Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
co wy tak zamilkliśćie???? :lol: Co tak mało osób podziwia ''mojego'' kozła :cry:

Git kozioł, a jeszcze lepszy będzie jak trafi do Ciebie :wink: ...

Posted

po kąpieli ,wyczesaniu i przytyciu z 2kg bedzie super :D a na wiosne ciach ciach na sznaucera <lol> :lol: go będe obcinał:D :lol: ( nie ja ,a fryzjer) :evilbat:

Posted

olekg, dopiero teraz zobaczyłam koziołka, śliczny jest , taka kochana mordeczka :loveu:

To w sobotę zamieszka z Wami? trzymam kciuki i życze powodzenia !

Posted

Ze mną bo moja mama nie zgadza sie na 2 psa więc kozioł będzie tylko w moim pokoju :lol:
No ale spójż
-za moje kieszonkowe będzie zywiony,leczony
-bede go czesał
- na spacery i tak wychodze z kają wiec 2 psy to żadna różnica
więc nievwiem o co jej chodzi

Posted

olekg18 napisał(a):
Ze mną bo moja mama nie zgadza sie na 2 psa więc kozioł będzie tylko w moim pokoju :lol:
No ale spójż
-za moje kieszonkowe będzie zywiony,leczony
-bede go czesał
- na spacery i tak wychodze z kają wiec 2 psy to żadna różnica
więc nievwiem o co jej chodzi

a nie da rady mamy jeszcze przekonać ? :-?
wiesz , trochę niekomfortowa sytuacja ... może użyj jakiegoś żelaznego argumentu...

olekq, moje dzieci też chciały psa, deklarowały wyprowadzanie , a potem wszystkie obowiązki (przyjemności też ) spadły na mnie :wink: :D

Posted

Niby czemu???? :evil:
NIe sądze z nią inaczej nie można ona dobrze wie ,że go biore 8) i jest świadomo tehgo ,że zostanie 8)

POzatym na wszelki wypadek mam plan awaryjny :lol: Mam babcie 2 bloki dalej :D i JAk coś to koziołek ląduje u babci a ja bede go zabierał na spacerki i wogole :D

Posted

Hej!!

Nie znam Twojej mamy,aczkolwiek gdyby to trafilo na moją pies by wylądowal ponownie w schrosniku :-? Jestes na utrzymaniu matki wiec musisz sie z nią liczyc...A co bedzie jezeli cofnie Ci kieszonkowe?Skoro Ty nie jestes fair wzgledem niej ona tez nie musi byc...

Posted

Nie cofnie mi kieszonkowego ,bo ona mi go nie daje :lol: kieszonkowe dostaje od obu babć 8) :lol:

Aska postarzałas sie chyba bo juz nie jestes taka jaka byłas :(

Posted

Przecież Olek ma plan awaryjny. Jeśli nie u niego pies zostanie, bo jednak mama powie katygoryczne nie to będzie mieszkał u babci, a Olek z nią rozmawiał już ;).

Posted

Mama zgodziła sie na 2 psa ,ale płci suka :evilbat: poniważ
często mam psa mojej babci który nie toleruje psów
mama woli zeby 2 pies był zywiołowy bo będzie można wybiegać szybciej kaje ,będzie miała towarzystwo do zabaw 8) no i wogole !!!A koziołek chyba pojedzie do niemiec :D :D :D

Cimi wejdz na gg

Posted

olekg18 napisał(a):

Aska postarzałas sie chyba bo juz nie jestes taka jaka byłas :(

Hej!!

Byc moze...Powiem szczerze ze dla mnie jest szczytem nieodpowiedzialnosci brac psa bez zgody matki-bedac na jej utrzymaniu :-?

Posted

Olek , jeśli Kozzi ma szanse wyjechać do swojego domku to wstrzymaj się jeszcze :-? , a wykorzystaj twój plan awaryjny jeśli by się piesiowi nie ułożyło .On jest śliczny , ale jeśli ma szanse to poczekaj .Trzymam kciuki i za Ciebie i za szczęście Kozziego :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...