zaba14 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 jacy faceci sa poinformowani, ja o tym nawet nie słyszałam :lol:
Justa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Saint napisał(a):Justyś - sprawdziłem u Sawickiego... Sawicki też facet. i też zdesperowany.
olekg89 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nie bo niechce bana.:P Czemu jesteś taka nerwowa .Jak laski żartują na temat wielkości naszych... to jest ok.Ale jak się zażartuje z waszej......... to jest już źle i foch.
Justa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 olekg18 napisał(a):Uuuu teraz to się dziewczę załamie.Jeszcze płytsza hahahh:lol: No jasne. Głębokość mojej pochwy to mój główny życiowy problem przecież:loveu:
Justa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='olekg18']Nie bo niechce bana.:P Pfff. to ja w takim razie czekam na bana za użycie słowa "POCHWA" no straszne :cool1: Czemu jesteś taka nerwowa .Jak laski żartują na temat wielkości naszych... to jest ok.Ale jak się zażartuje z waszej......... to jest już źle i foch. łe?
olekg89 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Wiesz miałem już bana za użycie słowa"DEbilka"
Justa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ou.. :razz: No nic Oleczku, ja za 6 godzin wstaję, więc już się zwijam. Dobranocki.
olekg89 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Dobranoc .Drażliwa justynko:P Od dzis masz ksywkę "głęboka jama"ahaha
Mysia_ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 zaba14 napisał(a):jacy faceci sa poinformowani, ja o tym nawet nie słyszałam :lol: ja też nie słyszałam :evil_lol:
olekg89 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Widziecie jakie wy niedouczone hhehehee
Saint Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Na co mi smaka narobiłeś? :crazyeye: Olek czy Ty masz dobrze z głową? :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Rinuś']No nie jesteś :) w sumie to jesteś taka w sam raz :multi: ja mam 177 i czuje sie baaaardzi wysoka...za wysoka:shake: [quote name='olekg18']O asiu przepraszam bardzo 178/65/16cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiem ze szczegolnym podkresleniem na 16? hihi:evil_lol: [quote name='olekg18']Wiesz miałem już bana za użycie słowa"DEbilka" o kurcze...no to czemu ja bana jeszcze nie mialam?:diabloti: [quote name='olekg18']Widziecie jakie wy niedouczone hhehehee no dobrze, ze mamy takiego kolege jak Ty, ktory nas uswiadamia...bo my nie wiemy co mamy:diabloti: wlasnie napisalam smsa do kolegi o tych wymiarach z zapytaniem.. u kobiet 60/90/60 to kazdy wie co oznacza, ale co oznacza u facetow 178/70/16 (napisalam twoje wymiary oleq nie obrazaj sie...po prostu sa fascynujace:eviltong:)....:evil_lol: wiecie co mi odpisal? ze nie bardzo wie ale to ostatnie to jest chyba ile razy na dobe moze:diabloti:
Saint Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Olek a tak z ciekawości... To 70 to masz w pasie, czy w bicepsie? :lol:
Asia & Ginger Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Niki-lidka napisał(a):rozumiem ze szczegolnym podkresleniem na 16? hihi:evil_lol: Aleksander Wielki. :cool3:
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Saint']Olek - sądzę, że znalazłby się ktoś, kto by Cię potem za ten gwałt na mnie ścigał... :eviltong: haha ja chyba wiem kto :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Niki-lidka']ja mam 177 i czuje sie baaaardzi wysoka...za wysoka:shake: Co Ty :D jesteśmy zajebiste :evil_lol::evil_lol: faceci mają przy nas kompleksy hahahhahaha :diabloti:
olekg89 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Nie waże 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko 65!!!!!!!!!!!!!:P Saint-no wiesz na co ci smaka zrobiłem :P Wiesz dla mnie żaden problem ,znajdz ustronne miejsce tylko i mogę przystąpić do pracy heheh
Saint Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ah a więc to o wagę chodzi :lol: Olek - nieeeeee Ty nie jesteś normalny :lol: :lol: :lol:
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Saint'] Olek - nieeeeee Ty nie jesteś normalny :lol: :lol: :lol: ja to wiedziałam już dawno :diabloti:
olekg89 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Saint-no co:) A czy ja kiedyś twierdziłem ,że jestem normalny??Mam schiza i to dużego,stany lękowe,wieczne doły . I baaardzo lubię duuuże .....(ptaki) hahahah :P saint-zapisuj się na zlota!
Saint Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Na zlota? Do wakacji jeszcze duuuuuuzo czasu :lol:
Saint Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 dodaj że uwielbiasz zapach fajek i facetów którzy palą :lol::lol::lol: PSYCHOL ! :lol: :lol: :lol:
olekg89 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek tylko powiem i znikam :p:p A ty czemu znikasz?Ty padalcu ty?:cool3:
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 olekq...z tego co sie zdazylam zorientowac jakie masz upodobania...zajrzyj do mojej galerii..wstawilam tam fotki mojego prezentu mikolajkowego...mysle, ze przypadnie Tobie do gustu:) moze chcesz taki prezent?:):):)
Recommended Posts