Delvardian Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ale mnie tu dawno nie było, łohoho... Tak patrzę na te cuda pastelowe i tak sobie myślę, że fajnie byłoby się nauczyć nimi malować, bo jednak kolor... to kolor:) No, ale póki co ciapam dalej ołówkiem. I może trochę węglem;) Konia zrobiłam! Quote
Aga3006 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Kamila, świetne są:loveu:, chociaż szkoda, że tak urywasz ostro te rysunki, kiedyś wstawiałaś onka i on tak fajnie zanikał na dole:oops: Delvardian podoba mi się:loveu:, takie tło trudno się rysuje Quote
LeCoyotte Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 betty_labrador napisał(a):koń cudowny! :) Podzielam zdanie;) A Twój kuń?:cool3: i las? Quote
betty_labrador Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 LeCoyotte napisał(a):Podzielam zdanie;) A Twój kuń?:cool3: i las? Mój kun biegnie ale brakuje mu nóg-więc raczej szybuje w powietrzu. Jaki las? Ten za płotem to rośnie i jest piękny :) Muszę się przyznać że brakuje mi motywacji do rysowania..ostatnio dostałam taką bo wpadło zamówienie na wilka w lesie no i już ma kolorową głowę ;) więc pewnie przescignie kunia :eviltong: A Ty Tobi też nic nie wstawiadz ostatnimi czasy -czy ukrywasz coś przed nami? :razz: Quote
rodzice Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 koń wymiata , wygląda jak fotka . Jestem zachwycona :loveu: Quote
Delvardian Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Dziękuję Wam wszystkim!:) Aga3006 - pozory:) To tło jest najłatwiejszym jakie mi przyszło ciapać - cieniujesz(ew. rozcierasz + kładziesz drugą warstwę ołówka) a potem formujesz gumkę chelbową i jaaazda:P Tutaj akurat był węgiel:)) Quote
betty_labrador Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 No tak! Gumka chlebowa! Czemu na to nie wpadłam :) a tak sobie myślę że chciało Ci się tyle czasu siedzieć nad tłem obrysowujac jasne miejsca :eviltong: Quote
Delvardian Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Obrysowywanie to swoją drogą, bo samo tło mi zajęło dobre 2h - ciągle coś poprawiałam, bo mi nie pasowało. I ostateczna wersja i tak jeszcze nie jest tą idealną, aaaale... Jak nie tym razem to następnym;p Quote
betty_labrador Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Delvardian napisał(a):Obrysowywanie to swoją drogą, bo samo tło mi zajęło dobre 2h - ciągle coś poprawiałam, bo mi nie pasowało. I ostateczna wersja i tak jeszcze nie jest tą idealną, aaaale... Jak nie tym razem to następnym;p No to tez jednak sie troche zeszło :) To może ja jednak pokaże zaczętego wilka :) Quote
betty_labrador Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 no i ten nieszczęsny szybujący kuń :lol: Quote
LeCoyotte Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 betty_labrador napisał(a):Mój kun biegnie ale brakuje mu nóg-więc raczej szybuje w powietrzu. Jaki las? Ten za płotem to rośnie i jest piękny :) Muszę się przyznać że brakuje mi motywacji do rysowania..ostatnio dostałam taką bo wpadło zamówienie na wilka w lesie no i już ma kolorową głowę ;) więc pewnie przescignie kunia :eviltong: Pomieszałem kunia z wilkiem... :lol: Zawsze rysujesz na białym papierze? A Ty Tobi też nic nie wstawiadz ostatnimi czasy -czy ukrywasz coś przed nami? :razz: wszystko co mogę to daję na www lub fb;) kocur Quote
black sheep Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Właśnie "polubiłam" Twoją stronę na fb, teraz nie pozostaje mi nic innego jak dociekać, jak Ty to robisz;) Piękne Quote
betty_labrador Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Jak to pomieszales kunia z wilkiem? :eviltong: jak spojrzales na wilka pomyślałes że to kun, a jak na konia ze to wilk haha :lol: tak rysuję ma białym bo nie mam kolorowego hmmm :) myślisz że kolorowy coś zmienilby w moich pracach? Widziałam twoją stronę www o na fb -tylko tak powiedziałam żebyś nam co i tu zaprezentowal :) Quote
Aga3006 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 betty, koń ma chyba nogi zbyt krótkie, ale fajny, kończ, kończ. LeCoyotte, nuuuuda, jak zwykle super :evil_lol: babuszka Quote
betty_labrador Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Aga no piękna babuszka :) a co do konia to mi ssię wydaje że przynajmniej jego przednia już w kolorze nogę może skracać złe wycieniowanie-zobaczymy jak to będzie wyglądać jak skończę-to ocenicie :) Metka pięknie :loveu: Quote
diabelkowa Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 a ja zapraszam do polubienia mojej galeri na fejsiku :) https://www.facebook.com/pages/Katarzyna-Waniek-art-gallery/1386613698265060 Quote
Ewanka Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Dziewczyny, ale jesteście zdolne, świetna galeria talentów :) Quote
betty_labrador Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 To ja wilka namalowalam -tylko jeszcze tło :) Quote
rodzice Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Aga ty jesteś samouk tak zwany czy tez po studiach ? Kurcze szok , babka jak zdjecie . Padam i kwiczę . Quote
Iwonaaa Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Fajny blog http://ilojleen.blogspot.com/... Quote
gucio67 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 nie było mnie tu trochę :) AgaMasel myślałam że to zdjęcie ! :crazyeye: Kocham twoje dzieła :loveu: Betty masz już pomysł na tło ? I konik śliczny jak narazie ;) Metka04 koń śliczny ;) LeCoyotte zakochałam się !!! :loveu: Ja narysowałam araba,ale zdjęcie nie chce się załadować :angryy: No nic,spróbuje później . Quote
Recommended Posts