HebaNova Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 a czemu wątek jest w "Już w nowym domu"? czy ja o czymś nie wiem? :-o Quote
Energy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='HebaNova']a czemu wątek jest w "Już w nowym domu"? czy ja o czymś nie wiem? :-o[/QUOTE] o:-owłaśnie co z maluchem? Quote
Jasza Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Tito jest w DT, sama nie wiem o co chodzi... Może Mod sie pomylil... Quote
Glutofia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Proszę o zmienienie celu bazarku. Aneta nie ma dostępu do neta, juz wyjaśniam w czym rzecz: Otóż Liki jest juz w nowym stałym domu. Bazarki rozpoczęły się wczesniej a niżeli znalazł się domek i lecą nadal. To ze pies jest w domu nie oznacza ze nie ma rachunków do zapłacenia w lecznicy.Aneta poprosiła moda o przeniesienie watku, ja Was teraz proszę o zmienienie tytułu bazarków. Srodki z nich uzyskane i tak pójdą na opłacenie długu w lecznicy za Likego. Quote
Energy Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 To super bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Powodzenia Likuniu w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Quote
Amarylis Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Hm. to na jaki cel ma napisać? spłata rachunku? to fajnie, że już ma piękny domek. :) Quote
Glutofia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Myślę ze mozna napisac Liki w nowym domu potrzebne fundusze na spłatę rachunku u wetów tak chyba bedzie dobrze Quote
Jasza Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Też zaraz zmieniam! Fajniście , że Tito już znalazł swoich ludzi i że oni go znaleźli!!:loveu: A może jakieś zdjęcia?:oops: Quote
__Lara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Glutofia']Proszę o zmienienie celu bazarku. Aneta nie ma dostępu do neta, juz wyjaśniam w czym rzecz: Otóż Liki jest juz w nowym stałym domu. Bazarki rozpoczęły się wczesniej a niżeli znalazł się domek i lecą nadal. To ze pies jest w domu nie oznacza ze nie ma rachunków do zapłacenia w lecznicy.Aneta poprosiła moda o przeniesienie watku, ja Was teraz proszę o zmienienie tytułu bazarków. Srodki z nich uzyskane i tak pójdą na opłacenie długu w lecznicy za Likego.[/quote] Superowo :loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Świetnie :) Maluch zasłużył na kochający domek :loveu: Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Chyba będą jak Amikat wróci z urlopu pracowitego i będzie miała dostęp do internetu.. Chętnie zobaczyłabym uśmiech na pycholku Tito!:loveu: Quote
Energy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Jasza'] Chętnie zobaczyłabym uśmiech na pycholku Tito!:loveu:[/QUOTE] Ja też:loveu: Quote
Glutofia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Będa będą wieści. Z pewnością Amikat Wam wszystko napisze. Wiem ze chłopczyk mieszka w domu z ogródkiem u miłej pani :) Quote
coronaaj Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Energy']Będą wieści z domku???[/quote] :multi::multi:Czekamy na wiesci z nowego domku i moze jakies fotki..:razz: Quote
HebaNova Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 przelałam na fundację stówkę z okazji wygrania bazarku u Amarylis :cool3: Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A z mojego bazarku dla Likiego uzbierało się 270 PLN :loveu: Dzięki Zachary i Jomie!! Dziękuję im serdecznie!:multi: Zachary przelała pieniądze na konto fundacji dzisiaj, a Joma otrzymała moje PW i mam nadzieję, że też przeleje... Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Jasza']A z mojego bazarku dla Likiego uzbierało się 270 PLN :loveu: Dzięki Zachary i Jomie!! Dziękuję im serdecznie!:multi: Zachary przelała pieniądze na konto fundacji dzisiaj, a Joma otrzymała moje PW i mam nadzieję, że też przeleje...[/quote] Jaki wynik :crazyeye: no nieźle ;) Quote
Piromanka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Co u Likiego w nowym domku? Są jakieś wieści? Quote
Energy Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Piromanka']Co u Likiego w nowym domku? Są jakieś wieści?[/QUOTE] Też jestem ciekawa co u Likiego:cool3: Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Energy']Też jestem ciekawa co u Likiego:cool3:[/QUOTE] Czy tutaj nikogo nie ma??? Co z Likim? Quote
Recommended Posts