Evelin Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='pucka69']Evelin - ja Cie uprzedzam, że następnym razem sama przywiozę psa - nie będziesz mi wtykać takich cudnych psów! będzie to NAPRAWDĘ brzydki pies.[/quote] Pucka,ale jak Ty wybrałaś Śnieżkę :diabloti:,potem jest moja kolej :eviltong: Pucka nie cuduj-pies ładny czy nie,wszystko jedno-bez domu tak samo biedny... Tymczasem trzymajmy kciuki za udaną adopcję Bezy.... Quote
irysek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 no wlasnie, warto teraz troche nabic liczbe udanych adopcji tymi ladnymi, bo one przeciez tez czekaja na dom, a za jakis czas pucka moze podrzucic jakiegos brzydala hihi. warto ta pipi odciazyc z paru psiakow. bo jak widac u niej domow znalezc nie moga, a u murki ciach ciach ciach, jak z tasmy schodza. warto ta dobra passe wykorzystac. evelin podrzuc jej watek, to sobie zerkne ile jej tam psiakow jeszcze zostalo i jakie. Quote
Iza. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='irysek'] evelin podrzuc jej watek, to sobie zerkne ile jej tam psiakow jeszcze zostalo i jakie.[/quote] kliknij w banerek w moim podpisie ;) Quote
Ulka18 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Murka']Pan piszący maila zadzwonił i ma przyjechać po Bezę jeszcze w tym tygodniu :cool3::cool3::cool3:[/quote] Ten tydzien jeszcze ma sobote i niedziele, oby pan sie nie rozmyslil :p Quote
Evelin Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 I ja też czekam...zobaczymy,jesli się nie zgłosi widocznie nie tem dom był Bezie pisany..ale kciuki trzymam oczywiscie Quote
Iza. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 I ja kciuki trzymam za Bezowy domek :kciuki: :kciuki: ! Quote
Murka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Pan z Zamościa napisał mi, że mógłby Bezę odebrać dopiero w czwartek za tydzień i czy istnieje możliwość "zarezerwowania" suni, że gwarantuje jej odbiór itp. Poprosiłam o dokładne info o warunkach do jakich trafiłaby Beza, przesłałam wątek. Mam nadzieję, że cisza spowodowana jest oczekiwaniem na możliwość zalogowania się... Quote
Evelin Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 To czekamy na dalszy rozwój wydarzeń..Może jeszcze ktos się zgłosi? Myślałam,że przyjade do Lublina w poniedziałek ze Śniezką,klatką i nie tylko :) W takim razie w poniedziałek wysyłam wszystko pocztą... Nie wiadomo ile nam przyjdzie poczekac na nowy domek Bezy.. Quote
Ulka18 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja wam mowie Ciotki nie czekajcie, ani nie wierzcie w obietnice, juz zesmy sie nieraz przekonaly, ze rezerwacje moga sie okazac kompletnym niewypalem! Pies czeka, innych chetnych sie odmawia, a potem klapa. Jesli sie znajdzie chetny dom, to trzeba go sprawdzic i Beza powinna isc do adopcji. Quote
Murka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [B]Ulka[/B], jasna sprawa, tylko na razie nikt inny się nie zgłasza, więc czekamy czy pan z Zamościa się jeszcze odezwie :roll: Quote
ania_pelka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Och jaka ta Beza śliczna!! Dlaczego ja teraz nie moge wziąć psa?! Ale mam nadzieje, że jak będę szukać psiaka za rok czy dwa to znajdę właśnie takiego jak Beza. Pies moich marzeń... Quote
Evelin Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Rozmawiałam dzis z Pipi,opowiadała mi o Bezie..Pani z Milanówka zaprzysiegała sie, że Misię(czyli obecna Bezę weźmie),że rezerwuje na 100 % tylko jeszcze nie teraz bo to,bo tamto...Pipi jeszt uczciwa,jak komus obieca,to tak bedzie..odmówiła kilku potencjalnym domom (bo obiecała),a potem dostała sms,ze nie -bo nie... Słusznie Murka prawisz,rezerwacji na 100% nie ma,zgłosi się sensowny domek, niech Beza idzie,jak nie-czekamy.. Ogłaszać Beze dalej na innych stronach? Juz sama nie wiem... Quote
Murka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Ja w rezerwowaniu psiaków jestem baaaardzo ostrożna. Np. w przypadku Carmen jak już był dom sprawdzony i transport nagrany, to jak ktoś dzwonił to zapisywałam telefon i informowałam, że w razie gdyby Carmen nie pojechała to dam znać. Póki pies nie pojedzie to zawsze jest niepewność. Tymczasem przyszedł kolejny bardzo miły mail w sprawie Bezy... Czy Beza miała może kontakt z kotami u Pipi? Bo musimy przetestować, choć przypuszczam, że nie powinno być problemu :roll: Quote
Evelin Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Widziałam koty u Pipi..Ale nie pytałam jak Beza zachowuje się w stosunku do nich .Jutro o przyzwoitej porze zadzwonie do Pipi i napiszę. Quote
Murka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Po Bezę właśnie jedzie rodzinka z Lublina... Pan dzwonił dzisiaj z rana, zapytał o parę rzeczy i... od razu zapadła decyzja :multi: Jeśli Beza dzisiaj pojedzie, to tej pani co wczoraj pisała maila zaprezentujemy Śnieżkę :cool3: Quote
Jo37 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Trzymam kciuki . Rozumiem ,że po kilku dniach odbędzie się wizyta poadopcyjna . Quote
Murka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Pan wyraził jak najbardziej zgodę na wizytę poadopcyjną, będzie też przesyłał zdjęcia i informacje jak się sunia niewa. Także wygląda wszystko ok. Własnie dzwonił, za kilku minut będą :cool3: Quote
Evelin Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tak,wiem od Murki,że Beza pojechała.Nowy Pan Bezy sprawiła jak najlepsze wrażenie,chyba dobrze trafiła :multi::multi::multi: Jak sie cieszę:laola::laola::laola::laola::laola: Mówiłam Już Murce,że koszmarna Śniezka z kotami mieszkała u Pipi. Kwestia tylko gdzie pojedzie-do Warszawy czy do Murki.. Quote
halcia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Bezula ty na bnank jestes kochana od juz!:multi: Quote
Murka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Beza była wystraszona tyloma nowymi ludźmi, ale było pewne, że szybko się zaklimatyzuje. Jak się okazało szwagier Pańcia Bezy ma pieska ze schroniska lubelskiego i doskonale wie jak się postępuje z psiakami po przejściach. Zresztą p. Tomaszowi nie trzeba było nic tłumaczyć, bo miał świetne podejście do Bezy. Nie chciała iść na smyczy z wrażenia, więc powędrowała na jego rękach ;) W nowym domu już zjadła kolację i właśnie śpi po zabawach ;) [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/2391/1000370i.jpg[/IMG] Prześlę p. Tomaszowi wątek Bezy, może uda mu się zalogować ;) Quote
eloise Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dobrze by było, gdyby wątki innych psiaków też dało sie zamknąć w 10 stronach ;) to co w końcu z tą koszmarną śnieżką? :evil_lol: Quote
Recommended Posts