Jump to content
Dogomania

Galeria sfory - czyli Luka, Chibi, Frotek i Hera (sic!) w pełnej krasie

Recommended Posts

Posted

[quote name='evl']Jest jakiś facet z Wałbrzycha (nie wiem czy to daleko od Ciebie czy nie) chętny na "naszego" jamnika Mańka, jeśli podczas wizyty się okaże, że nie poradzi sobie z aż tak dominującym jamnikiem jak Maniek, to może młodego mu podesłać?

Napisałam Ci pw ;)

Moni
a - wg tego "najbardziej niechciane=najwspanialsze", moim najukochańszym psem powinien być Frotek :evil_lol::evil_lol: Mi się wydaje, że mu się znowu hierarchia w stadzie zaburzyła. Wszyscy się zajmują młodym, więc Fro sprawdza, czy może sobie pozwolić na więcej... Nie, nie wyznaję TD :diabloti: Ale widzę po nim, że jest zestresowany i próbuje sobie z tym poradzić na różne sposoby, w tym takie, które mnie baaardzo irytują :cool1:

Trzymaj kciuki, trzymaj, bo coraz bardziej się w nim zadurzam, a to źle :oops:
Teraz znajoma też się zastanawia, ale nie wie czy się jej TZ zgodzi... Kurczę, nic pewnego dla nie go nie mam :shake:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zmierzchnica']Monia - wg tego "najbardziej niechciane=najwspanialsze", moim najukochańszym psem powinien być Frotek Mi się wydaje, że mu się znowu hierarchia w stadzie zaburzyła. Wszyscy się zajmują młodym, więc Fro sprawdza, czy może sobie pozwolić na więcej... Nie, nie wyznaję TD Ale widzę po nim, że jest zestresowany i próbuje sobie z tym poradzić na różne sposoby, w tym takie, które mnie baaardzo irytują

No i właśnie o Frotku najwięcej gadasz :eviltong:.
Właśnie - stres próbuje rozładować w jakiś sposób. Jego poukładane życie się pogmatwało i musi sobie poustawiać na nowo co i jak. Oby nie musiał długo odnajdować się w nowej sytuacji.

Trzymaj kciuki, trzymaj, bo coraz bardziej się w nim zadurzam, a to źle
Teraz znajoma też się zastanawia, ale nie wie czy się jej TZ zgodzi... Kurczę, nic pewnego dla nie go nie mam :shake:

Trzymam :kciuki:.
Też pytałam znajomych, ale wszyscy zapsieni i kolejnych na razie nie planują..

Posted

Sylwia K - on zawsze wygląda, jakby tak mówił, szkoda, że się tak nie zachowuje!:evil_lol:

Monia - wolę o nim mniej gadać i mieć mniej problemów z nim :evil_lol: dzięki, że pytasz, teraz coś się kroi, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie... Jak na razie wszelkie domki odpadły. Pan do mnie dzwonił, i pytał czy Jamnik wyrośnie na dużego psa. No pewnie, każdy dorosły jamnik przecież będzie kiedyś rotkiem! :diabloti:

karola&gacek - a nic nowego nie słychać, nadal mam 4 psy na głowie i jest śmiesznie, jutro zdjęcia wrzucę :cool3:

Posted

Hej, wybaczcie, że tak długo nie pisałam i że zaniedbuję galerie itd, ale mam urwanie głowy z 4 psami :cool1:

karola&gacek - taa, Jamnik zachowuje się jak jamnik. Może niepodobny z wyglądu wybitnie (oprócz tej długości), ale charakter to on ma :diabloti:

groszek83 - jamniki wpadają na mnie (i do mnie) same, nie ma tu mojej winy! :evil_lol: Nie chcesz może takiego malucha? :cool3:

Sylwia K - u nas lało od rana, teraz znowu parno się zrobiło i pełno chmur... :shake:Wszystkie psy są baaardzo nieszczęśliwe, że mokro i zimno - wszystkie oprócz jamnika, który szoruje tymi krótkimi łapkami po kałużach w dzikim pędzie, gryzie po kaloszach i jest bardzo z siebie zadowolony :diabloti:

*Monia* - u jamniora ciężko, to znaczy on jest zadowolony i szczęśliwy, ale ja nie mam żadnych perspektyw na dom dla niego. Szukam nadal, bo na pewno nie może zostać. Jeszcze za niedługo Luka będzie miała cieczkę :shake: Jeśli jamnik zostanie do tego czasu, to go tniemy, ale wolałabym żeby już był w nowym domu. Mimo wszystko 4 psy to naprawdę za dużo - nie jestem w stanie się do tego przyzwyczaić :cool1:
Fro wygląda lepiej i czuje się lepiej :cool3: (deszcz już nie przeszkadza mu AŻ tak bardzo, chociaż i tak najchętniej by w ogóle na niego nie wychodził:diabloti:)

Posted

groszek83 - jamniki wpadają na mnie (i do mnie) same, nie ma tu mojej winy! :evil_lol: Nie chcesz może takiego malucha? :cool3:

Yyyyyyyyyyy..... no nie chyba podziękuje:evil_lol:

Posted

Witamy się :p Żyjemy nadal :diabloti: A Jamnik nadal siedzi na DT :roll::cool3:

Komórkowce, bo mam lenia i mi się nie chce brać aparatu ze sobą:

bajorko :cool3:

taki fajny tor znaleźliśmy (dla psów z zakładu karnego :evil_lol:). Fro oczywiście bez problemu pokonuje wszystkie przeszkody :loveu:

Fro na wieży :cool3: