Princess_York Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Hej Mila ;) . U nas wszystko okej ,dzisiaj pranie było Arweny z włosa jestem coraz bardziej zadowolona :) . Jak ją kąpałam to i wysuszyłam i zrobiłam koczka itp. , też z tego jestem zadowolona :) Jedyne co może mnie zmartwić to to ,że Arwena może mieć focha i się nie pokaże ,a zresztą nie jestem nastawiona na to że jakiś medal zganiemy ,jedziemy bo lubimy i chcemy tak o się pokazać :lol:. Fajnie by było coś przywieść ze sobą ,no ale nic na siłe . Oczywiście troche się boję i mam powoli nerwy ,no ale damy rade . Jak to Ada mi zawsze mówiła "Wypij melise ;) " . No to się wypije i już hihi . Zachowanie mamy już opanowane , nie do perfekcji ,ale widać dużą poprawę . Także nie boję się że może ugryść :evil_lol: . Quote
karkakarka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Martyna to daj zdjęcia młodej po kąpieli :0 Bo na pewno robiłaś :eviltong: Quote
Princess_York Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 niespodzianka ! .... Nie robiłam :evil_lol: :oops: Ale jak dojade na wystawe to będą zdjęcia ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 No właśnie..niespodzianka pewnie taka że nie ma fotek..oj Martyna....:angryy: Quote
Princess_York Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 No .. Nie mam :oops: . Sorki ,ale już w niedziele będą ;) .4 dni wytrzymacie . Quote
*Agnieszka* Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Princess_York']No .. Nie mam :oops: . Sorki ,ale już w niedziele będą ;) .4 dni wytrzymacie .[/QUOTE] Nie wytrzymamy.... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_123.gif[/IMG] Quote
ladyyork Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Princess_York']No .. Nie mam :oops: . Sorki ,ale już w niedziele będą ;) .4 dni wytrzymacie .[/QUOTE] oj wątpie:roll: byśmy wytrzymały Quote
Karolina. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cześć eM :multi: Daaaj zdjęcia Arwi, nooo, nie bądź taka ;) Quote
Princess_York Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 :( :( Dziewczyny buu ... Kto jedzie z Trójmiasta na wystawę ? . Pomocy ! Nie mam jak dojechać :( :( :( . Quote
Gucci13 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ja niestety nie pomogę, ale może pociągiem:) Quote
Princess_York Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Mama nie chce mnie puścić samej ... Bo jestem za młoda ... wrr .. ;( Quote
Gucci13 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 aha myślałam że ktoś by z tobą pojechał:roll: widziałam że pytałaś już w temacie wystawy, więc może ktoś będzie miał wolne miejsce;) Quote
Princess_York Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Już wszędzie pytam .. Na Yorklandzie , na nk , facebook , założyłam temat na yorkowych wystawach i wystawy w polsce na ogólnym forum .. No i napisałam do Yourii ,bo oni jadą z Furiatką ;) . Może ktoś się odezwie .. :lol: Quote
Gucci13 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 o to fajnie:) Arwi teraz tak zarosła że trzeba walczyć o tą wystawe:loveu: a w 2011 gdzie macie pierwszą wystawe?? Quote
Princess_York Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Jade !!! :) .To znaczy muszę jeszcze zatelefonować do Pani Grzelczak :) . Ale się cieszę ! . Potem czekamy aż 4 MIESIĄCE na wystawe w Legionowie ;) . I sezon się otwiera ;d . Quote
Gucci13 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 no to super:multi: a do Bydgoszczy nie jedziecie??:cool3: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cześć Martyna ! :) co tam u was słychać??? Quote
Princess_York Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Gucci13']no to super:multi: a do Bydgoszczy nie jedziecie??:cool3:[/QUOTE] Nie do Bydgoszczy nie ,bo mi się nie podoba tam :p . [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Martyna ! :) co tam u was słychać???[/QUOTE] Hejka ;) U nas powolutku ,szykujemy się na wystawe . No i idziemy na spacer się wybiegać ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 To super ! :) cieszysz się pewnie ! ja z Kajtkiem dziś nie wychodzę na spacer bo zimno na dworzu a do tego śnieg pada ! Quote
Princess_York Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Kurcze a już było dobrze .. A więc mam jak jechać na wystawe ,gorzej jest z wracaniem .. Mój tata wystawił mnie do wiatru .. :( . Quote
Princess_York Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 JAde jade jade !! :) haha Quote
*Agnieszka* Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 O matko Martyna he he ..to miałaś już gorąco!!!ale fajnie że w końcu jedziesz!!!!! Quote
Recommended Posts