Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale mnie tu dawno nie było, łohoho...
Tak patrzę na te cuda pastelowe i tak sobie myślę, że fajnie byłoby się nauczyć nimi malować, bo jednak kolor... to kolor:)
No, ale póki co ciapam dalej ołówkiem. I może trochę węglem;)
Konia zrobiłam!

Posted

Kamila, świetne są:loveu:, chociaż szkoda, że tak urywasz ostro te rysunki, kiedyś wstawiałaś onka i on tak fajnie zanikał na dole:oops:

Delvardian podoba mi się:loveu:, takie tło trudno się rysuje

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Podzielam zdanie;) A Twój kuń?:cool3: i las?

Mój kun biegnie ale brakuje mu nóg-więc raczej szybuje w powietrzu. Jaki las? Ten za płotem to rośnie i jest piękny :)

Muszę się przyznać że brakuje mi motywacji do rysowania..ostatnio dostałam taką bo wpadło zamówienie na wilka w lesie no i już ma kolorową głowę ;) więc pewnie przescignie kunia :eviltong:

A Ty Tobi też nic nie wstawiadz ostatnimi czasy -czy ukrywasz coś przed nami? :razz:

Posted

Dziękuję Wam wszystkim!:)
Aga3006 - pozory:) To tło jest najłatwiejszym jakie mi przyszło ciapać - cieniujesz(ew. rozcierasz + kładziesz drugą warstwę ołówka) a potem formujesz gumkę chelbową i jaaazda:P
Tutaj akurat był węgiel:))

Posted

Obrysowywanie to swoją drogą, bo samo tło mi zajęło dobre 2h - ciągle coś poprawiałam, bo mi nie pasowało. I ostateczna wersja i tak jeszcze nie jest tą idealną, aaaale... Jak nie tym razem to następnym;p

Posted

Delvardian napisał(a):
Obrysowywanie to swoją drogą, bo samo tło mi zajęło dobre 2h - ciągle coś poprawiałam, bo mi nie pasowało. I ostateczna wersja i tak jeszcze nie jest tą idealną, aaaale... Jak nie tym razem to następnym;p

No to tez jednak sie troche zeszło :)

To może ja jednak pokaże zaczętego wilka :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
Mój kun biegnie ale brakuje mu nóg-więc raczej szybuje w powietrzu. Jaki las? Ten za płotem to rośnie i jest piękny :)

Muszę się przyznać że brakuje mi motywacji do rysowania..ostatnio dostałam taką bo wpadło zamówienie na wilka w lesie no i już ma kolorową głowę ;) więc pewnie przescignie kunia :eviltong:

Pomieszałem kunia z wilkiem... :lol: Zawsze rysujesz na białym papierze?

A Ty Tobi też nic nie wstawiadz ostatnimi czasy -czy ukrywasz coś przed nami? :razz:

wszystko co mogę to daję na www lub fb;)

kocur

Posted

Jak to pomieszales kunia z wilkiem? :eviltong: jak spojrzales na wilka pomyślałes że to kun, a jak na konia ze to wilk haha :lol:
tak rysuję ma białym bo nie mam kolorowego hmmm :) myślisz że kolorowy coś zmienilby w moich pracach?

Widziałam twoją stronę www o na fb -tylko tak powiedziałam żebyś nam co i tu zaprezentowal :)

Posted

Aga no piękna babuszka :) a co do konia to mi ssię wydaje że przynajmniej jego przednia już w kolorze nogę może skracać złe wycieniowanie-zobaczymy jak to będzie wyglądać jak skończę-to ocenicie :)
Metka pięknie :loveu:

Posted

nie było mnie tu trochę :)
AgaMasel myślałam że to zdjęcie ! :crazyeye: Kocham twoje dzieła :loveu:
Betty masz już pomysł na tło ? I konik śliczny jak narazie ;)
Metka04 koń śliczny ;)
LeCoyotte zakochałam się !!! :loveu:

Ja narysowałam araba,ale zdjęcie nie chce się załadować :angryy:
No nic,spróbuje później .