Jump to content
Dogomania

Galeria sfory - czyli Luka, Chibi, Frotek i Hera (sic!) w pełnej krasie

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wcale tak dużo nadrabiania nie było :mad:

http://img42.imageshack.us/img42/6442/froportret.jpg - taka sierotka z niego :evil_lol: (każda łapa w inną stronę)
http://img526.imageshack.us/img526/9278/chiif.jpg - jaka koncentracja :loveu:
http://img30.imageshack.us/img30/7138/lu1aw.jpg - 'dawaj ciacho bo pożałujesz' :lol:

Narobiłaś mi ochoty na pójście nad wodę i chyba sprawdzę czy strumyk na odległych polach jeszcze płynie ;)

Posted

Wreszcie do was przyszłam. :evil_lol:
no zrób mi coś, ale ciągle zapominam o was, nie mam pojęcia dlaczego. :mdleje: Może dlatego, że mało cię widzę w innych galeriach? :cool3:

Luka jak zwykle piękna, cudowna, oh i ah. :loveu: Ile ona lat ma? :razz:

O! i widzę zmianę tematu galerii. :eviltong: Widzisz? spostrzegawcza jestem! :diabloti:

Posted

*Monia* - nie liczy się ilość, a jakość :diabloti:
U mnie woda ze zdjęcia już wyschła :roll: I nie mamy gdzie się chłodzić, a przez te upały żyć się nie chce :razz:

Sylwia K - Chibi załapała "foczkę" bardzo szybko, ale Luka długo ją męczyła :cool3: U Frotka spróbuję chyba przejść z AP do foczki, bo jak próbuję go z siadu naprowadzić to skacze wariat albo łapie się mojej ręki łapami :razz:

Cavy - za zapominanie się nie gniewam, bo sama wiecznie zaniedbuję galerie innych ;) Luka ma teraz ponad 5 lat. A spostrzegawczości serdecznie gratuluję :diabloti:

Pestka - pańcia sobie wymyśliła, że piesek ma pływać po piłeczkę, więc takie wchodzenie to nic jeszcze :diabloti:

Posted

Pora na suczki :diabloti:

Chciałam, żeby zrobiła "oprzyj się" i patrzała na mnie - jak widać, one tego nie chciała :diabloti:

...i tyle wyszło :diabloti:

Tyle zostało z mojego obiadku :roll::evil_lol:

Ustawiałam Chibi do zdjęcia i wkurzały ją komary:

:cool3:

Posted

karola&gacek - no, długo się trzyma ta piłka, aż dziw ;)

Talia - Luka się boi burzy (czyli: ciężarówek, odgłosu samolotów, huku maszyn pracujących w kamieniołomach, silnych porywów wiatru, czyli wszystkich rzeczy burzopodobnych :cool1:). Czasami też ściemnia, że się boi, kiedy chce wracać do domu, bo np nie chce jej się iść albo jest gorąco :roll:

Posted

Sylwia K - na razie był strzyżony, myślę, żeby pojechać do fryzjera gdzieś dalej i jednak go wytrymować :)

Talia - Luka często wykorzystuje swój "strach", żeby wymusić np powrót do domu, bo jej się nie chce iść dalej :cool3:

PinkyPie - dzięki :p

Fro ma nowego kumpla - psiaka od forumowej bejb, którego kiedyś nie lubił ;) wyrabia się chłopak, coraz więcej psów akceptuje, nie reaguje już z agresją, jest nadpobudliwy, ale bez złości...

Posted

Sam Fro :p

Fro ostatnio odkrył w sobie pudla - wchodzi do każdej wody, każdej kałuży i czeka, żeby mu rzucać do niej kamyczki. A jak mówię "idziemy" i odchodzę, to nagle baaardzo zainteresowany zaczyna grzebać w wodzie łapką, chlapie, zanurza pysk, jakby chciał ostentacyjnie pokazać, że on przecież WCALE nie słyszał, że go wołałam :evil_lol:

chude łapki :cool3:

i po wyschnięciu ;)

:cool1:

:loveu:

Posted

Jakie ładne fotki :loveu:. Z Frotka niezły ubaw miałam jak zobaczyłam chude łapki, tyłek w górze i ap :evil_lol:.
Gratulacje dla Frotka za postępy :multi:.
A gdzie Luka? :mad:

Posted

Talia - myślę, że odjajczony Fro nie ma takich ciągot, a jakby miał, to jednak wolałby suczki :diabloti:

maniaczka chlapanek ;)

zagryzanki

wiem, że fatalne zdjęcie, ale te szczęśliwe mordki wracających psów są cudne :cool3:

:cool3:

Posted

Monia - już, już Lusia będzie, moja wina, że włazicie akurat kiedy zdjęcia dodaję? :evil_lol:
specjalnie dla Ciebie :diabloti::

daj to *** ciastko! :angryy::evil_lol::evil_lol:

taaak, wiem, iż jest: rozmazane, nieostre i przepalone (wg Pana Fotografa, tfu, TZa:diabloti:)

tylko psy-amatorzy aportują piłki.. jedynie księżniczka Luka wie, do czego one naprawdę służą - do MASAŻU! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i to by było na tyle :cool3: jeszcze mam komórkowe z ulewnego dnia, podczas którego postanowiliśmy z Frotkiem potaplać się w zalanym kamieniołomie :diabloti: woda była cieplejsza niż ta padająca z nieba...:evil_lol: ale to kiedy indziej ;) dobranoc i dzięki za wpadanie tu :loveu: