Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A&S napisał(a):
Margo byłoby bardzo super, mam tworzyć opisy dla psiaków czy sama potworzysz??

A&S zrób opisy jeśli możesz. Ja psiaków właściwie nie znam, a Ty masz z nimi znacznie lepszy kontakt :) Nie wiem tylko czemu Maciej się nie odzywa :cool3:

Posted

z nowych wieści: Figa- odnalazl się właściciel
Fago ma dom, co najlepsze Bond też!!!!
no i mała Gwiazdka (szczeniaczek) też:multi:

Ale przybyły nowe psiaki, wstawię zdjęcia, tylko proszę o szybką instrukcję!!!

Posted

poza tym postaram się jutro lub pojutrze zrobic wątek Dakocie, no co za Skarb!!!jest taka cudowna, wpatrzona w człowieka, a spotkało ją z jego strony tyle złego...ale powoli Sylwia z Robertem wyprowadzają małą na prostą, są świetne efekty, gdyby tylko domek się znalazł...

a taka jestem słodka:

Posted

no to na dzisiaj wystarczy:)

zwróćcie uwagę na zdjęcie Dakoty w poprzednim poście i porównajcie je z tym z pierwszych postów, od razu widać znaczną różnicę!

jutro postaram się powstawiać kolejne zdjęcia, Fiorsteinbock dzieki wielkie za instrukcje!

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Moge liczyć na ogłoszenia do "Oferty"? Tydzień temu też nie dostałam :(

Kisiaraf, Adka jest na kolonii, wraca w piatek a Sylwia nie ma chyba dostepu do netu.
Moze ja moglabym pomoc, tylko nie wiem za bardzo o co chodzi z ogloszeniami, ktore mialas otrzymac :oops:

Posted

Ogłoszenia mają wyglądać mniej więcej tak:

PIESEK o imieniu Uno jest dużym łagodnym psem, ma piękne umaszczenie pyszczka, cały w kolorze czarnym z jasnymi kawałkami sierści na łapach i pyszczku. Ma około 4 lat. Jest spokojnym tolerującym innych pieskiem. Uno czeka na swój jedyny wymarzony domek…
Tel. 510 433 322
SUCZKA o imieniu Sofia jest bardzo łagodną i kochająca sunia w typie owczarka niemieckiego, średniej wielkości. Ma niecały rok, ładnie chodzi na smyczy. Czeka na odpowiedzialnego opiekuna. Tel 510 433 322
a były już: Karina i Sarna, Uno, Sofia, Falk, Piter, Figa, Bondi
teraz jeszcze poprawiam pozostałe ogłoszenia więc masz troszke czasu :)

Posted

Tak myślałam, że rudzielec wzbudzi zainteresowanie:lol:
trafił z interwencji, ale nie pamiętam skąd, jego historia jest dość skomplikowana,
Hasior bo tak ma na imię miał chip'a i udało się znaleźć właściciela, no i tu najlepsze: w KOŁOBRZEGU!!!
Hasior zaginął rok temu i przez ten rok w jakiś niewytłumaczalny sposób znalazł się na Dolnym Śląsku i trafił do Uciechowa...
Ale jego właściciel stwierdził, że jednak go nie chce, bo za daleko by musiał po niego jechać...
no nie wiem co o tym myśleć, może lepiej nic nie myśleć;)
także Hasior jest narazie na kwarantannie, a co będzie dalej zobaczymy...

Posted

SUCZKA o imieniu Zuza, łagodna i towarzyska, uwielbiająca zabawę i robiąca niesamowite minki. Suczka około roczna, średniej wielkości w typie owczarka niemieckiego, szybko ucząca się komend. Zuza prosi o szansę na nowe życie...
Tel. 510 433 322

PIESEK o imieniu Agent. Spokojny, zrównoważony i bardzo łagodny. Jest małym, ośmioletnim staruszkiem o czarnym umaszczeniu z białym krawacikiem. Agent prosi o domek, na stare lata...
Tel. 510 433 322

Tyle moge napisac, reszty podopiecznych nieznam - Huskiego moze WiWi przedstawi? Masz jakies informacje odnosnie wieku, charakteru pieska?

Posted

Hasior jeszcze nie jest do adopcji, jest na kawarantannie i z tym właścicielem to nie do końca wiadomo co będzie, także póki co przedstawiłam go na wątku, a jak wróci Sylwia to poinformuje dokładnie czy można mu już szukać domku.

SUCZKA o imieniu Dakota, wpatrzona w człowieka,toleruje inne psy, jest małą młodziutką suczką, która w życiu przeżyła już wiele złego, pokaż jej, czym jest prawdziwy kochający dom...

Tel. 510 433 322

Coś na szybko skleciłam, czy może być?

Posted

Ja nie wiem, czy Wy o tym wiecie, ale od jakiegoś czasu zbieramy dla Was helpery - obroże i smycze ;)
Zbiórka trwa do końca września, później wyślę Wam paczkę.
Może moglibyście pomóc w rozreklamowaniu akcji?

Pozdrawiam ciepło :loveu: