lider6666 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Domiśka']I już skończyłam mi sie nie podoba za bardzo ale jest :) Czekam na opinie :) Super jest :) Mój wcale nie jest lepszy... Jak skończę to wstawię :) Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 No to coś od mnie ,jak na razie szkic ;) Przepraszam za jakość. Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='lider6666'] Ariane - czekam na efekt końcowy :) Może do niedzieli skończe ;) Quote
lider6666 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ja już skończyłam :) Szczerze to nie podoba mi się :roll:Przyznam się że tylko do głowy się przyłożyłam:evil_lol: Ale mi nie wyszła ... Domiśka - U ciebie to lepiej wygląda ;) A i prosze o opiunie i krytykę ! :) Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='lider6666'] Ja już skończyłam :) Szczerze to nie podoba mi się :roll:Przyznam się że tylko do głowy się przyłożyłam:evil_lol: Ale mi nie wyszła ... Domiśka - U ciebie to lepiej wygląda ;) A i prosze o opiunie i krytykę ! :) Moim zdaniem proporcje super, ale nie ma tego blasku w oku i nos taki blady.. Robisz oooogromne postępy ,ale jeszcze kreskuj i ćwicz :) Trening czyni mistrza :)) Quote
lider6666 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ariane napisał(a):Moim zdaniem proporcje super, ale nie ma tego blasku w oku i nos taki blady.. Robisz oooogromne postępy ,ale jeszcze kreskuj i ćwicz :) Trening czyni mistrza :)) dzięki :) I to prawda .. nie potrafie poradzić sobie z tymi rzeczami co wymieniłaś ;( Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 lider6666 napisał(a):dzięki :) I to prawda .. nie potrafie poradzić sobie z tymi rzeczami co wymieniłaś ;( Sama nie jestem profesjonalistką, właśnie się użeram z nosem :D Quote
vege* Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 lider6666 robisz ogromne postępy, brawo :-) Ja jak na razie siedzę i 'dłubię" tygrysa, ale nie wiem czy dziś skończę, siedzę już nad nim jakieś 2 godz z przerwami :evil_lol: Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 vege* napisał(a):lider6666 robisz ogromne postępy, brawo :-) Ja jak na razie siedzę i 'dłubię" tygrysa, ale nie wiem czy dziś skończę, siedzę już nad nim jakieś 2 godz z przerwami :evil_lol: To podobnie jak ja... dłubie ,dłubie i jeszcze dłubie :D Quote
Domiśka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 lider6666 twój jest o niebo lepszy tylko moze nos byl poprawila ale ogólnie cudowny ja to się w ogóle wygłupiłam z tym rysowaniem :( Quote
vege* Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ariane napisał(a):To podobnie jak ja... dłubie ,dłubie i jeszcze dłubie :D Tylko, że ja dłubię pędzelkiem :evil_lol: ołówków nie używam, nie potrafię rysować ołówkami, a cieniowanie to dla mnie czarna magia :( Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Cztery godziny go robię i.... Przepraszam za jakość.. Te oko po prawej tylko się wydaje większe jak coś ;) Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 vege* napisał(a):Tylko, że ja dłubię pędzelkiem :evil_lol: ołówków nie używam, nie potrafię rysować ołówkami, a cieniowanie to dla mnie czarna magia :( Dla mnie farby i pędzle to magia ... :O Quote
vege* Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ariane napisał(a):Dla mnie farby i pędzle to magia ... :O Ja nie potrafię się posługiwać ołówkami :( a to tu mi się coś rozmaże a to jedno oko wyjdzie fajne, że jestem z niego dumna a drugie to porażka i wywalam rysunek w cholerę do kosza :evil_lol: Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 vege* napisał(a):Ja nie potrafię się posługiwać ołówkami :( a to tu mi się coś rozmaże a to jedno oko wyjdzie fajne, że jestem z niego dumna a drugie to porażka i wywalam rysunek w cholerę do kosza :evil_lol: hehehe :D:D Quote
vege* Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Dobra skończyłam w końcu :) na jakość nie patrzcie, robione telefonem Quote
Bolsbokser Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 lider6666, bardzo fajnie wyszedł ten rysunek http://img18.imageshack.us/img18/3941/piesk1.jpg Musisz mocniej zaznaczać nos, popracuj nad oczami. Z czasem będzie Ci to lepiej wychodzić. Każdy inaczej sierść rysuje, Twoja nie jest taka zła. Musisz ćwiczyć. Jeszcze kilka rysunków wykonasz i sama zauważysz, że więcej dostrzegasz, więcej zaznaczasz, rysujesz bardziej szczegółowo. ariane, fajnie się zapowiada http://i.imgur.com/FTWHx.jpg?1?1113 NQ, świetny :) http://oi50.tinypic.com/25sa0ow.jpg a ten jest MEGA :) http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/2012-10-30214713.jpg [quote name='Domiśka']lider6666 to fajnie bedzie można porównac ja jutro mam wolne od szkoly to jutro moze skoncze :smile: ale pewnie twoje bedzie ładniejsze życze powodzenia :smile: To ja czekam na Wasze prace :) Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Aaa...a.. :-o Vege.. to .. ósmy cud świata... :O Bolsbokser ,a ty co tworzysz? Quote
vege* Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ariane napisał(a):Aaa...a.. :-o Vege.. to .. ósmy cud świata... :O Bez przesady :oops: ale bardzo dziękuję za komplement :loveu: Quote
Bolsbokser Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Eeeeee .... trochę niedorobiony ... niestety, różowego psa ciężko narysować :P Ten pies ma problemy ze skórą, sierści prawie w ogóle nie ma, a skóra jest w tonacji szaro-brudnoróżowej. Oczywiście takiej pasteli u mnie brak. Musiałam miksować kolory. Zdjęcie kiepskiej jakości, kadr beznadziejny. Praca zrobiona bardzo na szybko do kalendarza NA CITO. Ręce odmówiły posłuszeństwa. generalnie nie jestem zachwycona, ale biorąc pod uwagę wszystkie powyższe czynniki, poprawia mi się nastrój, patrząc na tę pracę. Quote
Bolsbokser Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ariane, ogromna prośba, jak odpowiadasz na czyjś post, albo pisz nick tej osoby, do której się zwracasz, albo cytuj posty. Tak jest łatwiej się połapać w "rozmowie". W przeciwnym razie, łatwo się pogubić :) Quote
ariane Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Bolsbokser']Ariane, ogromna prośba, jak odpowiadasz na czyjś post, albo pisz nick tej osoby, do której się zwracasz, albo cytuj posty. Tak jest łatwiej się połapać w "rozmowie". W przeciwnym razie, łatwo się pogubić :) Ok ;) [quote name='selegne']To ja może pokażę rosomaka Karola ;) Oo, ciekawa krecha ;) Quote
Recommended Posts