Kosmaty Gałganek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='olekg89']Czarek se rozwalił łape ,ale lekko całe szczęście. I mega mega mega mega mega przystojny kurier przywiózł mi karemke dla piesków.mmmm[/QUOTE] Sprawiedliwość ... do Ciebie przystojny, a do mnie brzydki i nieuprzejmy :roll: Coś ostatnio dużo rozwalonych łap na dogo, w tym moja :evil_lol:
Kosmaty Gałganek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B].[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Następnym razem zastrzeż sobie że chcesz aby ten sam kurier dostarczył przesyłkę i odbierz ją w samych gatkach :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Albo bez :evil_lol:
olekg89 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 No chciałem się spytać czy on jest gratisem do zamówienia.:P Śliczności. Mmmmm
Kosmaty Gałganek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Darianna']bez i z szampanem w ręce ;)[/QUOTE] I różą w zębach :evil_lol: [quote name='olekg89']No chciałem się spytać czy on jest gratisem do zamówienia.:P Śliczności. Mmmmm[/QUOTE] Ja to nie dostanę nawet miarki do karmy, a Ty chciałbyś całego kuriera :diabloti:
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Ania!']I różą w zębach :evil_lol: Ja to nie dostanę nawet miarki do karmy, a Ty chciałbyś całego kuriera :diabloti:[/QUOTE] :roflt: :roflt:
rose Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='olekg89']Czarek se rozwalił łape ,ale lekko całe szczęście. I mega mega mega mega mega przystojny kurier przywiózł mi karemke dla piesków.mmmm[/QUOTE] mi też dziś mega przystojny kurier paczkę przywiózł:evil_lol: jest u mnie co miesiąc, nawet na ty już jesteśmy :eviltong: może to ten sam? przez ups zamawiasz?
olekg89 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Nie ten z siódemki jest.Ja też do niego na Ty przecież nie bd mówił na Pan do kolesia niewiele starszego ,albo w moim wieku.
Ewcia38 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Ania!']I różą w zębach :evil_lol: [/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong: a może ..jak to bylo na jednym polskim filmie z różą w doooooooopce:evil_lol::evil_lol:
rose Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='olekg89']Nie ten z siódemki jest.Ja też do niego na Ty przecież nie bd mówił na Pan do kolesia niewiele starszego ,albo w moim wieku.[/QUOTE] powinieneś, kultura tego wymaga:eviltong:
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='olekg89']Kultura?A co to jest?[/QUOTE] coś co znają w Afryce :diabloti:
olekg89 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Tam na pewno nie ,bo odpowiadają tylko na te pytania ,które są dla nich wygodne.Poza tym Ci z Afryki wstydają się swojego wyglądu ,bo ni cholery nie chcą pokazać swojej foty.Te z Afryki to muszom być straszliwie paskudne stwory.Albo Bazyliszki(hmmm jak to będzie bazyliszek po polsku?) A w ogóle Ala to daleko masz nad rzeczkę? Albo na plażę?
KaRa_ Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='rose']mi też dziś mega przystojny kurier paczkę przywiózł:evil_lol: jest u mnie co miesiąc, nawet na ty już jesteśmy :eviltong: może to ten sam? przez ups zamawiasz?[/QUOTE] A fuj dzisiejszy pan z UPS był brzydki - wiem bo karmę dla psów mi przywiózł i jeszcze bez szczelnie wziął sobie 20gr napiwku bo stwierdził,że nie ma wydać:crazyeye::lol:
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [COLOR=Navy][B]Qffa , piechotą w ch...kij :roll: daleko ... :diabloti: qrna pewnie zaraportowany post już mój :diabloti:[/B][/COLOR]
KaRa_ Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='olekg89']Rose nie ma gustu to wiadomo :P[/QUOTE] chyba tak :P bo ten kurier naprawdę urodą nie powalał :P
rose Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='olekg89']Kultura?A co to jest?[/QUOTE] aa no tak zapomniałam, że Ty nie wiesz co to :P
rose Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='olekg89']Rose nie ma gustu to wiadomo :P[/QUOTE] mam Ci przypomnieć czasy kiedy za Komarem latałeś niczym pies za suką ?:eviltong: [quote name='KaRa_']chyba tak :P bo ten kurier naprawdę urodą nie powalał :P[/QUOTE] a Ty to masz takie kur... gust, że ja pier....:roll: :diabloti::diabloti::diabloti:
Onomato-Peja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='rose'] a Ty to masz takie kur... gust, że ja pier....:roll: [/QUOTE] Będzie raporcik :diabloti:
rose Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 oj tam..:eviltong: chciałabym poczuć smak bana, nigdy jeszcze nie dostałam:-(
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [COLOR=Navy][B]czuwa czuwa ...nawet PW wysyła :grins: ja dostałam ...ja :bigcool: ....ale wywaliłam do kosza :grins:[/B][/COLOR]
Recommended Posts