Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Mila ;) .
U nas wszystko okej ,dzisiaj pranie było Arweny z włosa jestem coraz bardziej zadowolona :) .
Jak ją kąpałam to i wysuszyłam i zrobiłam koczka itp. , też z tego jestem zadowolona :)

Jedyne co może mnie zmartwić to to ,że Arwena może mieć focha i się nie pokaże ,a zresztą nie jestem nastawiona na to że jakiś medal zganiemy ,jedziemy bo lubimy i chcemy tak o się pokazać :lol:. Fajnie by było coś przywieść ze sobą ,no ale nic na siłe . Oczywiście troche się boję i mam powoli nerwy ,no ale damy rade .
Jak to Ada mi zawsze mówiła "Wypij melise ;) " . No to się wypije i już hihi .

Zachowanie mamy już opanowane , nie do perfekcji ,ale widać dużą poprawę . Także nie boję się że może ugryść :evil_lol: .

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wszędzie pytam .. Na Yorklandzie , na nk , facebook , założyłam temat na yorkowych wystawach i wystawy w polsce na ogólnym forum ..
No i napisałam do Yourii ,bo oni jadą z Furiatką ;) .

Może ktoś się odezwie .. :lol:

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Martyna ! :)
co tam u was słychać???

Posted

[quote name='Gucci13']no to super:multi: a do Bydgoszczy nie jedziecie??:cool3:[/QUOTE]
Nie do Bydgoszczy nie ,bo mi się nie podoba tam :p .
[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Martyna ! :)
co tam u was słychać???[/QUOTE]
Hejka ;)

U nas powolutku ,szykujemy się na wystawe . No i idziemy na spacer się wybiegać ;)

Guest Fusiafusia
Posted

To super ! :) cieszysz się pewnie ! ja z Kajtkiem dziś nie wychodzę na spacer bo zimno na dworzu a do tego śnieg pada !