Neris Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Zapraszam na wątek Szarika, ulubieńca Gagaty i Zofii.Saszy http://www.dogomania.pl/threads/180538-Kaukazowaty-Szarik-DT-albo-siekierka-BA-agam-o-pomoc-PILNE-PomiechA-wek Quote
Neris Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dostałam PM z ofertą wizyty przedadopcyjnej za zwrotem kosztów paliwa. Quote
Saphira Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 I co tam słychować ? Jedziecie jutro do Ani ? Quote
Saphira Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 I co tam słychować ? Jedziecie jutro do Ani ? Quote
Neris Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Nie jedziemy, wycofał się nasz transport. Quote
Neris Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Solec Kujawski nie wypalił. Ja od początku miałam wątpliwości, ale po ostatnim mailu od pana mam pewność, że to nieodpowiedni dom dla psa. Quote
Saphira Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zapewniam Cię Neris, że poza moim domem nigdzie nie ma domu odpowiedniego dla psa:diabloti::evil_lol: Quote
Neris Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Saphira napisał(a):Zapewniam Cię Neris, że poza moim domem nigdzie nie ma domu odpowiedniego dla psa:diabloti::evil_lol: Zapewniam Cię Saphiro, że mogę CI Arię przyprowadzić, mogę nawet kawałek jakiś przejść na kolanach :cool3: Ale jeśli na przykład potrzebujesz przekonać męża, że Twój płaszczyk DO NICZEGO się nie nadaje, proponuję Pokera, który chętnie w takiej akcji dopomoże. Za to jamniki ciągle ogryzają kable, dlatego wszystko mam większość czasu powyłączane z kontaktów. Ale jamników to nie oddam, no chyba że najmłodszego Czuprynka:loveu: Quote
Saphira Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Musisz zdobyć pozwolenie : Kacpra, Klary, Diany, Diny, Frytki, Mikosia, Leny i Finki. No i Tz-ta:diabloti: Quote
Neris Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Poker dostał dzisiaj od cioci Saphiry paczkę z ryżem, wystarczy mu na cały miesiąc Dziekujemy! Quote
gagata Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Poker, podzielisz się z Neris? Podziel się.... Quote
Neris Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 gagata napisał(a):Poker, podzielisz się z Neris? Podziel się.... Nie będę dziecku odbierać, niech ma:cool3: Wyprałam dzisiaj ręcznie ciuszki i wywiesiłam. Poker wysłuchał informacji, że JAKIEKOLWIEK uszkodzenie ciuszków oznacza karę śmierci przez wypatroszenie żywcem. Poszedł spać na razie a potem się zobaczy... Quote
Neris Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 NIkt nie mówił, ani nie obiecywał że ten pies przeżyje DT u mnie. Quote
Saphira Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Co to tak cicho ? Czyżby się Neris pozagryzała z Pokerkiem ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nerisowa lata po Warszawce- tak się teraz Pani powodzi:) Quote
Neris Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 A jak do Brodnicy leciałam to nikt mnie od latawic nie komplementował. A tej pięknej mówiłam "zajrzyj pani, wątków popilnuj, ja spraw swych pilnować muszę dzisiaj". To poszła spać jak sądzę. Quote
Saphira Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nic się nie chwaliłaś żeś Brodnicę zaliczyła. Ania mówiła że po W-wie lotosz i lotosz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neris Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Brodnicę zaliczyłam w środę, poznałam słynnego KIERA który jest super gościem :multi:Myślałam że Ci mówiłam o tym :oops: Wczoraj byłam na przedadopcyjnej, potem u Matki Kwoki Gagaty, potem u koleżanki od świnek, potem na zakupach żywnościowych. Kupiłam dziadom marchewki bo już się pokończyły. Zniszczeń brak, ale to może dlatego że Poker z Arią zostali na podwórku. A Poker mnie irytuje. Ostatni raz był na podwórku o 2 w nocy a i tak zrobił kupsko w domu :mad: i to przy samych drzwiach wyjściowych, więc zanim rano zareagowałam kilka psów już w to wlazło. Chwalę go za każde załatwienie się na podwórku, a on i tak ma generalnie w nosie miejsce, w którym zostawi swój bagaż. Quote
Saphira Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 To już nie Matka kwoka Gagata tylko PRAWDZIWY KOMANDOS co na akcje zbrojne jeździ:diabloti: Quote
Neris Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 I włoski sobie obcięła też na krótko, na komandosa :evil_lol: Quote
Saphira Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A taką czapeczkę z dziurkami na oczęta to ma ? Bo jak nie to trza Jej zakupić:diabloti:W różowym kolorze:diabloti: Quote
Neris Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 W sumie to ja jej mogę takową wydziergać, mam włóczkę LILIOWĄ :diabloti: A ona biedna się bronić nie może przed nami bo dzisiaj znowu ratuje świat... Quote
Recommended Posts