Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bo niechce bana.:P
Czemu jesteś taka nerwowa .Jak laski żartują na temat wielkości naszych... to jest ok.Ale jak się zażartuje z waszej......... to jest już źle i foch.

Posted

olekg18 napisał(a):
Uuuu teraz to się dziewczę załamie.Jeszcze płytsza hahahh:lol:

No jasne. Głębokość mojej pochwy to mój główny życiowy problem przecież:loveu:

Posted

[quote name='olekg18']Nie bo niechce bana.:P

Pfff. to ja w takim razie czekam na bana za użycie słowa "POCHWA" no straszne :cool1:

Czemu jesteś taka nerwowa .Jak laski żartują na temat wielkości naszych... to jest ok.Ale jak się zażartuje z waszej......... to jest już źle i foch.

łe?

Posted

[quote name='Rinuś']No nie jesteś :) w sumie to jesteś taka w sam raz :multi:
ja mam 177 i czuje sie baaaardzi wysoka...za wysoka:shake:
[quote name='olekg18']O asiu przepraszam bardzo 178/65/16cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rozumiem ze szczegolnym podkresleniem na 16? hihi:evil_lol:
[quote name='olekg18']Wiesz miałem już bana za użycie słowa"DEbilka"
o kurcze...no to czemu ja bana jeszcze nie mialam?:diabloti:
[quote name='olekg18']Widziecie jakie wy niedouczone hhehehee
no dobrze, ze mamy takiego kolege jak Ty, ktory nas uswiadamia...bo my nie wiemy co mamy:diabloti:

wlasnie napisalam smsa do kolegi o tych wymiarach z zapytaniem..
u kobiet 60/90/60 to kazdy wie co oznacza, ale co oznacza u facetow 178/70/16 (napisalam twoje wymiary oleq nie obrazaj sie...po prostu sa fascynujace:eviltong:)....:evil_lol:
wiecie co mi odpisal?
ze nie bardzo wie ale to ostatnie to jest chyba ile razy na dobe moze:diabloti:

Posted

[quote name='Saint']Olek - sądzę, że znalazłby się ktoś, kto by Cię potem za ten gwałt na mnie ścigał... :eviltong:
haha ja chyba wiem kto :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Niki-lidka']ja mam 177 i czuje sie baaaardzi wysoka...za wysoka:shake:

Co Ty :D jesteśmy zajebiste :evil_lol::evil_lol: faceci mają przy nas kompleksy hahahhahaha :diabloti:

Posted

Nie waże 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko 65!!!!!!!!!!!!!:P
Saint-no wiesz na co ci smaka zrobiłem :P Wiesz dla mnie żaden problem ,znajdz ustronne miejsce tylko i mogę przystąpić do pracy heheh

Posted

Saint-no co:) A czy ja kiedyś twierdziłem ,że jestem normalny??Mam schiza i to dużego,stany lękowe,wieczne doły .
I baaardzo lubię duuuże .....(ptaki) hahahah :P
saint-zapisuj się na zlota!

Posted

olekq...z tego co sie zdazylam zorientowac jakie masz upodobania...zajrzyj do mojej galerii..wstawilam tam fotki mojego prezentu mikolajkowego...mysle, ze przypadnie Tobie do gustu:) moze chcesz taki prezent?:):):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...