Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] taaa dobre, upolowal jakiegos? :evil_lol: mam jeszcze egoistke i nielubiaca psow Ajlu i tez chciala Boo upolowac to moze sie z Gramem dogadaja :D :evil_lol:[/QUOTE] żeby to jednego :diabloti: ale serio serio, jednemu przedziurawił kark, drugiego ze trzy razy atakował, ale nic mu się nie stało ;) szczur się z prawie każdą suką dogada : P
*Monia* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='sunshine']Zawartość Twoich spodni nie sugeruje niedojrzałości:evil_lol:[/QUOTE] Po przeczytaniu tego prawie z krzesła spadłam, a TZ jak się dowiedział z czego się śmieję stwierdził że chyba nie na to forum co trzeba weszłam :evil_lol:. Ja jestem wstydliwa dziewczynka, spokojna, cicha, ale w kąciku siedzieć nie lubię ;). Wiedziałam że tu działa sekta :shake:
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Sunshine-czy ja o czymś nie wiem?:P Monia-Tak tak spokojniutka ,cichutka toś może z Tychów a nie z W-wy?
sunshine Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ej podoba mi się ta religia!:D Dawać na składkę, budujemy kościół i bedziemy bimber w nim pędzić (znaczy wino mszalne) :D
MM. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Darianna']Olku, mogę Ci zrobić ołtarzyk? mogę, mogę mogę??? a tak na serio mam religię dla takiej bandy jak my :) DYSKORDIANIZM [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskordianizm[/URL][/QUOTE] To jest to, ale dziwny znak mają. Nie lepiej będzie własną religię utworzyć? :cool3:
*Monia* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='olekg89']Monia-Tak tak spokojniutka ,cichutka toś może z Tychów a nie z W-wy? [/QUOTE] W Wawie niby urodzona, ale dzieciństwo spędziłam w Ostrołęce więc do Tychów i tak daleko..
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Darianna-niech stracę i znaj moją łaskę możesz.
Mada:) Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Miałam się nie wypowiadać, ale jednak zmieniłam zdanie. Jak widać, potraficie się tylko śmiać i wygłupiać w odpowiedzi na to, co mamy do powiedzenia. To dowód na to, jak bardzo bolą was fakty, które przedstawiliśmy. Pod płaszczem głupich tekścików, niby zabawnych, ukrywacie swoje niezadowolenie. Brak u was jakiejkolwiek powagi. Powodzenia w dorosłym życiu z tak niedojrzałym podejściem. A'propos. U mnie na osiedlu zbudowali nowy plac zabaw, może przyjdziecie pobawić się, powygłupiać? Jak już pisałam, Olek jesteś bardzo kontrowersyjną osobą. bynajmniej na dgm, zakompleksioną i chamską. Twoje forumowe wielbicielki widzą w tobie autorytet, dlatego bronią twoich nie racji, aby zwrócić na siebie uwagę, tak jak ty to robisz na forum. Nie mam czasu oraz ochoty z tobą i wami dłużej dyskutować. Wiem, że będziecie naskakiwać w ciągu dalszym bez przemyślenia naszych wypowiedzi, bo przecież OLUŚ jest the best i on zawsze ma rację! ;) Większość z nas nie była na zlocie, nie znacie nas, ale Oluś powiedział, że my nieśmiałe smarkule, tak więc zapewne jest i koniec! Gratuluję naiwności i oślepienia. Baj.
bonsai_88 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='olekg89']W imię Jezusa Chrystusa i najświętszej panienki Maryi proszę nieproszonych gości o opuszczenie mojego FB. [/QUOTE] Olekg nie wymagaj za dużo - gdzie my, nieproszeni znajdziemy taką odskocznię od codzienności jak tutaj?
Darianna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Życie człowieka pozbawionego poczucia humoru i dystansu do siebie musi być ciężkie...
sunshine Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Defacto ja nie byłam na zlocie:D I dlatego nie wypowiadam się źle o Was a podważam jedynie zdanie o Olku, ni znam go takiego jakiego opisujecie:P P.S ja tez mam nowy plac zabaw także nie skorzystam:D
Mada:) Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Darianna']Życie człowieka pozbawionego poczucia humoru i dystansu do siebie musi być ciężkie...[/QUOTE] Głupota i ignorancja to jedno, humor to drugie. Właśnie od żartu z mojej strony w stronę Olka, zaczęła się dyskusja. Cóż, on go nie dostrzegł, bo zaślepiony swoim chamstwem, wszędzie takowe postrzega. Przepraszam, nie wszędzie. Jego wielbicielki są wyjątkiem. ;)
Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jesli zaczeli bysmy narzekać na brak kasy/ pracy itp to wtedy bylibysmy dorosli/ odpowiedzialni??:diabloti: chyba zbyt powaznie traktujecie to forum, dla mnie to odskocznia od codziennosci i nie zamierzam bys tu śmiertelnie poważna, zero żartów itp, przepraszam za moje niedojrzałe podejście na forum internetowym :roll: jak wam tak to przeszkadza to po co sie pchacie na ten watek??
Alicja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Darianna']Życie człowieka pozbawionego poczucia humoru i dystansu do siebie musi być ciężkie...[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]tak , tak ...masz rację w 100% ...trzeba współczuć ...a dewotyzm w takim wieku to przekleństwo ;)[/B][/COLOR]
Alicja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Marta_Ares']jesli zaczeli bysmy narzekać na brak kasy/ pracy itp to wtedy bylibysmy dorosli/ odpowiedzialni??:diabloti: chyba zbyt powaznie traktujecie to forum, dla mnie to odskocznia od codziennosci i nie zamierzam bys tu śmiertelnie poważna, zero żartów itp, przepraszam za moje niedojrzałe podejście na forum internetowym :roll: jak wam tak to przeszkadza to po co sie pchacie na ten watek??[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]nawracać Was będą :errrr:[/B][/COLOR][/FONT]
MM. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Mada:)']Miałam się nie wypowiadać, ale jednak zmieniłam zdanie. Jak widać, potraficie się tylko śmiać i wygłupiać w odpowiedzi na to, co mamy do powiedzenia. To dowód na to, jak bardzo bolą was fakty, które przedstawiliśmy. Pod płaszczem głupich tekścików, niby zabawnych, ukrywacie swoje niezadowolenie. Brak u was jakiejkolwiek powagi. Powodzenia w dorosłym życiu z tak niedojrzałym podejściem. A'propos. U mnie na osiedlu zbudowali nowy plac zabaw, może przyjdziecie pobawić się, powygłupiać? Jak już pisałam, Olek jesteś bardzo kontrowersyjną osobą. bynajmniej na dgm, zakompleksioną i chamską. Twoje forumowe wielbicielki widzą w tobie autorytet, dlatego bronią twoich nie racji, aby zwrócić na siebie uwagę, tak jak ty to robisz na forum. Nie mam czasu oraz ochoty z tobą i wami dłużej dyskutować. Wiem, że będziecie naskakiwać w ciągu dalszym bez przemyślenia naszych wypowiedzi, bo przecież OLUŚ jest the best i on zawsze ma rację! ;) Większość z nas nie była na zlocie, nie znacie nas, ale Oluś powiedział, że my nieśmiałe smarkule, tak więc zapewne jest i koniec! Gratuluję naiwności i oślepienia. Baj.[/QUOTE] Widzę tu coś, co faktycznie łączy posty napisane pod trzema różnymi nickami. Układ wyrazów, niewinne słówko na koniec i ta nieszczęsna elokwentność, z której wyłania się cała naga prawda. Wszystko pisane przez jedną i tę samą osobę.
Darianna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 wiesz, są na dogo Ci, którzy połowę FB przeznaczają na narzekanie jak im źle, kasy nie ma, pracy nie ma... Tylko że to nie to forum na takie wyznania, przynajmniej dla mnie. Chcę się wyżalić, to spotykam się z kumpelą lub piszę maile do tych, o których wiem że to ich coś obchodzi... A nie jęczę i narzekam, żeby mi wszyscy współczuli... „[I]Nazywam się Milijon[/I] – bo za miliony kocham i cierpię katusze”... Jeden taki w literaturze wystarczy ;)
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Darianna-takie zycie musi być straszne i należy współczuć. Ozzy-każda dewota była kiedyś małą dewocią. Caachou-witam w klubie odnoszę takie samo wrażenie Marta-widzisz jaka jestes gupia?Nie traktujesz poważnie dogo.Jesteś zua niedobla ,i do nicego w zyciu nie dojdzies bo nie wylazas sie jak one:diabloti:
Mada:) Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Wypraszam sobie powiązanie nas z dewocją, z którą mamy guzik wspólnego. Zapewniam, że pod każdym nickiem kryje się inna osoba. Kto uwierzy, ten uwierzy. Kto nie, tego problem. Tam, gdzie trzeba być poważnym i dorosłym, tak takimi jesteśmy. Tam gdzie można się wygłupiać i żartować, tam się bawimy.
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Darianna-i znów się muszę zgodzić chcąc nie chcąc.Każdy może raz na jakiś czas pojojczyć sobie na FB ,ale jedna taka robi to notorycznie. Uważam ,ze na dogo trzeba założyć temat grupa wsparcia. Mam na imie Mada i mam mentalnie 80lat.Mam na imie xxxxxx i "znowu w życiu mi nie wyszło sialala"
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Wy się bawicie?Gdzie?Przyjaciół to wy na bank nie macie.Tego jestem pewien. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=fDgKRWEmRKU[/URL] kogo wam przypominają?
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Ty masz racje!! na Offie trza pokazać tej z Afryki.
Mada:) Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='olekg89']Wy się bawicie?Gdzie?Przyjaciół to wy na bank nie macie.Tego jestem pewien.[/QUOTE] Buahaahha teraz to się uśmiałam - o widzisz! Jakiś przejaw humoru. ;) Człowiecze, nie znasz nas na tyle, by stwierdzać, czy mamy przyjaciół, czy nie. Zapewniam Cię, że mamy.
Darianna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 uprzedzam, że poniższym rysunkiem nie chcę nikogo obrazić, a jedynie pokazać rozbieżność interesów. To tak w ramach wstępu, żeby nie było na mnie... Olku, tak było na zlocie? ;) [URL=http://img823.imageshack.us/my.php?image=015es.jpg][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/3762/015es.jpg[/IMG][/URL] ps. w drugą stronę też można zapytać. Każde z Was miało inne oczekiwania po spotkaniu dogomaniackim a wyszło jak wyszło. Nie byłam, nie widziałam, nie wiem. Ale z Waszych tekstów jakoś mi się to z tą historyjką skojarzyło...
Recommended Posts