Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Domiśka']I już skończyłam mi sie nie podoba za bardzo ale jest :)

Czekam na opinie :)

Super jest :) Mój wcale nie jest lepszy... Jak skończę to wstawię :)

Posted

Ja już skończyłam :) Szczerze to nie podoba mi się :roll:Przyznam się że tylko do głowy się przyłożyłam:evil_lol: Ale mi nie wyszła ...
Domiśka - U ciebie to lepiej wygląda ;)
A i prosze o opiunie i krytykę ! :)

Posted

[quote name='lider6666']

Ja już skończyłam :) Szczerze to nie podoba mi się :roll:Przyznam się że tylko do głowy się przyłożyłam:evil_lol: Ale mi nie wyszła ...
Domiśka - U ciebie to lepiej wygląda ;)
A i prosze o opiunie i krytykę ! :)
Moim zdaniem proporcje super, ale nie ma tego blasku w oku i nos taki blady..
Robisz oooogromne postępy ,ale jeszcze kreskuj i ćwicz :) Trening czyni mistrza :))

Posted

ariane napisał(a):
Moim zdaniem proporcje super, ale nie ma tego blasku w oku i nos taki blady..
Robisz oooogromne postępy ,ale jeszcze kreskuj i ćwicz :) Trening czyni mistrza :))

dzięki :) I to prawda .. nie potrafie poradzić sobie z tymi rzeczami co wymieniłaś ;(

Posted

lider6666 napisał(a):
dzięki :) I to prawda .. nie potrafie poradzić sobie z tymi rzeczami co wymieniłaś ;(

Sama nie jestem profesjonalistką, właśnie się użeram z nosem :D

Posted

lider6666 robisz ogromne postępy, brawo :-)

Ja jak na razie siedzę i 'dłubię" tygrysa, ale nie wiem czy dziś skończę, siedzę już nad nim jakieś 2 godz z przerwami :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
lider6666 robisz ogromne postępy, brawo :-)

Ja jak na razie siedzę i 'dłubię" tygrysa, ale nie wiem czy dziś skończę, siedzę już nad nim jakieś 2 godz z przerwami :evil_lol:

To podobnie jak ja... dłubie ,dłubie i jeszcze dłubie :D

Posted

ariane napisał(a):
To podobnie jak ja... dłubie ,dłubie i jeszcze dłubie :D

Tylko, że ja dłubię pędzelkiem :evil_lol: ołówków nie używam, nie potrafię rysować ołówkami, a cieniowanie to dla mnie czarna magia :(

Posted

vege* napisał(a):
Tylko, że ja dłubię pędzelkiem :evil_lol: ołówków nie używam, nie potrafię rysować ołówkami, a cieniowanie to dla mnie czarna magia :(

Dla mnie farby i pędzle to magia ... :O

Posted

ariane napisał(a):
Dla mnie farby i pędzle to magia ... :O

Ja nie potrafię się posługiwać ołówkami :( a to tu mi się coś rozmaże a to jedno oko wyjdzie fajne, że jestem z niego dumna a drugie to porażka i wywalam rysunek w cholerę do kosza :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
Ja nie potrafię się posługiwać ołówkami :( a to tu mi się coś rozmaże a to jedno oko wyjdzie fajne, że jestem z niego dumna a drugie to porażka i wywalam rysunek w cholerę do kosza :evil_lol:

hehehe :D:D

Posted

lider6666, bardzo fajnie wyszedł ten rysunek http://img18.imageshack.us/img18/3941/piesk1.jpg
Musisz mocniej zaznaczać nos, popracuj nad oczami. Z czasem będzie Ci to lepiej wychodzić. Każdy inaczej sierść rysuje, Twoja nie jest taka zła. Musisz ćwiczyć.
Jeszcze kilka rysunków wykonasz i sama zauważysz, że więcej dostrzegasz, więcej zaznaczasz, rysujesz bardziej szczegółowo.

ariane, fajnie się zapowiada http://i.imgur.com/FTWHx.jpg?1?1113

NQ, świetny :) http://oi50.tinypic.com/25sa0ow.jpg
a ten jest MEGA :) http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/2012-10-30214713.jpg

[quote name='Domiśka']lider6666 to fajnie bedzie można porównac ja jutro mam wolne od szkoly to jutro moze skoncze :smile:
ale pewnie twoje bedzie ładniejsze życze powodzenia :smile:
To ja czekam na Wasze prace :)

Posted

Eeeeee .... trochę niedorobiony ... niestety, różowego psa ciężko narysować :P Ten pies ma problemy ze skórą, sierści prawie w ogóle nie ma, a skóra jest w tonacji szaro-brudnoróżowej. Oczywiście takiej pasteli u mnie brak. Musiałam miksować kolory.
Zdjęcie kiepskiej jakości, kadr beznadziejny.
Praca zrobiona bardzo na szybko do kalendarza NA CITO.
Ręce odmówiły posłuszeństwa.
generalnie nie jestem zachwycona, ale biorąc pod uwagę wszystkie powyższe czynniki, poprawia mi się nastrój, patrząc na tę pracę.

Posted

Ariane, ogromna prośba, jak odpowiadasz na czyjś post, albo pisz nick tej osoby, do której się zwracasz, albo cytuj posty. Tak jest łatwiej się połapać w "rozmowie".
W przeciwnym razie, łatwo się pogubić :)

Posted

[quote name='Bolsbokser']Ariane, ogromna prośba, jak odpowiadasz na czyjś post, albo pisz nick tej osoby, do której się zwracasz, albo cytuj posty. Tak jest łatwiej się połapać w "rozmowie".
W przeciwnym razie, łatwo się pogubić :)
Ok ;)
[quote name='selegne']To ja może pokażę rosomaka Karola ;)

Oo, ciekawa krecha ;)