betty_labrador Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Wow Aga to sie nazywa mistrzostwo :) Quote
rodzice Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 rany jaki cudny ludź - jestem pod ogromnym wrażeniem - to jakis konkretny ludź ? Dlaczego tak bardzo przygnębiony ? a to moje bluzeczkowe dzieło ale do poprawki bo pies jest ciemniejszy i włascicielka chce zeby przyciemnić Quote
makot'a Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Aga3006 napisał(a):Ten kociak jest tak realistyczny, że az zaczynam kichać gdy na niego patrzę :evil_lol: (bo mam uczulenie) Narysowałam ludzia :evil_lol: jeszcze nie skończyłam, te zmarszczki są od koszulki a nie powyginanej kartki. Zdaje mi się, czy to pan kostucha z Supernaturala? :diabloti: Quote
Aga3006 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 dziękuję dokładnie, to on :diabloti: nie sądziłam, że ktoś go rozpozna Przygnębiony nie jest, raczej zamyślony może, jak to Śmierć :diabloti: Tutaj ten sam ludź tylko ruchomy http://www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I A psiak fajny, taki lekki. Quote
rodzice Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 koszulka poprawiona , przyciemniona a drugą z czarnym kołnierzykiem tak przy okazji malnełam dla siebie ( moze się nada na wystawy ) - tybetkowe koszulki Quote
Aga3006 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Teraz lepiej, a z czarnym chyba ładniejsza :cool3: Quote
Hmmm Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Długo się zastanawiałam czy dodać tu moje rysunki i w końcu się zmobilizowałam. Jestem samoukiem i rysunki są amatorskie, wstawiam dwa, moim zdaniem jedyne czegoś warte :oops: Wiem, że jest w nich sporo błędów, ale dla mnie są i tak przełomowe jeśli chodzi o cieniowanie, bo dopiero po dostaniu kopa od koleżanki odważyłam się na wyraźną różnicę w kolorze czego efektem jest pierwszy rysunek :evil_lol: Quote
makot'a Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ode mnie wilk :) Mam ochotę poprawić mu tułów, bo sierść mi się nie podoba... ale czeka na to już od ponad 2 tygodni, więc chyba się już nie doczeka poprawek :P Akryl na brystolu B1 (100x70cm) Edit: Zapomniałam dodać - malowane w oparciu o -> http://thumbs.dreamstime.com/z/grey-wolf-canis-lupus-23612698.jpg Quote
zuzolina Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 hmmm jak dla mnie ładnie ale mocno przygładzone są te rysunki. Koleżanka ma rację. więcej odwagi:) natchniona kotem LaCoyette...cóż tu mówić...mój się umywa..ale miło się go rysowało:) Quote
Hmmm Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='zuzolina']hmmm jak dla mnie ładnie ale mocno przygładzone są te rysunki. Koleżanka ma rację. więcej odwagi:) Chyba już mam taki styl, bo nie umiem się tego pozbyć, ale popracuje, zaczęłam już następny rysunek. Model nie ma już tak całkowicie gładkiej sierści jak dogi i chyba mnie to przerasta bo mam tylko oczy nos i uszy i już tak leży od kilku miesięcy :oops: Quote
zuzolina Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 jeszcze dużo pracy przede mną bo farba na tkaninie i jej "aktywność" mnie póki co pokonuje ale pierwsze wypociny wyglądają tak:) PS. Koszulkę nr 2 można nabyć na bazarku dla wielkopsa Bartusia:) KLIK Quote
betty_labrador Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Zuzolina świetne koszulki-mi z kurakiem najbardziej się podoba :) Quote
LeCoyotte Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='zuzolina'] natchniona kotem LaCoyette...cóż tu mówić...mój się umywa..ale miło się go rysowało:) I o to chodzi;) Mi się kotek podoba... widać jaki jest puszysty Quote
makot'a Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Bu, a mój rrrrudy kompletnie niezauważony :P Quote
LeCoyotte Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 makot'a;21578143 napisał(a):Bu, a mój rrrrudy kompletnie niezauważony :P nie widać zdjęcia;) Quote
vege* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='zuzolina']hmmm jak dla mnie ładnie ale mocno przygładzone są te rysunki. Koleżanka ma rację. więcej odwagi:) natchniona kotem LaCoyette...cóż tu mówić...mój się umywa..ale miło się go rysowało:) Mi się mga podoba, ma takie urocze spojrzenie :loveu: [quote name='zuzolina']jeszcze dużo pracy przede mną bo farba na tkaninie i jej "aktywność" mnie póki co pokonuje ale pierwsze wypociny wyglądają tak:) PS. Koszulkę nr 2 można nabyć na bazarku dla wielkopsa Bartusia:) KLIK Kurczak świetny :D Quote
zuzolina Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 wiki4 napisał(a):Czym malujecie na koszulkach? :) farbami do tkanin Quote
wiki4 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 zuzolina napisał(a):farbami do tkanin A mogłabyś podać jakąś nazwe? Żeby jakość była w miarę i cena też :D Quote
SabaNera Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A to moja sowa :'> http://oi40.tinypic.com/2urt9bc.jpg Quote
vege* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='wiki4']A mogłabyś podać jakąś nazwe? Żeby jakość była w miarę i cena też :D Ja używam fevicryl, pojemniczek 50 ml kosztuje ok 6 zł u mnie w plastyku Tu malowana torba właśnie tymi farbami ;) Quote
makot'a Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 LeCoyotte napisał(a):nie widać zdjęcia;) Jak to nie? ;) Przed chwilą zajrzałam tu po wylogowaniu i widzę go bez problemów :D To ostatni post na poprzedniej stronie... wysłany w tej samej minucie co pierwszy post tej strony, więc wszyscy go pominęli chyba ;) Quote
LeCoyotte Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 makot'a;21581324 napisał(a):Jak to nie? ;) Przed chwilą zajrzałam tu po wylogowaniu i widzę go bez problemów :D To ostatni post na poprzedniej stronie... wysłany w tej samej minucie co pierwszy post tej strony, więc wszyscy go pominęli chyba ;) Zdjęcie jest FB, może ma jakieś ustawienie prywatności :hmmmm: Czy ktoś inny go widzi? Quote
makot'a Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Nie ma żadnych ustawień prywatności, bo to zdjęcie z fanpage, więc jak najbardziej publiczne ;) Rodzice - dziękuję :) Quote
Recommended Posts