fiorsteinbock Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dobra Rotus :multi: Koncze upiekszac Ramonke i przesylam Adce :eviltong: Jutro nie dam rady podjechac, moze w sobote zdaze, to bysmy trzasneli nowej bidulce... Quote
fiorsteinbock Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jarek... znają Panie tegoż Jegomościa? ...tak sobie dreptam po uciechowskiej ziemi... ...w matczynych rękach...(Panie Robercie, prosze wybaczyc komentarz, ale sama widziałam kogo obrał za Mamusie :razz:) ...tup tup tup...Mamcia odchodzi! szybko! muszę Cie dogonic!... Quote
Margo05 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wymiękłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Margo05 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wymiękłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zebys na zywo zobaczyla Jarusia...jak przebiera tymi krociutkimi nozkami w pogoni za P. Robertem :krolik: ...od razu mi sie przypomnialo: dupcia jak u kaczuszki a nozki tuz tuz... Caly Jarus :loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Zebys na zywo zobaczyla Jarusia...jak przebiera tymi krociutkimi nozkami w pogoni za P. Robertem :krolik: ...od razu mi sie przypomnialo: dupcia jak u kaczuszki a nozki tuz tuz... Caly Jarus :loveu::loveu::loveu: Zgadzam się z Tobą w całej rozićgłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justynavege Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :evil_lol::evil_lol: czyżbym się dobrze domyślała skąd imię Jaruś :evil_lol::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Justyna, bardzo dobrze kombinujesz :evil_lol: Ładuję zdjęcia na fotosika zaraz podrzucę linki tutaj do albumów Quote
_ogonek_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Biszkopcik - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Grand - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Ravena - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Ramzes - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl rotuś zakladaj wątki... Ja nie wyrabiam chwilowo... :( Nadrobię jutro bajważniejszy jest Grandzik. Quote
rotek_ Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 robert dzisiaj jest sam, jakby co jest pod telefonem... dzisiaj będą próby dowiezienia nowych kojców suczka mini dostała imię DODA:evil_lol: wczoraj została zabrana przez swoich włascicieli i okazała się Psotką Ada postaram się dzisiaj założyć bidakom wątki jutyna, no co ty to nie od jego Jarosława:diabloti: bo jeszcze nas do więzienia wsadzą Jaruś zwany także Kakim został znaleziony w dzień targowy na środku ulicy, prawdopodobnie komuś uciekł lub wyleciał z torby Ma swój wybieg za schroniskim postaram się uzupełniać informacje na bieżąco.... fiorsteinbock czy masz to zdjęcie bez naszego loga...chciałabym wystawić do gazety Quote
justynavege Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 no to Jaruś vel kaki miał wielkei szczescie i nie skończy jako kaczka w buraczkach na czyimś stole :diabloti: taaa nie od tego , jasne :evil_lol: Sylwia daj zdjęcia Biszkopcika , zapadł mi cholernik w serce :-( Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Rotek mam calej czworeczki fotki bez loga - przesle Ci na maila, ile ma byc, po jednym kazdego psiaka??? Quote
justynavege Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 fiorsteinbock masz zdjęcia Biszkopta? pilnie potrzebne do allegro Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 justynavege napisał(a):fiorsteinbock masz zdjęcia Biszkopta? pilnie potrzebne do allegro Mam z Logo i bez - dawaj adres mailowy - przesle blyskawicą :diabloti: Quote
rotek_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Dzięki Edytko, Właśnie o fotkę Granda mi chodziło Reszta psiaków miała już ogłoszenia w druku. Chciałabym wam podziękować za to że zajęliście się wątkami podczas mojej nieobecności...dzięki wam np Zuzia zwana teraz Sabą siedzi w nowym domu Quote
rotek_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/grand-dla-osoby-o-wielkim-sercu-pomozcie-146415/ wątek Granda Quote
Margo05 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 I gdzie te dane od Maćka? Strona stoi jak stała :shake: Quote
rotek_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 ponowię prośbę...strona nie ukrywam jest ważna dla każdego schroniska Margo.....potrzebujemy kontroli przedadopcyjnej na łomiankach:roll: wiesz jak ja cię lubię:p dałabyś radę? Quote
Tilia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Proszę o jak najwięcej informacji i Ravenie. Może jakiś portrecik? Chciałabym o niej napisać na charcim forum. Quote
fiorsteinbock Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cioteczki, zajrzyjcie na bazarek dla Dropsika, same cudenka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/autorska-bizuteria-na-hotel-dla-maltretowanego-dropsa-do-30-09-a-146794/ Quote
rotek_ Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 jedno z ostanich zdjęć Raveny Ravena jest duża, smukła, spokojna, łagodna Przez pierwsze dni chodziła tylko z podkulonym ogonem Jej umaszczenie nie jest kruczo czarne, a ma jaśniejsze czasami grafitowe przejaśnienia Sierść hmmm...coś pomiędzy szortkowłosym psem a roztrzepanym szczeniakiem:p Nie ciągnie na smyczy, łagodna do innych psów i kotów Ktoś kto ją adoptuje będxzie miał wspaniałego towarzysza zupełnie bezproblemowa tilia więlkie wielkie dzięki Quote
_ogonek_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Przerażona na widok nowych osób. Wspaniale chodzi na smyczy trzeba jej przyznać :) Quote
Kisiaraf Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Przypominam o ogłoszeniach do Oferty-bardzo proszę 10 :) czekam do wieczorka Quote
_ogonek_ Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 kisiaraf a ja proszę o liste psiaków które już były, plisss Quote
Recommended Posts