Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nesssssa, dzięki za linki
warto zastanowić się nad nimi
a ceny są naprawdę atrakcyjne
mam nadzieję ze częściej będziesz do nas zaglądać:multi:

Marlena:), już można nazwać Cię opiekunką Una:loveu:

w przyszłym tyg. powstawiam nowe fotki do pierwszych postów

w Schronisku doszliśmy do wniosku że Bond-ślepek nie może po kwarantannie trafić na boksy ogólne
nawet najmniejsze psy go zdepczą

do momentu znalezienia domu musi zostać w boksie:shake:
jemu najpilniej jest potrzebny nowy dom
proszę pomóżcie mi szukać dla niego swojego miejsca

Posted

Ja również tu zaglądam. Trzymam za Was kciuki dziewczyny mam nadzieje, że Oferta pomoże choć troszke w znajdowaniu domku trzymam mocno kciuki. Jak znajde też chwilke to poogłaszam Wasz psiaki na portalach na których jestem zarejestrowana. Pozdrawiam:loveu:

Posted

do postów na pierwszej stronie dodałam nowe psiaki
jutro porobię lepsze zdjęcia, dzisiaj było tylko tak na szybko

piesek z postu 11. to siwizna....on jest jednym z psów które potrzebują pilnie ogłoszeń

Posted

Poker napisał(a):
ja też się cieszę,że ośrodek działa :multi:
a jeszcze bardziej bym się cieszyła, gdyby pan Robert chciał stosować rabaty dla dogomaniackich psów, jak to robi wiele hotelików. W końcu wkład dogomaniaczek w powstanie tego ośrodka nie jest mały. 35zł za dobę , to naprawdę jest dużo dla nas.

popieram, z dogo poszlo do uciechowa mase rzeczy, z ktorych w srodku jest zrobiony. sama wozilam :)
a cena zawrotna...

Posted

irysek napisał(a):
popieram, z dogo poszlo do uciechowa mase rzeczy, z ktorych w srodku jest zrobiony. sama wozilam :)
a cena zawrotna...

Uciechów ma ogrom potrzeb i nie jest do końca przystosowany - braki ogromne i nie może przyjąc psiaków za free, jeżeli ktoś zdecyduje się psa oddac pod opiekę na miesiąc myslę, ze pewnie cena nie jest ostateczna.
Takie wytykanie co kto komu dał jest mało stosowne.

Posted

yewcia1 napisał(a):
Uciechów ma ogrom potrzeb i nie jest do końca przystosowany - braki ogromne i nie może przyjąc psiaków za free, jeżeli ktoś zdecyduje się psa oddac pod opiekę na miesiąc myslę, ze pewnie cena nie jest ostateczna.
Takie wytykanie co kto komu dał jest mało stosowne.

nikt nie wytyka co kto i komu dał.
Wiadomo,że Uciechów ma nadal wielkie potrzeby i musi na siebie zarabiać.
To ja powiedziałam,a Irysek przytoczył moją wypowiedź,że dla psów dogomaniackich mogłaby być jakaś zniżka, jak to robią w innych hotelikach,nikt nie oczekuje opieki nad psem za friko.Ale cena 8-10 zł za dobę ,a 35 zł to wielka różnica.
Napisałam ,że mnóstwo osób z dogomanii pomogło w różny sposób Uciechowowi i można by oczekiwać,że ono również choć trochę pomoże psom dogonmaniackim.
Yewcia, rzadko bywasz na dogo i może nie oreintujesz się jak dużo psów opłacamy i 1000 zł na 1 psa miesięcznie jest nie do przeskoczenia , natomiast 350 -400 zł da radę uzbierać, nie mówiąc o tym,że więcej psów wtedy da się uratować.

Posted

Wiecie co naprawdę przykro jest czytając takie posty... Bo ja to robiłem to chcę teraz tak... Przykre, naprawdę.
Poker, psiaki dogomaniackie nie mają już szans w Uciechowie. Zapraszam serdecznie na wątek Hamera. Kierownik (p. Robert) jest 'inaczej' nastawiony do stowarzyszeń. Już dostali kopa od właśnie stowarzyszeń, teraz sytuacja się powtarza. Więc....

Posted

A&S napisał(a):
Wiecie co naprawdę przykro jest czytając takie posty... Bo ja to robiłem to chcę teraz tak... Przykre, naprawdę.
Poker, psiaki dogomaniackie nie mają już szans w Uciechowie. Zapraszam serdecznie na wątek Hamera. Kierownik (p. Robert) jest 'inaczej' nastawiony do stowarzyszeń. Już dostali kopa od właśnie stowarzyszeń, teraz sytuacja się powtarza. Więc....

Przykre jest to co Ty piszesz.
Staram sie pomagać również ludziom i nieraz dostałam za to w d..., czy w związku z tym mam stosować odpowiedzialność zbiorową?
Pan Robert doświadczył wiele złego , ale i dobrego, fajnie by było gdyby o tym dobrym też pamiętał.
Jeszcze raz podkreślam,że nikt nikomu niczego nie wylicza.
2 lata temu nie było jeszcze tutaj Ciebie, więc o wielu sprawach nie masz pojęcia.
A podobno dobro wraca , ale zaczynam wątpić ........
I jeszcze jedno pytanie, czy to,że dogomaniackie psy nie mają szans w Uciechowie to oficjalne stanowisko pana Roberta czy Twoje zdanie?

Posted

Poker, ale ja rozumiem. Wiem że ciężko jest opłacić psiakom hotel. Nie raz nie dwa widziałam to na dogo.
Nikt nie jest szczęśliwy kiedy takie coś się dzieje. I nie to nie moje zdanie.
Tak na marginesie, zawsze próbować trzeba ;) I już.
I tak dzięki pomocy wielu osób które są i nie ma ich na tym wątku Uciechów jest. I to jest najlepsze w tym wszystkim :-)

Posted

można śmiało podziękować stowarzyszeniu Niczyje
które orzeźbiło Roberta na ponad 1000zł, a teraz wypiera się wszystkiego
psy ze stowarzyszeń mają zakaz wstępu

Poker ja pamiętam jak dla dogomaniackich psów były zniżki...około 12zł za dobę
za hammera wielkości doga było to chyba 20zł za dobę

Dogomaniacy zrobili na prawdę dużo i gdyby nie Wy nie wiem jakby to skończyło się:shake:
Można oczywiście dzwonić do Roberta i spytać się jak wyglądałaby sytuacja prywatnej osoby, ale za dobrze znam Roberta

Tak jak w przypadku Hammera część psów pewnie zostanie na głowie schroniska ale jego "opiekunowie" odwrócą się do nas plecami
no jak moglibyśmy wyrzucić psa przed budynek? Dobrze każdy wie jak postępuje Robert i pies jest bezpieczny a płacić za niego już nie trzeba:-(

Potrzeba są jeszcze większe, Wbrew pozorom starcza nam już tylko na paliwo żeby dojeżdżać do psów, ale o prawdziwej wypłacie możemy jeszcze długo zapomnieć

W Uciechowie nie przelewa się, ale już na tyle stoimy na nogach że nie musimy żebrać o każdy grosz

Zapraszam wszystkich do nas
bo dopiero po kilku dniach pracy w schronisku poznaje się smak ciężkiej pracy
dla nas jest to praca która daje satysfakcję i to wynagradza nam wszystko

Posted

JAk będę miała psa w potrzebie, to poproszę p.Roberta o pomoc.
A w sumie co się dzieje z Hamerem?
Co oprócz pieniędzy jeszcze potrzebujecie? Niestety własną pracę służyć nie mogę,nie te latka :oops: