Jump to content
Dogomania

BULLTERRIERKA MALINKA zamieszka w super, extra domu w Warszawie :)

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od 30.08. do piątku na Malinkę wpłynęła jedna wpłata w kwocie 398,84zł od cioci Julity i wujka Witolda (mamy i taty Jimmiego). Przekazali oni także taką samą kwotę na inne bullki w potrzebie.

Posted

U nas wszystko dobrze w razie co :)
Malinka grzeczna, nie ma z nią na razie większych problemów poza sępieniem o jedzenie. :lol:

Ma jeszcze ciążę urojoną, ale końcówkę. Po niej powoli szykujemy się do sterylki.
Ogon jest super zarasta.
Odgniotki na łapach goją się niestety słabiej, ale widocznie taka już ich uroda.

Tymczasem zaległa spowiedź z wpłat:
Katarzyna B. 15zł
Julita i Witold 402,81zł
Hajaaa 91zł
Mateusz W. 20zł

I zdjęcie potwora:

Posted

Na tej fotce widać odgniotki Malinki i szramę na łapie (lekarze mówią, że wygląda jak po wypadku komunikacyjnym).
Monia, a jak u Ciebie z tymczasikiem? Zdecydowałaś się pomóc którejś bidzie?

Posted

Cisza na wątki Malinki , ale pewnie z tego samego powodu co u mnie czyli Dogo znowu sie zbuntowało :loveu: i nie chciało nas wpuszczać. Dzisiaj juz jest lepiej :multi:
Co dobrego słychać u Malinki????

Posted

Juz dawno się tak nie uśmiałam oglądając te zdjęcia, ale na tym ostatnim Mamba nie ma zbyt szczęśliwej miny ( ale jej sie koleżanka dostała-wspólniczka do łóżeczka):evil_lol:

Posted

No jakoś w tym domu nie mam drugiego posłania. Ale mam 3 psa. :evil_lol: Trzeci pies jednak jakoś nie robi za posłanie dla Maliny. Za to robi za skarżypytę jak Malina coś przeskrobie :lol:

Posted

[quote name='doddy']No jakoś w tym domu nie mam drugiego posłania. Ale mam 3 psa. :evil_lol: Trzeci pies jednak jakoś nie robi za posłanie dla Maliny. Za to robi za skarżypytę jak Malina coś przeskrobie :lol:
to juz teraz wiemy skąd ta walka o ponton :diabloti: 3 psy i tylko jedno posłanko. Bidusie pieseczki :evil_lol::evil_lol:
A ta skarżypyta często ma coś do powiedzenia :cool3::cool3::cool3:

Posted

hajaa napisał(a):
U mnie w tej chwili dwa buraki upchane na jednym posłaniu, a drugie puste :diabloti:

moje to w ogóle mają w d****e posłanko, wolą wciskać tyłki do łóżka :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
to juz teraz wiemy skąd ta walka o ponton :diabloti: 3 psy i tylko jedno posłanko. Bidusie pieseczki :evil_lol::evil_lol:
A ta skarżypyta często ma coś do powiedzenia :cool3::cool3::cool3:

Skarżypyta to jest niezły alarm. Dziś np. mieliśmy Pralinkę w domu na noc i ta bidula zrobiła kupkę na panele bo bała się na dworze, więc Brenusia przyszła jak ta srała i mnie obudziła, że mam posprzątać.
Dziś Malina doszła do wniosku, ze będzie spać w pudełku z Ikei - i do niego wlazła... więc Brenusia też naskarżyła. :evil_lol: