temu domkowi Lulu by się spodobała?

Posted

Dom w Krakowie by wziął Malinkę z zamkniętymi oczami, gdyby nie nagłe trafienie męża do szpitala.
Państwo musieli po prostu zrezygnować z adopcji.

• 4 weeks later...
Posted

Taka ślicznota a tak długo czeka na dom.Miałam okazję poznać Malinę jeszcze w Białymstoku,bo nocowała u mnie i jestem pod wielkim wrażeniem dziewczyny.Doddy dawaj ją do adopcji,bo u nas w schronisku znowu "plaga" bullowatych.

Posted

Niestety, pomimo ponawianych ogłoszeń co kilka dni, nie ma telefonów w sprawie Malinki. Dostałam w odpowiedzi na mail o nią jedyne zapytanie, czy mamy szczeniaczki bullki.

Posted

Freya73, bardzo serdecznie dziękujemy Ci za kartkę dla nas. Piękna kartka, piękny gest. Byłam w ogromnym szoku jak wczoraj zamiast rachunków do płacenia znalazłam w skrzynce piękną kartkę.
Dziękujemy!
Wesołych Świąt dla Ciebie i wszystkich ciotek malinkowych :)

Posted

Dobrze, ze kartka doszla na czas. Cala przyjemnosc po mojej stronie, tym bardziej, ze Fundacja wypelnila nie jedna misje i trudno tego nie dostrzec.

Pzdr, Freya

• 2 weeks later...