Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rany jaki cudny ludź - jestem pod ogromnym wrażeniem - to jakis konkretny ludź ? Dlaczego tak bardzo przygnębiony ?
a to moje bluzeczkowe dzieło ale do poprawki bo pies jest ciemniejszy i włascicielka chce zeby przyciemnić

Posted

Aga3006 napisał(a):
Ten kociak jest tak realistyczny, że az zaczynam kichać gdy na niego patrzę :evil_lol: (bo mam uczulenie)

Narysowałam ludzia :evil_lol: jeszcze nie skończyłam, te zmarszczki są od koszulki a nie powyginanej kartki.

Zdaje mi się, czy to pan kostucha z Supernaturala? :diabloti:

Posted

Długo się zastanawiałam czy dodać tu moje rysunki i w końcu się zmobilizowałam. Jestem samoukiem i rysunki są amatorskie, wstawiam dwa, moim zdaniem jedyne czegoś warte :oops:

Wiem, że jest w nich sporo błędów, ale dla mnie są i tak przełomowe jeśli chodzi o cieniowanie, bo dopiero po dostaniu kopa od koleżanki odważyłam się na wyraźną różnicę w kolorze czego efektem jest pierwszy rysunek :evil_lol:

Posted

hmmm jak dla mnie ładnie ale mocno przygładzone są te rysunki. Koleżanka ma rację. więcej odwagi:)

natchniona kotem LaCoyette...cóż tu mówić...mój się umywa..ale miło się go rysowało:)

Posted

[quote name='zuzolina']hmmm jak dla mnie ładnie ale mocno przygładzone są te rysunki. Koleżanka ma rację. więcej odwagi:)

Chyba już mam taki styl, bo nie umiem się tego pozbyć, ale popracuje, zaczęłam już następny rysunek. Model nie ma już tak całkowicie gładkiej sierści jak dogi i chyba mnie to przerasta bo mam tylko oczy nos i uszy i już tak leży od kilku miesięcy :oops:

Posted

jeszcze dużo pracy przede mną bo farba na tkaninie i jej "aktywność" mnie póki co pokonuje ale pierwsze wypociny wyglądają tak:)

PS. Koszulkę nr 2 można nabyć na bazarku dla wielkopsa Bartusia:) KLIK

Posted

[quote name='zuzolina']hmmm jak dla mnie ładnie ale mocno przygładzone są te rysunki. Koleżanka ma rację. więcej odwagi:)

natchniona kotem LaCoyette...cóż tu mówić...mój się umywa..ale miło się go rysowało:)

Mi się mga podoba, ma takie urocze spojrzenie :loveu:
[quote name='zuzolina']jeszcze dużo pracy przede mną bo farba na tkaninie i jej "aktywność" mnie póki co pokonuje ale pierwsze wypociny wyglądają tak:)

PS. Koszulkę nr 2 można nabyć na bazarku dla wielkopsa Bartusia:) KLIK
Kurczak świetny :D

Posted

[quote name='wiki4']A mogłabyś podać jakąś nazwe? Żeby jakość była w miarę i cena też :D
Ja używam fevicryl, pojemniczek 50 ml kosztuje ok 6 zł u mnie w plastyku
Tu malowana torba właśnie tymi farbami ;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
nie widać zdjęcia;)

Jak to nie? ;) Przed chwilą zajrzałam tu po wylogowaniu i widzę go bez problemów :D

To ostatni post na poprzedniej stronie... wysłany w tej samej minucie co pierwszy post tej strony, więc wszyscy go pominęli chyba ;)

Posted

makot'a;21581324 napisał(a):
Jak to nie? ;) Przed chwilą zajrzałam tu po wylogowaniu i widzę go bez problemów :D

To ostatni post na poprzedniej stronie... wysłany w tej samej minucie co pierwszy post tej strony, więc wszyscy go pominęli chyba ;)

Zdjęcie jest FB, może ma jakieś ustawienie prywatności :hmmmm:
Czy ktoś inny go widzi?