Tilia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 napisałam o Ravenie na charcim forum i zaraz dam na wilczarzowe z tego co piszecie, z charakteru też jest zupełnie "deerhoundzia", spokojna, łagodna, bezproblemowa... Quote
rotek_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 dokładnie:multi: i rzeczywiście podobna do tej rasy wydaje mi się ze Ravena może nie jest aż tak wysoka jest ciut większa od dużego onka z którym mieszka w boksie, ale przy tm dużo smuklejsza od niego jeśli chodzi natomiast o charakter zgadza się:loveu:to wspaniały zrównowarzony pies Tilia, proszę poproś charcich forumowiczów o ogłoszenia bardzo przydadzą się suni...tym bardziej że mi powoli zaczyna brakować czasu na wystawianie czegokolwiek --------------------------------- Do pilnej adopcji jest Grand http://www.dogomania.pl/forum/f28/przywiazany-sznurkiem-do-parkowej-lawki-czekal-na-smierc-potrzebne-ogloszenia-146415/#post13011632 i Biszkopcik http://www.dogomania.pl/forum/f1155/nie-ma-imienia-nie-ma-domu-nie-ma-niczego-oprocz-wlasnego-boksu-146022/?highlight= te dwa psy nie nadają się zupełnie do schroniska z nich wszystkich te psy nie potrafią znaleźć sobie miejsca proszę o ogłszenia nawet po jednym dla dwóch bid uciechowskich Quote
justynavege Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dziś miałąm telefon od miłej osoby chętnej do pomocy jako wolontariuszka nie jedna osoba ;)) Sylwia skierowałam Ją do Ciebie - odezwała się ? moze pomoc w ogłaszaniu by tez mogły zaoferować? Quote
wroobelterrorystka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sylwia ale Ravena jest młoda, może jeszcze urosnąć ;-) Quote
Kisiaraf Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 W niedziel jade na chrzciny dlatego ogłoszeniami do Oferty musze się zając w sobote. Wieczorkiem postaram się pozbierać do kupy jakie psiaki od Was już były ogłaszane. A&S sorka, że wcześniej tego nie zrobiłam ale czasowo nie wyrabiam. Quote
rotek_ Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 kisiaraf, mail wysłany wielkie dzięki jeszcze raz:loveu: justyna, z uciechowa wracam tak późno że nie jestem w stanie pisać na klawiaturze...dzisiaj znalazłm trochę czasu i nadrabiam zaległości. rozmawiałam z dziewczynami, poprosiłam je o ogłoszenia dla psów-to podstawa....miały przyjechać w weekend mnie akurat dzisiaj nie było i pewnie w poniedziałek się dowiem jak minęły te dwa dni w schronisku Tilia, może ktoś na charcim forum zrobi ogłoszenia dla Raveny...sunia jest tak idealna, że aż trudno uwierzyć że ktoś ją wyrzucił:shake: kilka fotek: Agent-dla mnie najfajniejszy psiak w schronisku:loveu: nowa sunia średniej wielkości przestraszona. jeszcze w piątek podchodziła do człowieka na ugiętych łapach z podkuolnym ogonem. Jej właściciel zapił się na śmierć Senega-4 miesięczny szczeniak-spokojna Odi podobieństwo uderzające:evil_lol: Quote
rotek_ Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 nowa sunia wystraszona- przez dwa dni nic nie zjadła dziadek Quote
rotek_ Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 SIGMA SENEGA MARIO justyna, która dogomaniaczka zajmowała się chartami???? chciałabym podesłać jej ravenę Quote
justynavege Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Fart anhan1 resztę gdzieś mi wcieło kontaktów charcich :oops: Quote
Kisiaraf Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Będą od Was dziewczynki jakieś nowe ogłoszenia do Oferty? Quote
justynavege Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 rotus skoro Bizkopt ma juz dom ogloszenie jego w tv sudeckiej bedzie miala ravena ( dziekuję Edytko :loveu:) przydałoby sie pozaklądac psiakom ktore nie maja watki krociutki opis i fotka - to ulatwi robienie ogłoszen przepraszam za literówki ale zarcie słonecznika nad klwiaturą sprwiło ze nie dział tak jak ja chcę :P Quote
Wiwi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ale dużo nowych mordek, chciałbym strasznie przyjechać, ale utknęłam tymczasowo we wro...może jakoś w przyszłym tyg. się uda w końcu eh, jak coś to jestem pod tel., gdyby było coś wiadomo w sprawie Hasia Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ogloszenie Raveny polecialo do Sudeckiej :cool3: Quote
rotek_ Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 dzięki wam za wszystko dzięki gorączce dzisiaj siedzę w domu i mam chwilę czasu żeby puzupełniać wątki W niedziele były dwie udane adopcje rano do adopcji poszedł staruszek AGENT jak tylko będę w stanie jadę do niego na kontrolę, chociaż i tak wiem że znalazł raj na ziemi:loveu: i po południu został adoptowany staruszek Biszkopcik- 15 lat Oba pieski trafiły do rodzin kochających pokrzywdzone zwierzęta. Obie rodziny mają przygarnięte zwierzęta z ulicy i koniecznie chciały dać dom psom bez szans na adopcję! więcej napiszę na ich wątkach wczoraj wieczorem przybyły kolejne dwa psiaki jeden mały średniak-czarno biały-prześliczny i drugi rudy mieszaniec pekińczyka niestety na okres zimy są najgorsze adopcje i widać różnicę pomiędzy wrześniem a sierpniem już.... Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Gratuluje Rotek :multi::multi::multi: udało sie! Wczoraj Adka pisala czy Agent tez poszedl, ja odpisalam, ze nie wiem chyba nie...tylko Biszkopcik! Qrcze!!! a jednak! Super robota Cioteczki! Quote
justynavege Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 oj dobrze ze to Agent poszedl bo jak rozmawiałam z rotkowa to owszem mowila mi le ja zakrecona zwatpilam czy to agent czy inny psiak :oops: to były chyba najpilniejsze adopcje teraz Grand Sylwia ktory jeszcze oprocz Granda psiak najpilniejszy jest?? Quote
rotek_ Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Grand to kolejny psiak bez szans na adopcje- raz został zabrany z boksów ale na kwarantannie znowu zaczyna robić się ciasno i znów będzie musiał wrócić na boksy ogólne.... Ostatnio jak tam był pomimo tego że żaden pies nie atakował go Grand cały czas się trzęśł się ze strachu On sobie porostu nie radzi w schronisku Dodatkowo osoba która go adoptuje będzie musiała mieć ooogromne serce dla psów. Grand ze względu na poprzedniego właściciela który traktował go tak a nie inaczej stał się bardzo zamknięty w sobie....do mnie zaczął cieszyć się dopiero po paru tygodniach...dodatkowo jego lekka przygłuchawość sprawia że nie powinno się go spuszczać ze smyczy. Jeśli trafi do domu powinien wyładnieć...póki co to koopka nieszczęścia Oprócz Grandusia wszystkie psiaki bez problemu odnalazły się w schronisku Myślę ze w kolejności za grandusiem mogłaby być Sigma....supersunia charakter ma boski.....mini piesek o wspaniałym spojrzeniu justyna, Sigma w charakterze przypomina mi dianę tylko ona jest raczej łagodna do psów ale niestety dla niektórych 5 letni pies jest już za stary Quote
justynavege Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sigma ma watek? rotuś ale dla niektórych 15 latek jest młody :loveu: i o takich nam chodzi :) Quote
wroobelterrorystka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 oo jakie super wieści :) Agent to staruszek, który przeżywał drugą młodość ;-) jak mi się uda, to w sobotę po 14 odwiedzę ogony, Sylwia będziesz?:) Quote
Kisiaraf Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jakiś czas temu ogłaszałam psiaka z Gliwickiego schronu: Jackson już poszedł do domku,a ja mam teraz zapytanie o niego. Czy może macie jakiegoś podobnego psiaka, którego mogła bym zaproponować???? Przy okazji jak już pisze to jak znajdziecie chwilke pamiętajcie o ogłoszeniach do Oferty. Quote
rotek_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 na ogół na weekendy mnie nie ma ada się zapowiadała że może wpadnie Quote
rotek_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 PITER młody zwariowany pies, lubi biegać i bawić się nigdy nie mieszkał w mieszkaniu i jego ojciec albo brat FALK superpies duży, karny, zna podstawowe komendy, całe życie mieszkał w kojcu ogoszenia prześlę jak tylko wrócę do domu. Sigma jeszcze nie ma wątku Quote
_ogonek_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 rotuś postaram msię. Jak się dodzwonię do pana roberta i mnie odtransportuje to mam cały weekend wolny :) mam wątki pozakładać? potem wyedytuję jak zrobię swój wywiad środowiskowy. Quote
Recommended Posts