Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saphira napisał(a):
Zapewniam Cię Neris, że poza moim domem nigdzie nie ma domu odpowiedniego dla psa:diabloti::evil_lol:

Zapewniam Cię Saphiro, że mogę CI Arię przyprowadzić, mogę nawet kawałek jakiś przejść na kolanach :cool3:
Ale jeśli na przykład potrzebujesz przekonać męża, że Twój płaszczyk DO NICZEGO się nie nadaje, proponuję Pokera, który chętnie w takiej akcji dopomoże.

Za to jamniki ciągle ogryzają kable, dlatego wszystko mam większość czasu powyłączane z kontaktów. Ale jamników to nie oddam, no chyba że najmłodszego Czuprynka:loveu:

Posted

gagata napisał(a):
Poker, podzielisz się z Neris? Podziel się....

Nie będę dziecku odbierać, niech ma:cool3:
Wyprałam dzisiaj ręcznie ciuszki i wywiesiłam.
Poker wysłuchał informacji, że JAKIEKOLWIEK uszkodzenie ciuszków oznacza karę śmierci przez wypatroszenie żywcem. Poszedł spać na razie a potem się zobaczy...

Posted

A jak do Brodnicy leciałam to nikt mnie od latawic nie komplementował.

A tej pięknej mówiłam "zajrzyj pani, wątków popilnuj, ja spraw swych pilnować muszę dzisiaj".
To poszła spać jak sądzę.

Posted

Brodnicę zaliczyłam w środę, poznałam słynnego KIERA który jest super gościem :multi:Myślałam że Ci mówiłam o tym :oops:

Wczoraj byłam na przedadopcyjnej, potem u Matki Kwoki Gagaty, potem u koleżanki od świnek, potem na zakupach żywnościowych. Kupiłam dziadom marchewki bo już się pokończyły.
Zniszczeń brak, ale to może dlatego że Poker z Arią zostali na podwórku.

A Poker mnie irytuje. Ostatni raz był na podwórku o 2 w nocy a i tak zrobił kupsko w domu :mad: i to przy samych drzwiach wyjściowych, więc zanim rano zareagowałam kilka psów już w to wlazło. Chwalę go za każde załatwienie się na podwórku, a on i tak ma generalnie w nosie miejsce, w którym zostawi swój bagaż.

Posted

W sumie to ja jej mogę takową wydziergać, mam włóczkę LILIOWĄ :diabloti:
A ona biedna się bronić nie może przed nami bo dzisiaj znowu ratuje świat...